12 Octombrie, 2025, 10:02:15 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce cauta o femeie la un barbat?  (Citit de 26213 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Septembrie, 2004, 01:34:30 a.m.
Răspuns #60

DIANA

Vizitator
Ce zici tu e una! Ce se simte...e alta! ;D

14 Septembrie, 2004, 01:38:03 a.m.
Răspuns #61

friend

Vizitator
"Noapte buna tuturor! Chiar si celor din... America!"- vorbit in somn.

14 Septembrie, 2004, 12:07:42 p.m.
Răspuns #62

minerva

Vizitator
Zambesc. Zambesc pentru ca stiu atat de bine barbatii ce cautam la ei ca nu-mi dau seama cum de nu sunt perfecti. Ii impiedica lipsa haremului de foste partenere de pat?  Sau nu pot mima cavalerismul rece?
Scuze ca m-am oprit la acest exemplu dar...  cred ca el a lungit putin discutia. Mi-a dat senzatia ca n-am de ales: ma incadrez intr-o categorie de varsta sau admit ca sunt exceptia care confirma regula?
Trecand peste aceasta usoara ironie (imi cer scuze) eu afirm ca nu pot spune ce cauta o femeie la un barbat. Fiecare cauta ceva. Depinde de caracter. Nu exista femeia sablon cum nu exista nici barbatul sablon. Nici macar nu cred in ideea ca toate domnisoarele sau doamnele cauta barbatul protector care sa le dea siguranta.

Ps: Pot spune ce caut eu dar daca nu am trimis copia cartii de identitate cu atat mai putin nu ma dau de gol acum ;)

02 Octombrie, 2004, 11:42:42 p.m.
Răspuns #63

viulian

Administrator
Pai ce femeie ar vrea un barbat perfect :)) ?
Daca e perfect, e boring!

(asta este interpretarea sa zicem.. generalizata.. a lui "perfect". Permite-ti-mi va rog, explic imediat).

Poate orice femeie cauta barbatul care sa se muleze _perfect_ asteptarilor ei (constiente si inconstiente). E, asta e forma particulara a lui "perfect".

04 Octombrie, 2004, 12:32:04 a.m.
Răspuns #64

unconventional

Vizitator
ce  ar putea sa caute o femei la un barbat ???? hmmmm acelas lucru care il cauta si un barbat . fericire , intelegere si implinirea existentei pe pamant . un barbat perfect la fel ca  si o femeie perfecta nu exista si nu va exista niciodata. numai ca omanenii in general nu cred ca si ar dorii perfectiunea . nimeni nu cauta asta , toti se mutumesc numai cu jumatate sau nici macar atat. nimeni nu tinde spre perfectiune toata lumea o ocoleste involuntar fara sa isi dea seama.

29 August, 2005, 09:59:07 p.m.
Răspuns #65

dew

Vizitator
 Atunci cand l-am intalnit pe iubitul meu am cautat la el ,mai presus de toate, intelegere,rabdare,am cautat bunatate si prietenie;romantism si frumusete (nu neaparat fizica).Am dorit sa imi ofere o iubire sincera si curata .
   Am gasit in el o persoana cinstita si mereu pregatita sa te ajute atunci cand ai nevoie.De fiecare data cand plangeam stia sa ma mangaie cu vorbe dulci,de fiecare data cand eram deznadajduita stia cum sa ma incurajeze...
      In el gasesc tot ceea ce mi-am dorit de la un barbat ,stie sa ma faca fericita.
  Nu pot sa spun ce cauta o femeie,in general,la un barbat,vi-am spus ceea ce eu am cautat(si am gasit). Depinde de femeie.

30 August, 2005, 02:52:26 p.m.
Răspuns #66

Guardian|Angel

Pai ce femeie ar vrea un barbat perfect :)) ?
Daca e perfect, e boring!
ai atata dreptate iuliane....nu stiu de ce,dar sunt atatia barbati care oricarei alte femei i s-ar parea perfect....iar pe mine....ma plictisesc...nu stiu cand voi ajunge sa ma inteleg! :P
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

15 Octombrie, 2005, 01:41:41 a.m.
Răspuns #67

Evangeline

Citat
si un "harem" de foste iubite si partenere de pat pot asigura, da,  pot asigura favorurile aproape oricarei femei !

