10 Octombrie, 2025, 09:20:05 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ochii care nu se vad se uita sau Dragostea invinge totul...  (Citit de 15046 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

11 Septembrie, 2004, 04:49:08 p.m.
Răspuns #15

friend

Vizitator
"In tot acest timp il mai vedeam si cu alte fete, muream cand il vedeam ca se tinea de mana cu ele ca le pupa..."

Imi dau seama ce le facea... cand nu-l vedeai tu!  ;)

Nu rad, dar imi dau seama ca a putut fi o perioada foarte "grea" pentru el! Cred ca s-a simtit indreptatit sa traiasca si el cat mai "profitabil"! Daca te-a iertat inseamna ca si el tzine la tine, nu?

Cu prietenie si fara suparare! :)

Dar daca ai venit printre noi cu tot cu iubirea ta, ce pot sa mai zic, decat "bine ai venit" si... sa-ti fie de folos!

Si inca ceva: sa nu te simti niciodata deranjata de replicile noastre. Spunem lucruri adevarate dar sub o alta forma. Poate mai vesela, dar daca n-am avea simtul umorului cum am putea oare interpreta salutul tau din final: "pa si pusi!". :)

11 Septembrie, 2004, 08:52:57 p.m.
Răspuns #16

ioana_16

nu e genul care sa faca alte lucruri mai naspa cand nu eram eu de fata.sau poate da.nu ma deranjeza chiar de loc replicile tale sau ale celorlalti.de obicei sunt o fire cu un simt al umorului foarte dezvoltat iar in leg cu perlica de la sfarsit cea cu pa si pusi e o vorba de la mine de acasa din bv asa obisnuiam sa ne luam la revedere(cei din gasca si apropiatii)asa ca mi-am permis sa ma adresez asa pt ca va consider prietenii mei sper ca nu va deranja imi cer scuze daca da.intradevar eram foarte geloasa cand il vedeam cu alta fata imi venea sa o iau la niste palme dar saraca nu avea nici o vina.oricum tot eu am ramas cu el.va pup pa ioana :-*

12 Septembrie, 2004, 02:34:06 p.m.
Răspuns #17

nightwish

iti multumesc draga Friend pentru cuvintele scrise.:) e frumos sa sti ca in fata monitorului plangi scriind framantarile interioare catre sufletele celor care sunt dispusi sa te inteleaga si sa te "ajute", dar este mai minunat sa zambesti in fata monitorului cand vezi atatea pareri, atatea incurajari, laude, critici, indoieli.. pentru ca intr-adevar nu ai trecut neobservat si cei care s-au ostenit sa raspunda nu au ramas nepasatori la problemele sau gandurile tale.
cat despre mine...:) sunt fericita,pentru ca am un prieten, un iubit si un amant in trupul unei singure persoane..stiti voi oare ce am lasat aici, cand am plecat?:) un baiat...frumusel foc, pe care-l vanau multi alti ochi feminini, un baiat inteligent, un baiat intelept...am lasat mai inainte de toate un prieten, pe care nu credeam sa il mai regasesc dar am fost surpinsa sa gasesc acelasi om dar care a devenit BARBAT.
 cat despre ceea ce zici tu ioana draga...:) daca esti departe de el, urmeaza-ti drumul de acolo, lupta pentru tine caci el daca te vrea langa el te va astepta. este o diferenta mare intre a   tine la cineva si a-l iubi pe acel cineva. daca l-ai fi iubit cu adevarat nu l-ai fi inselat, mai mult... nu te-ai mai fi intors la el...te-ai intrebat vreodata daca ceea ce simti u acum pentru el nu este oare dorinta de a-i multumi intr-un fel ca te-a iertat candva ca l-ai inselat? oare nu traiesti cu aceasta remuscare si vrei sa te intorci la el, vrei sa te astepte ca sa ii arati ca te-ai schimbat? ca esti alta persoana? daca da... incearca sa te descoperi pe tine, uita de ceea ce vor altii, incearca sa obtii ceea ce vrei tu. uite, eu una daca as fi fost si a altuia mi-ar fi fost rusine sa il mai privesc in ochi si sa ii spun ca-l iubesc, mi-ar fi fost rusine sa ma intorc la el...mi-as fi urmat drumul meu suportand consecintele. nu mi-e dat dreptul sa judec, si nu vreau sa se inteleaga ca te judec pe tine sau pe el... dar sti eu sunt o perfectionista si pentru ca ai deschis subiectul "ma simt" sa imi spun parerea:)). de aceea, sa nu iti para rau daca nu-l vei mai gasi pentru tine cand te vei intoarce... pentru ca nu ai pierdut nimic. ai castigat experienta vietii. sti ce ce mi se pare amuzant? si sincera sa fiu desi sunt fata, nu pot fi feminista in aceasta situatie: "ei sunt impreuna, se iubesc(asa-se mint ei), dar ea... vrea altceva, il place il adora.. e super..dar parca celalalt e mai chic; si ia decizia - sa vada cum e si cu altcineva- apoi negasind ceea ce cauta, sau poate ca cee ace a gasit a fost in asentimentul ei..numai pentru cateva ore sau poate cateva zile dupa care s-a spulberat totul, se intoarce la El, cel comparat, cel parasit... care de fapt este un super...la care de fapt tine...", urat nu?. situatia expusa este exact ceea ce i sa intamplat celui mai bun prieten al meu, intr-o relatie de 4 ani.sti ce a facut el? desi il mai inselase o data si a trecut vederea, punand totul pe seama imaturitatii ei, si a comportamentului sau ignorant fata de ea- a doua oara, a iertat-o plangand, pentru ca o iubea, si nu vroia sa o piarda, pentru el ea era totul, si este totul. dar nu o mai paote privi ca pe Zana lui (cum obisnuia sa ii spuna). o priveste altfel, desi o ibeste in acelasi timp o uraste si are inca setea razbunarii in suflet. eu personal, vad situatia lor asemanatoare cu a ta... whateva' din curiozitate personala.. "de ce l-ai inselat??;)"... am simtit nevoia sa iti adresez aceasta intrebare pentru ca sa imi pot continua ideea,
sper ca nu te-a deranjat nimik din ce-am spus... si chiar daca te-a deranjat :) o sa iti treaca  :-*
 Voua, tuturor celor care m-ati incurajat si acre ati fost alturi de mine va multumesc din suflet, le multumesc chiar si acelora dintre oi care doar au citi si au fost partasi partial la un mic fragment din viata mea
sa ne auzim de bine!!!

