iti multumesc draga Friend pentru cuvintele scrise.

e frumos sa sti ca in fata monitorului plangi scriind framantarile interioare catre sufletele celor care sunt dispusi sa te inteleaga si sa te "ajute", dar este mai minunat sa zambesti in fata monitorului cand vezi atatea pareri, atatea incurajari, laude, critici, indoieli.. pentru ca intr-adevar nu ai trecut neobservat si cei care s-au ostenit sa raspunda nu au ramas nepasatori la problemele sau gandurile tale.
cat despre mine...

sunt fericita,pentru ca am un prieten, un iubit si un amant in trupul unei singure persoane..stiti voi oare ce am lasat aici, cand am plecat?

un baiat...frumusel foc, pe care-l vanau multi alti ochi feminini, un baiat inteligent, un baiat intelept...am lasat mai inainte de toate un prieten, pe care nu credeam sa il mai regasesc dar am fost surpinsa sa gasesc acelasi om dar care a devenit BARBAT.
cat despre ceea ce zici tu ioana draga...

daca esti departe de el, urmeaza-ti drumul de acolo, lupta pentru tine caci el daca te vrea langa el te va astepta. este o diferenta mare intre a tine la cineva si a-l iubi pe acel cineva. daca l-ai fi iubit cu adevarat nu l-ai fi inselat, mai mult... nu te-ai mai fi intors la el...te-ai intrebat vreodata daca ceea ce simti u acum pentru el nu este oare dorinta de a-i multumi intr-un fel ca te-a iertat candva ca l-ai inselat? oare nu traiesti cu aceasta remuscare si vrei sa te intorci la el, vrei sa te astepte ca sa ii arati ca te-ai schimbat? ca esti alta persoana? daca da... incearca sa te descoperi pe tine, uita de ceea ce vor altii, incearca sa obtii ceea ce vrei tu. uite, eu una daca as fi fost si a altuia mi-ar fi fost rusine sa il mai privesc in ochi si sa ii spun ca-l iubesc, mi-ar fi fost rusine sa ma intorc la el...mi-as fi urmat drumul meu suportand consecintele. nu mi-e dat dreptul sa judec, si nu vreau sa se inteleaga ca te judec pe tine sau pe el... dar sti eu sunt o perfectionista si pentru ca ai deschis subiectul "ma simt" sa imi spun parerea:)). de aceea, sa nu iti para rau daca nu-l vei mai gasi pentru tine cand te vei intoarce... pentru ca nu ai pierdut nimic. ai castigat experienta vietii. sti ce ce mi se pare amuzant? si sincera sa fiu desi sunt fata, nu pot fi feminista in aceasta situatie: "ei sunt impreuna, se iubesc(asa-se mint ei), dar ea... vrea altceva, il place il adora.. e super..dar parca celalalt e mai chic; si ia decizia - sa vada cum e si cu altcineva- apoi negasind ceea ce cauta, sau poate ca cee ace a gasit a fost in asentimentul ei..numai pentru cateva ore sau poate cateva zile dupa care s-a spulberat totul, se intoarce la El, cel comparat, cel parasit... care de fapt este un super...la care de fapt tine...", urat nu?. situatia expusa este exact ceea ce i sa intamplat celui mai bun prieten al meu, intr-o relatie de 4 ani.sti ce a facut el? desi il mai inselase o data si a trecut vederea, punand totul pe seama imaturitatii ei, si a comportamentului sau ignorant fata de ea- a doua oara, a iertat-o plangand, pentru ca o iubea, si nu vroia sa o piarda, pentru el ea era totul, si este totul. dar nu o mai paote privi ca pe Zana lui (cum obisnuia sa ii spuna). o priveste altfel, desi o ibeste in acelasi timp o uraste si are inca setea razbunarii in suflet. eu personal, vad situatia lor asemanatoare cu a ta... whateva' din curiozitate personala.. "de ce l-ai inselat??

"... am simtit nevoia sa iti adresez aceasta intrebare pentru ca sa imi pot continua ideea,
sper ca nu te-a deranjat nimik din ce-am spus... si chiar daca te-a deranjat

o sa iti treaca

Voua, tuturor celor care m-ati incurajat si acre ati fost alturi de mine va multumesc din suflet, le multumesc chiar si acelora dintre oi care doar au citi si au fost partasi partial la un mic fragment din viata mea
sa ne auzim de bine!!!