10 Octombrie, 2025, 09:21:32 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ochii care nu se vad se uita sau Dragostea invinge totul...  (Citit de 15056 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 August, 2004, 03:45:10 p.m.
Citit de 15056 ori

nightwish

"...o sa te astepte!!!, hmmm daca pleci il pierzi!! du-te si implineste-ti visul, eu voi fi aici sa te astept..."
 Sunt cuvinte pe care si acum le aud, ca un ecou, in mintea mea cand am decis sa plec, sa-mi urmez visul...Acum ma intreb, pentru ca e momentul sa ma intorc, daca voi mai gasi ceva din ce-am lasat. Ma v-a primi cu bratele deschise...sau ma va privi ca sa-si aduca aminte cine sunt?!?!
 Spuneti-mi voi, dragii mei, dragostea invinge totul sau ochii care nu se vad se uita...
 Adresez aceasta intrebare in special baietilor, dar astept cu nerabdare si parerile fetelor ....plizzzzzzzz :)

15 August, 2004, 03:41:01 a.m.
Răspuns #1

DIANA

Vizitator
Daca e DRAGOSTE, atunci cu siguranta invinge totul. Si reciproca e la fel de reala: daca invinge totul, inseamna ca e DRAGOSTE. Pentru ca DRAGOSTEA e mai puternica chiar decat moartea (si nu o spun eu!). Cred ca noi fetele avem nevoie din partea barbatilor gesturi simple care sa ne convinga ca nu asteptam degeaba. Un telefon seara, un e-mail cu mesajul clar ca o iubeste sunt de multe ori argumente suficiente pentru o fata sa fie "cuminte" si sa il astepte "cu bratele deschise" Pentru baieti e oarecum altfel pentru ca ei la cateva secunde dupa ce isi inseala partenera pot spune cu dezinvoltura si chiar crezand ceea ce spun: "Am facut-o dar nu a insemnat nimic". Aici cred ca tu ar trebui sa te intrebi daca dragostea ta e destul de puternica incat sa ii ierti iubitului tau chiar si greseli mai mari. Si apoi, cred ca ar trebui sa te pregatesti sufleteste sa nu mai fii tu insati multumita de ceea ce ai lasat in urma. Asta ar fi un semn bun, un semn ca ai evoluat, iar asta e semn ca iubirea cea mare e in alta parte. Nici intr-un caz, nici in altul nu ai motive de teama si neliniste pentru ca nu ai decat de castigat. Te admir ca ai avut taria sa pleci si sa iti urmezi visul!

15 August, 2004, 01:03:16 p.m.
Răspuns #2

nightwish

Iti multumesc pentru vorbe, Diana. :)
Mai sunt  cateva zile si ajung in tara, timp de 2 ani...nu i-am vazut chipul celui pe care nu am incetata sa-l iubesc, decat in poze, tu sti ce greu este?? Ne-am vorbit, ne-am trimis e-mailuri, ne-am scris chiar si scrisori parfumate...2 ani. Acum mi-e teama, nu stiu cum va fi... mi-e teama probabil de un nou inceput. Daca i-as ierta "relatiile" avute cat timp am fost plecata?..DA. Si sti de ce?? Pentru ca nu a fost egoist, cand am plecat mi-a spus: "Du-te, eu am sa fiu mereu aici pentru tine", si mi-a zis-o cu lacrimi in ochi..Acum ma intorc, oare il voi gasi pe EL, cel care m-a incurajat s aplec, el care s-a bucurat alaturi de mine cand am reusit sa imi realizez visul?!?!Nu stiu.. poate ca tocmai acest lucru ma sperie cel mai atre.. Teama de necunoscut, teama de ce as putea "trai" cand  voi fi langa el... Oare voi mai fi? Hmmmm, pana zilel trecute nu m-am gandit la asta nici un moment. Totul imi era firesc, credeam ca totul e perfect intre noi si intorcandu-ma va fi ca inainte.Acum ma intreb daca va fi la fel ca'n gandurile mele...Sti... sunt totusi 2 ani . Cand am plecat eram fericita. Il aveam pe el langa mine, ma sustinuse in toate proiectele, mi-a fost alaturi si eu ...am plecat. Desi aici, unde sunt acum sunt mai mult  decat multumita pe planul carierei, dar nu e  el, nu e emotia iubirii, nu e nimic din sentimenul dragostei cu mine , decat amintirile...Mi-e teama ca  renunt la ce am cladit aici, departe de el,pentru a-mi urma sentimentele cu riscul ca pe el sa nu-l mai gasesc acolo unde l-am lasat... Poate ca ma intorc prea tarziu...Sa ma mai intorc??