12 Septembrie, 2004, 07:31:35 p.m.
Răspuns #18

ioana_16

nu ma deranjat nimic din ceea ce ai spus chiar ma bucur enom pt parerea pe care ti-ai dat-o,sincera sa fiu cred ca sa impacat pt ca tinea la mine iar despre acea sete de razbunare nu cred ca oa re in el pt ca nu este genul,am fost o prostuta cand am facut acele chesti dar mi-am dat seama mai tarziu si ma bucur enorm de asta.de ce l-am inselat???deci eu si anul trecut am fost in italia timp de 1luna cand ma-m intors nu ma-m dus direct acas(in brasov)ci la tara(in suceva)acolo am intalnit un baiat care era stabilit in italia era frumos si ne placea unul de altul si ne combinasem dar nu au fost decat 2 zile.cand am ajuns acasa nu imi mai statea gandul la prietenul meu ci la celalat,apoi am ajuns la liceu,erau baieti frumosi si vroiam si eu altceva nou,stii intre noi aparuse o monotonie eu cu gandul la celalalt el ma iubea dar eu nu mai simteam nimic apoi mi-am dat seama ca defapt eu tineam la el poate prea mult si pana la urma ne-am impacat si suntem impreuna,nu stiu daca ai inteles dar o sa iti mai scriu dar da-mi adresa ta de maile si o sa-ti povestesc mai detaliat te pup ioana

13 Septembrie, 2004, 08:01:09 p.m.
Răspuns #19

DIANA

Vizitator
Imi permit sa te intreb draga Ioana: si tu te superi daca te consider copil? Daca imi recitesc jurnalele gasesc o gramada din gandurile ce te framanta acum. Si nu o spun cu superioritate! E farmecul varstei, insa nu cred ca poti gasi niste rspunsuri foarte mature la probleme atat de copilaresti! Traieste-ti tineretea si bucuriile ei fara sa faci din asta subiect de "pus creierii pe bigudiuri"! Nu spun ca ceea ce te framanta nu e demn de luat in seama, insa iti ia prea mult din timpul in care ai putea sa traiesti, pur si simplu!
Pa si pusi! :)
« Ultima Modificare: 13 Septembrie, 2004, 10:28:05 p.m. de DIANA »

13 Septembrie, 2004, 08:59:48 p.m.
Răspuns #20

ioana_16

nu e nici o suparare daca imi spui ca gandesc ca un copileste o parere care trebuie luata in seama.poate este o problema copilareasca aceasta chestie dar pt mine sunt momente prin care trec si le trec cu mare greu cand stau si ma gandesc ca nu il voi mai revedea pe prietenul meu decat peste un amn sau poate doi.este foarte greu mai ales daca te leaga o gramada de lucruri de el.sunt amintirile care ma urmaresc la tot pasul si nu pot sa nu ma gandesc la tot ce a fost inte noi si ca singurul lucru care ne-a ramas este acela de a merge inainte si sa ne gandim ca poate maine va vii mai bine.prietenele mele mi-au spus sa incerc sa caut dragostea de care am nevoie in altcineva pt ca sigur relatia noastra nu va mai tine daca eu sunt departe de el dar eu am spus NU pt ca nu mai vreau sa mai trec prin aceleasi momente prin care am trecut:cand regretam k l-am inselat si vroiam sa ne impacam si nu puteam.am spus ca o sa luam o decizie impreuna.nu spun ca gandesc ca un om matur pt ca am doar 16 anii(ii fac peste10 zile)dar astea sunt gandurile care ma framanta si nu pot sa le las deoparte.oricum multumesc pt ce ai postat si sper sa mai vb.te pup ioana