Muzafer eu cred ca generalizezi prea mult. De exemplu eu daca ar fi sa am un iubit asa cum l-ai descris mai sus, mai bine stau singura ;). Cred ca ceea ce fetele apreciaza in primul rand e sinceritate. Pentru mine sinceritatea e pe primul loc, nu as putea sa traiesc in minciuni.

Citat
A apus era "poetilor indragostiti ", a "trubadurilor", si a celor care isi alinta iubita, si a celor ce o tin numai in cadouri .... A apus ! A apus !

Ca sa fiu mai clara nu cred ca a apus era "poetilor indragostiti", mi-ar place foarte mult sa am un barbat cu suflet de "poet indragostit" langa mine si sa ma alinte in fiecare zi cu poeziile lui ;D
Pentru mine barbatul perfect e cel tandru, manierat si cu bun simt. Pun mare accent pe respect si felul in care ma alinta ;D. Nu am pretentii la aspectul fizic cu o exceptie, sa nu fie mai mic de 1.75m ca atunci e mai mic ca mine ;D

Citat
Astfel de procedee tin, cel mult sa spun, fie la femeile trecute de 35 de ani, fie la cele sub 14 ani... in ochii oricareia de pe strada, asta tin de domeniul trecutului istoric, si acum, de domeniul penibilului.

Adica vrei sa spui ca eu am 13 ani? :o
Never, never quit!

15 Octombrie, 2005, 03:40:36 p.m.
Răspuns #68

Iosif

Atunci cand l-am intalnit pe iubitul meu am cautat la el ,mai presus de toate, intelegere,rabdare,am cautat bunatate si prietenie;romantism si frumusete (nu neaparat fizica).Am dorit sa imi ofere o iubire sincera si curata .
 [..]

.. acest lucru nu este destul. Femeia (in general) nu asta cauta, sau cel putin, nu DOAR asta. Barbatul trebuie sa fie in stare sa creeze acel mister, trebuie sa aibe tarie de caracter, etc, si etc. Daca totul se rezuma la ce ai exemplificat tu mai sus, draga dew, atunci vorbim de prietenie. Daca sunteti deja iubiti, adica sunteti deja impreuna, atunci ii recomand sa fie el 100%. Adica sa nu se muleze dupa preferintele tale, femeile nu aprecieaza asa ceva, femeile vor un parbat puternic, cu tarie de caracter, ca sa stie sa le iubeasca si sa le pretuiasca, dar in acelasi timp sa le si traga de urechi (la figurat, evident) atunci cand gresesc.
Este foarte important, si aici ma adresez in general barbatilor, sa retineti ca femeia este egala barbatului, daca o urcati pe un piedestal si va rugati la ea sa se uite la voi sunteti pe un drum cu totul gresit. Femeile nu aprecieaza barbatii cersetori!
In concluzie, femeia cauta un anumit caracter! Toate femeile! Daca tu, ca barbat, reusesti sa starnesti si sa mentii interesul ei, inseamna ca ai ceea-ce cauta ea.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

12 Noiembrie, 2005, 09:52:12 p.m.
Răspuns #69

digitty

Joseph S.,nu cred ca sti tu mai bine ce cauta o femeie la un barbat decat o femeie,nu crezi? Nu te supara pe mine,dar mi se pare ca esti mult prea sigur in ceea ce priveste aceasta parere.Daca just_a_tear iti zice ce a cautat si a gasit la iubitul ei inseamna ca asa e...nu cred ca a mintit...

Joseph,asta cauti tu la un prieten?romantism?si sa-ti ofere o iubire sincera si frumoasa?nu prea cred...

Imi cer scuze daca am fost cam........directa...
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

16 Decembrie, 2005, 09:05:24 p.m.
Răspuns #70

sunshine

Doamne fereste sa-l caut pe tata! Nu ma intelegeti gresit , il iubesc pe tatal meu ,dar nu as vrea nici un iubit sa fie ca el, pentru nimeni.
    Da, nici eu nu ma dau in vant dupa perfectiune. Pt mine un barbat ar trebui sa fie asa: tandru, increzator, sa iubeasca copiii, sa fie ,la randul lui, copilaros, nebunatic, extravagant , sa-i placa sa riste, sa faca surprize, intr-un cuvant opusul sotului meu.
   Dar mai ales sa fie NEBUN ! NEBUN! NEBUN!
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

18 Decembrie, 2005, 02:05:44 a.m.
Răspuns #71

Lady Allia

Eu nu vreau să generalizez...nici nu vreau să ştiu ce îşi doresc femeile de la un bărbat...pentru că la urma urmei fiecare suntem o entitate separată...oricât de mult ne asemănăm în visele noastre...fiecare femeie este...altfel, de aceea există atâta diversitate...de aceea fiecare femeie este frumoasă în felul ei...pentru că simte în felul ei. :)...şi uite cum m-am pierdut în amănunte pe care sunt sigură că şi voi le-aţi avut în vedere, dar aşa sunt eu...mai...eu..:).

