Nu stiu cat de bine este sa te indragostesti, sa ajungi sa iubesc, pentru ca implica multe suferinte.Iubirea nu poate atinge cotele maxime fara suferinta, pt ca iubirea insasi e descoperita prijn intermediul acesteia"Necunoscand suferinta cum am putea afirma ca stim ce este bucuria?"Toata lumea sufera, insa eu simt ca nu m pot.Am atata dragoste de oferit, dar se pare ca multi o accepta doar cu o singura conditie: suferinta. As iubi , insa imi este frica.Suferinta iti distruge sufletul, iar cicatricele raman atat in suflet cat si mintal,cicatricele mintale vindecandu-se cel m greu..As fi vrut sa nu fi cunoscut iubirea, sa nu fi suferit.As fi fost alta acum.
Timpul trece, oameni noi apar, dar trecutul se asterne in fata ochilor ca o pelicula, iar prezentul imi pare ciudat, fad, iar eu ma comporty nesigur.Fac un pas nesigur ptr ca pelicula nu ma lasa sa vad daca in fata mea este sau nu o groapa.
Afara este frig si ploua.Asa este in sufletul meu.Inima mea plange ca nu m sunt eu, insa e rece in fata celorlalti.Nu m sunt sigura pe mine.Iubirea nu trebuie pusa pe primul loc ptr ca durerea va exista cu siguranta.Iubirea este simtita prin intermediul suferintei.Lacrimile sufletului imi ingheata trupul.O atingere ma poate dezgheta , insa se pare ca nimeni nu doreste /stie sa ma atinga.Atingerile false le ghicesc si instinctul ma previne.Trupul ramane rece in continuare.Doresc atingerea unui baiat plin de caldura si de pasiune.Imi doresc asa de mult sa nu ma reindragostesc, sa am puterea sa imi pot controla emotiile.Sunt plina de iubire si-mi va fi greu sa ma stapanesc sa nu iubesc persoana care-mi ofera sprijin, umarul pe care pot plange, gurita pe care sa o pot saruta si alinta trupul care sa ma incalzeasca in zilele reci ca azi si pe care sa-l iubesc.Pana acum am reusit sa nu ma reindragostesc, insa doresc sa ma eliberez.cineva mi-a daruit o gurita si imi este dor de ea de fiecare data cand ne despartim.Mi-e frica sa nu mi se faca dor si de inima fericitului posesor....insa.... se pare ca nu putem hotara intotdeauna tot ce se petrece cu noi, iar inima nu poate fi stapanita daca mintea te incurajeaza.
Ce parere aveti???