13 Septembrie, 2004, 09:23:10 p.m.
Răspuns #21

DIANA

Vizitator

13 Septembrie, 2004, 10:22:56 p.m.
Răspuns #22

ioana_16

09 Octombrie, 2004, 10:11:53 p.m.
Răspuns #23

aicul_

Vizitator
trec si eu printr-o astfel de chestie.eu sunt in targu mures iar prietenul meu in bistrita.stiu ca nu e mare distanta dar ptr doi indragostiti de 16 ani este.
mie imi este foarte greu sa nu  il vad cu saptamanile(chiar curand l-am vazut  ;D) dar sunt sigura ca il iubesc.chiar daca nu o vad o vreme pe persona iubita nu am cum sa o uit si desigur daca persoana iubita ma iubeste nici ea nu are cum sa ma uite chiar daca nu ma vede ceva vreme.
intr-o releatie la distanta e nevoie de foarta multa incredere si deigur si iubire.
in concluzie:dragostea poate sa treaca orice obstacol !!!

10 Octombrie, 2004, 11:14:32 a.m.
Răspuns #24

Lory

Ochii care nu se vad.. se uita dupa altii..
 Eu am trait o dragoste "la distanta" si sincer va zic: NU MERGE!!!! Decat daca esti foarte masochist... Sau daca pur si simplu stai bine cu rabdarea si cu imaginatia.. Nu stiu, ..la mine a iesit nasol  :'( Eu l-am iubit foarte tare, el pe mine nu prea... Ne scriam.. Telefoane.. Plansete.. kestii.. Nu am nici o amintire placuta din tot "evenimentul" asta.. Dar, m-am invatat minte!!

30 Octombrie, 2004, 09:37:54 a.m.
Răspuns #25

surfer1026

Ma alatur si eu opiniei ca dragostea la distanta NU MERGE. Sigur ea are (la inceput) un parfum de noutate (dragostea intr-o noua ipostaza) dar care insa ca orice parfum dispare. Cred ca dragostea tanara (neconsumata pe deplin) are insa un statut special - poate rezista ani - hranita cu vise si idealuri (legate intrinsec de varsta). Copilarie-Maturitate este un drum ireversibil si pentru incercarile iubirii...
P.S.
"Astazi chiar de m-as intoarce,
A-ntelege nu mai pot.."
"Lasa lucrurile sa fie simple, cat mai simple cu putinta, dar nu mai simple de atat"

14 Noiembrie, 2004, 04:11:58 p.m.
Răspuns #26

Alcor Ulanga

prietenul meu m-a iertat de 2 ori cand l-am inselat si a trebuit sa fac asta pt k sa imi dau seama k tin la el

Asa si-o fi zis si el! D'aia te-a si iertat. Altfel... nu-mi explic!
[...]

Cine stie, poate pe prietenul ei il cheama Florentino Ariza... hmm!...
--- The sky is the limit ---

14 Noiembrie, 2004, 04:26:18 p.m.
Răspuns #27

Lord_Saladin

Vizitator
 Iubirea la distanta... cea mai grea, dar si cea mai frumoasa, totodata.
 Vis si cosmar in acelasi timp...

Hmm, un subiect controversat... in mod normal, din experienta mea vasta legata de iubirea la distanta, ar trebui sa scriu aici romane de sfaturi pentru voi..  ;D
 Dar nu o voi face, caci si eu am cam dat-o in bara  :'(

Nu pot sa inteleg faza cu inselatul.... Doamne, am fost pus in cel putin 3 ipostaze in care as fii putut sa imi insel prietena aflata la distanta mare de mine, cu o alta apropiata... daca le-as fii inselat, va dati seama, toti colegii astia si prietenii (unii dintre ei) ar fii venit la mine cu laude: "bravo bai, ti-ai inselat si tu prietena ! ", "asa , mai, traieste-ti si tu viata !", etc, etc...
 Dar am ales sa nu insel... nu puteam sa insel... Nici daca as fii vrut, n-as fii putut.Caci pentru mine ea era in inima, si chiar daca nimeni din jurul meu nu o vedea, eu o vedeam.Si stiam ca daca as fii inselat-o, s-ar fii intristat, si din ochii ei plini de lumina ar fii varsat lacrimi.
 Si am ales sa nu insel.Si nu voi insela niciodata.

14 Noiembrie, 2004, 04:29:38 p.m.
Răspuns #28

AL`Xandra

Vizitator
"Eu aici, tu acolo, niciodată noi..."
             ~Esarfa in dar~

... e cantecul lui Mircea Baniciu, o minunatie, mi-am adus aminte de el...  :'(

14 Noiembrie, 2004, 04:30:37 p.m.
Răspuns #29

cv

Vizitator
 :) a venit "Gica contra" (iar) si spune ca dragostea si distanta... n-au multe in comun uneori. Si ma ambitionez sa nici nu spun de unde stiu asta ;)
Acum ceva timp am revenit pe forum incantata de o poezie a celei care semneaza nightwish si povestea ei poate-i va face pe unii sa creada ca ochii care nu se vad... nici nu se uita. :)