Ceea ce îmi doresc eu de la un bărbat...este să ştie să iubească, să ştie să ofere, să ştie să fie iubit, să ştie să primească, să ştie să zâmbească atunci când simt nevoia unui zâmbet, să ştie să întindă mâna atunci când simt că nu am un sprijin, să ştie să spună te iubesc fără să simtă că a spus acest cuvânt de prea multe ori într-o zi,...să ştie să fie caritabil, să ştie să îşi amintescă despre noi cu luminiţe în privire,...să ştie să îmi aducă un ceai cald la pat atunci când sunt răcită...şi...mai presus de toate având toate aceste calităţi deosebite, dar total necostisitoare...ci doar calităţi sufleteşti şi principiale....să ştie să aparţină unei singure femei...adică mie...şi să ştie să aprecieze iubirea mea devotată şi necondiţionată o viaţă întreagă.

Acest bărbat nu este un bărbat pe care l-am creat în imaginaţia mea...nu este bărbatul ideal sau perfect...nu există aşa ceva, iar fiecare ştim că atunci când iubim, iubim la urma urmei un om...un om care face greşeli, care uită, care poate uneori e răutăcios sau egoist...tocmai pentru că este prea om...,dar...eu cred că asta nu îl face cu nimic mai puţin perfect...trebuie doar să ştim să fim mai puţin severi în aşteptările noastre, să nu uităm că şi noi greşim, că şi noi uităm....să îl iubim pentru ceea ce este şi nu se străduieşte să fie!

Pentru mine acest om există...şi chiar dacă uneori greşeşte, chiar dacă uneori uită sau e egoist....chiar dacă uneori e prea uman...pentru mine mereu,...mereu este PERFECT...., iar asta pentru că am găsit la el tot ceea ce puteam să îmi doresc de la viaţa asta...şi îi voi mulţumi mereu pentru că există şi ştie exista atât...atât de frumos!

19 Decembrie, 2005, 10:11:07 a.m.
Răspuns #72

un_suflet

Dincolo de tot ce s-a postat aici....orice om cauta ceva...dar primeste cea ce merita.... :)
Nu avem dreptul de a cere fara a oferi!
Cand vom fi mai mult decat sinceri, critici chiar, cu noi insine... privind in noi mai mult decat ceea ce se reflecta in oglinda...vom accepta mai usor, ca ceea ce "avem" este cu adevarat ceea ce meritam.
Curaj! si... Bafta!
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

19 Decembrie, 2005, 12:20:00 p.m.
Răspuns #73

sunshine

Cu tot respectul ,cu toata modestia , eu nu cred ca am ce merit. Nu cred ca am gresit chiar atat de mult sa am asa un sot. Si nu doresc nimanui sa treaca prin starile de deznadejde prin care trec eu. Si mai cred ca multe femei  care nu merita  au niste barbati mununati.Degeaba se spune ca norocul ti-l faci singur. Si nenorocul tot singur ti-l faci.
  Va doresc la toate sa treceti prin viata alaturi de barbatul potrivit si nu singura in doi , ca mine.Este groaznic sa  fii singura atatia ani, o viata ,sa nu simti ca mai bine taci decat sa deschizi gura, sa-ti fie teama sa ceri putina iubire pt ca nu crezi ca o vei primi.
   Nu te supara pe mine , dar aici gresesti foarte mult, iti mai dau un exemplu ( nu e cazul meu) o femeie batuta de barbatul sau chiar primeste ce merita?
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

19 Decembrie, 2005, 08:16:10 p.m.
Răspuns #74

desdemona

era o vorba care din pacate contine mult adevar,apartine geniului Napoleon,care zicea cam asa:"femeile isi bat joc de cei care le iubesc,si iubesc pe  cei care isi bat joc de ele"
voi ce parere aveti?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului