Daca mai acum ceve vreme imi spunea cineva ca dragostea invinge totul aveam retineri. am avut retineri si in ceea ce m-a privit.Dar acum stiu, ca dragostea daca exista invinge totul, timpul, oamenii, distanta, minciuna,neincrederea....Da sunt fericita..sunt fericita, pentru ca datorita vorbelor voastre m-am intors acasa cu sufletul deschis, cu dorinta de a accepta toate surprizele, fie ele bune sau rele. Si tot acum am aflat ca Dumnezeu exista, ca rugile noastre ajung la el chiar daca ne rugam intr-o biserica catolica desi suntem ortodoxi. Dumnezeu este peste tot!!!Ne vegheaza si ne calauzeste pasii spre locul unde ne este mai bine.
Si totusi, DRAGOSTEA INVINGE TOTUL, oamenii cand iubesc raman aceeasi ca in prima zi. Sunt fericita, nu pot exprima in cuvinte starea mea actuala, stiu numai ca lacrimile care-mi curg necontenit sunt de fericire, plang pentru ca pretuiesc atat de tare iubirea incat nu vreau sa o pierd.
Am fost la capatul lumii sa ma regasesc, m-am intors gasind...aceeasi dragoste pura alaturi de acelasi om care mi-a transmis fiorii pasiunii, iubirii si dorintei.
Voua va multumesc din suflet ca ati fost cu gandul alaturi de mine, va multumesc pentru vorbele frumoase pe care mi le-ati adresat. Acum stiu cu siguranta ca aici este locul in care lacrimile tristetii si ale bucuriei au ecou, aici e locul in care fiecare intrebare are un raspuns, aici ste locul in care iubirea si dezamagirea ne uneste pe toti, aici este locul unde toti "respiram" acelasi aer.
Sa aveti grija de voi si de cei ce sunt in preajma voastra mereu !!!!