Pai, pai! Se duce de rapa toata autenticitatea! - daca ai lista de itemi pe care sa-i bifezi si bareme de evaluare a respectarii standardelor.
Orice relatie scoate la iveala lucruri pe care nu le stii despre tine.. e aproape pacat sa transformi ceva spiritual fain si sa rationalizezi..
Daca pui sablonu, ce mai ramane din mister/seductie/autenticitate/romantism/intimitate ?
Se cuantizeaza, se clasifica, si se evalueaza ? Se introduc indici de randament si rate de crestere a productiei.. aa.. satisfactiei.. relatiei ? Sa zica hartia ce sa simti? Nu e mai simplu.. sa simti pur si simplu ?
Exemple:
1. nu a facut curat in bucatarie - pierdut 1 punct
2. nu a facut dragoste cum i-am spus ca imi dorec eu - pierdut 2 puncte. Penalitate suplimentara de 2 puncte, caci gresala se repeta.
3. mi-a adus o floare si s-a straduit sa ma duca la restaurant, bonus 1.5 puncte..
etc...
Eu zic ca daca te cunosti intim, stii imediat ce ti se potriveste si ce nu.. si nu e necesar sa pui limite, caci nu traiesti cu colegu de camera care e mai salbatic, ci cu partenerul _ales de tine_ sa-ti fie alaturi.
Am nedumeriri despre cum ti-a venit intrebarea asta ?

Cumva aplicai niste reglui care vezi ca nu merg si tot nashpa e, si te tenteaza sa renunti la ele ?