Eu nu vreau să generalizez...nici nu vreau să ştiu ce îşi doresc femeile de la un bărbat...pentru că la urma urmei fiecare suntem o entitate separată...oricât de mult ne asemănăm în visele noastre...fiecare femeie este...altfel, de aceea există atâta diversitate...de aceea fiecare femeie este frumoasă în felul ei...pentru că simte în felul ei.

...şi uite cum m-am pierdut în amănunte pe care sunt sigură că şi voi le-aţi avut în vedere, dar aşa sunt eu...mai...eu..

.
Ceea ce îmi doresc eu de la un bărbat...este să ştie să iubească, să ştie să ofere, să ştie să fie iubit, să ştie să primească, să ştie să zâmbească atunci când simt nevoia unui zâmbet, să ştie să întindă mâna atunci când simt că nu am un sprijin, să ştie să spună te iubesc fără să simtă că a spus acest cuvânt de prea multe ori într-o zi,...să ştie să fie caritabil, să ştie să îşi amintescă despre noi cu luminiţe în privire,...să ştie să îmi aducă un ceai cald la pat atunci când sunt răcită...şi...mai presus de toate având toate aceste calităţi deosebite, dar total necostisitoare...ci doar calităţi sufleteşti şi principiale....să ştie să aparţină unei singure femei...adică mie...şi să ştie să aprecieze iubirea mea devotată şi necondiţionată o viaţă întreagă.
Acest bărbat nu este un bărbat pe care l-am creat în imaginaţia mea...nu este bărbatul ideal sau perfect...nu există aşa ceva, iar fiecare ştim că atunci când iubim, iubim la urma urmei un om...un om care face greşeli, care uită, care poate uneori e răutăcios sau egoist...tocmai pentru că este prea om...,dar...eu cred că asta nu îl face cu nimic mai puţin perfect...trebuie doar să ştim să fim mai puţin severi în aşteptările noastre, să nu uităm că şi noi greşim, că şi noi uităm....să îl iubim pentru ceea ce este şi nu se străduieşte să fie!
Pentru mine acest om există...şi chiar dacă uneori greşeşte, chiar dacă uneori uită sau e egoist....chiar dacă uneori e prea uman...pentru mine mereu,...mereu este PERFECT...., iar asta pentru că am găsit la el tot ceea ce puteam să îmi doresc de la viaţa asta...şi îi voi mulţumi mereu pentru că există şi ştie exista atât...atât de frumos!