16 August, 2004, 11:32:58 a.m.
Răspuns #3

minerva

Vizitator
Nu se poate da un raspuns intrebarii tale. Ai (cred) aceasta convingere mai mult decat noi. Tu esti aceeasi? Oare-l vei regasi ca in amintirea ta? Poate s-a schimbat sau gandurile tale sau schimbat. Poate a ramas dragostea dar amandoi iubiti oamenii de acum doi ani.
Totul e "poate". Poate este la fel de frumos cum crezi. Poate ai gasit  inima care bate cu a ta si careia nu i-a pasat de distanta.
Daca simti ca vrei sa te intorci atunci trebuie sa o faci sa nu existe regret peste ani. Trebuie sa o faci indiferent de ceea ce gandesti ca se poate intampla.
Sper sa fie asa cum iti doresti. Sa fii fericita!

16 August, 2004, 05:02:47 p.m.
Răspuns #4

dina

Nu cred ca ochii care nu se vad se uita...dar stiu un lucru trait pe propria piele.....( intr-adevar s-a pastrat nemaipomenit de bine lagatura cat timp a fost plecat...telefoane... si de doua , trei ori pe saptamana cu discutii si de o jumatate de ora)....a fost plecat doar pentru doua luni si jumatate... nu zic a trecut foarte repede dar, perioada de reacomodare a fost crunta... mai ca am rupt relatia desi stiam ca ma iubeste si sunt sigura ca mi-a fost credincios.
Am crezut ca totul va fi exact la fel dar m-am inselat amarnic......la el nu au fost neaparat mari schimbari, dar la mine, parca eram alta persoana- obisnuita cu independenta, cu luarea deciziilor all by my self, cu un program destul de incarcat de care nu trebiua sa dau socoteala nimanui......dar eu sunt un caz fericit ..suntem inca impreuna si asta nu datorita mie ci datorita lui care a avut o nemaipomenita rabdare cu mine si a inteles ca mie mi-a trebuit o perioada de reacomodare ( si am oarecum certitudinea, ca chiar daca nu-ti dai seama acum ,si tu o sa ai o perioada de tranzitie in care fie ca vrei sau nu parca ai impresia ca incepi o noua relatie )Ma rog Domnului sa gasesti odihna in relatia cu el si multa intelegere.Daca nu ai citit cartea Barbatii sunt de pe Marte si femeile de pe Venus , si o prinzi la mana marita sa o citesti - nu mi-a venit sa cred ca oarecum mi se intamplau lucruri asemanatoare.Domnul sa vegheze asupra voastra si daca e sa ramaneti impreuna sa aveti amandoi certitudinea ca altul mai perfect nu vei gasi niciodata indiferent cat e de imperfect..... totul sta in comunicare si in .......DRAGOSTE NECONDITIONATA.
Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim;
Cea mai buna expresie a dragostei este timpul acordat;
Cel mai bun timp pentru a iubi este acum.

16 August, 2004, 07:50:15 p.m.
Răspuns #5

DIANA

Vizitator
Cred ca va trebui sa te intorci. Sunt "monstrii" ai trecutului cu care trebuie sa te lupti inainte de a merge mai departe. Nu mi se pare, insa, o idee buna sa renunti la planul carierei pentru el! In nici un caz! Mai ales ca ai facut odata alegerea de a-ti cladi cariera lasand iubirea pe planul doi.  Dar, asa cum iti spuneam, nu ai motive de teama. Nu ai chiar nimic de pierdut, nci daca gasesti acasa Iubirea veche, neschimbata si se reaprinde intre voi pasiunea de la inceput, si nici daca vei descoperi ca nu mai poate fi ce a fost. Si asta ti-ar aduce liberatea de a gasi pe cineva mult mai bun. Hai, curaj! Iti repet, nu ai nimic de pierdut! Avantaj tu!

18 August, 2004, 12:11:48 a.m.
Răspuns #6

nightwish

Va multumesc mult de tot pentru, sfaturi, incurajari si vorbele bune pe care mi le-ati oferit. Maine ma intorc in tara, decizia am luat-o deja.. acum astept surpriza..poate va fi placuta. indiferent de situatie totul trebuie sa fie bine :)
  Sunteti scumpe toate,
Va multumesc din suflet:)

18 August, 2004, 03:24:50 a.m.
Răspuns #7

DIANA

Vizitator
Cred ca sunt in asentimentul tuturor celor care ti-am scris cand spun ca asteptam vesti, speram sa fie totul ok si daca nu, poate iti va fi mai usor daca vei continua sa comunici cu noi. Succes mult! Te pup!

19 August, 2004, 04:28:02 p.m.
Răspuns #8

nightwish

:) Daca mai acum ceve vreme imi spunea cineva ca dragostea invinge totul aveam retineri. am avut retineri si in ceea ce m-a privit.Dar acum stiu, ca dragostea daca exista invinge totul, timpul, oamenii, distanta, minciuna,neincrederea....Da sunt fericita..sunt fericita, pentru ca datorita vorbelor voastre m-am intors acasa cu sufletul deschis, cu dorinta de a accepta toate surprizele, fie ele bune sau rele. Si tot acum am aflat ca Dumnezeu exista, ca rugile noastre ajung la el chiar daca ne rugam intr-o biserica catolica desi suntem ortodoxi. Dumnezeu este peste tot!!!Ne  vegheaza  si ne calauzeste pasii spre locul unde ne este mai bine.
    Si totusi, DRAGOSTEA INVINGE TOTUL, oamenii cand iubesc raman aceeasi ca in prima zi. Sunt fericita, nu pot exprima in cuvinte starea mea actuala, stiu numai ca lacrimile care-mi curg necontenit sunt de fericire, plang pentru ca pretuiesc atat de tare iubirea incat nu vreau sa o pierd.
   Am fost la capatul lumii sa ma regasesc, m-am intors gasind...aceeasi dragoste pura alaturi de acelasi om care mi-a transmis fiorii pasiunii, iubirii si dorintei.
  Voua va multumesc din suflet ca ati fost cu gandul alaturi de mine, va multumesc pentru vorbele frumoase pe care mi le-ati adresat. Acum stiu cu siguranta ca aici este locul in care lacrimile tristetii si ale bucuriei au ecou, aici e locul in care fiecare intrebare are un raspuns, aici ste locul in care iubirea si dezamagirea ne uneste pe toti, aici este locul unde toti "respiram" acelasi aer.
  Sa aveti grija de voi si de cei ce sunt in preajma voastra mereu !!!!

30 August, 2004, 10:44:37 p.m.
Răspuns #9

minerva

Vizitator
Te-am regasit pe site si mi-am amintit ca acum esti aici... mult, mult mai aproape. Am citit randurile si, desi cu intarziere, nu am rezistat sa-ti spun ca ma bucura. 
Ai o poveste frumoasa. Ai grija de ea!

11 Septembrie, 2004, 01:02:46 a.m.
Răspuns #10

ioana_16

sincera sa fiu nu prea stiu cum sa iti raspund la intrebarile tale pt k si eu trec prin aceste momente.am plekat din tara acum 2 luni nu e foarte mult timp dar eu trebiua sa ma intorc acasa si acuma nu pot pt k a intervenit ceva dar stau si eu si ma gandesc oare ma va iuta?oare ma va mai iubi cand ma voi intoarce?despre tie nighwish singurul lucru pe care ti-l pot spune k daca te iubeste k adevarat nu te-a uitat si te iubeste si acum.iar daca tu il iubesti ku adevarat esti in stare sa ii ierti orice greseala facuta.prietenul meu ma iertat de 2 ori cand l-am inselat si atrebuit sa fac asta pt k sa imi dau seama k tin la el bafta multa in marea revedere.sa scrii sa spui cum a fost pa  ;)

11 Septembrie, 2004, 01:24:38 a.m.
Răspuns #11

friend

Vizitator
prietenul meu m-a iertat de 2 ori cand l-am inselat si a trebuit sa fac asta pt k sa imi dau seama k tin la el

Asa si-o fi zis si el! D'aia te-a si iertat. Altfel... nu-mi explic!
Oricum, e de apreciat sinceritatea ta, dar parca n-ar trebui sa te lauzi cu asa ceva!

Parerea mea e sincera si ti-o spun tocmai fiindca... tin la tine!

11 Septembrie, 2004, 01:44:16 a.m.
Răspuns #12

friend

Vizitator
Adresez aceasta intrebare in special baietilor.

Dar baietii au tacut.....

m-am intors gasind...aceeasi dragoste pura alaturi de acelasi om care mi-a transmis fiorii pasiunii, iubirii si dorintei.

... ca sa nu-ti strice surpriza!  ;)

Acum putem sa-ti spunem deja, nu mai e un secret, ca da, te va astepta! Doar e de-al... nostru!  :D

Ne bucuram impreuna cu tine!

11 Septembrie, 2004, 03:16:28 a.m.
Răspuns #13

DIANA

Vizitator
Draga friend, trebuie sa apreciezi ca, desi baietii nu sunt la fel de solidari ca noi, fetele, au un grad de sinceritate deosebit. Eu inteleg din atitudinea lor ca nu au fost nici o clipa dispusi sa "imbete pe cineva cu apa rece". Bravo lor! ;)

11 Septembrie, 2004, 03:30:34 p.m.
Răspuns #14

ioana_16

dar nu se lauda nimeni!!!nu cred ca acest lucru este de laudat nu?asta e adevarul dapa ce la-m inselat ultima data am stat despartiti aproare 1 luna jumate,in tot acest timp il mai vedeam si cu alte fete,muream cand il vedeam ca se tinea de mana cu ele ca le pupa si eram super geloasa,seara cand ajungeam in casa plangeam pt ca gresisem in fata lui si nu ii puteam cere iertare pana intr-o zii cand mi-am luat inima in dinti si ia-m spus ceea ce simt ia-m dat timp de gandire si iata-ne acuma suntem impreuna dar pacat k eu sunt departe de el oricum pot spune ca am incredere deplina in el si stiu ca ma va astepta pana voi reveni in tara.va pup si astept parerile voastre in continuare pa si pusi :-*