05 Noiembrie, 2025, 10:01:37 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Una din ultimele scrisori catre ea...  (Citit de 40112 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Septembrie, 2004, 02:45:39 p.m.
Răspuns #15

instinkt

De cele mai multe ori, se spune ca "nu exista NU POT, exista NU VREAU". Sincer sa va spun, nu stiu in care din cele 2 cazuri ma incadrez. Am iesit cu fosti colegi de liceu la bere, au incercat sa ma mai linisteasca... Am fost plecat 2 weekenduri consecutiv la mare, voi pleca sapt viitoare la zilele mediasului, dar sincer sa fiu, parca aceste drumuri si toate locurile imi aduc aminte de EA. Recunosc ca am o MARE problema. Cum bine spuneati, ma agat prea mult de trecut. Dar cred ca nu vreau sa renunt la trecut, tocmai pentru ca mi-e frica de ceea ce urmeaza sa se intample in viata mea. Daca nu va mai fi la fel de bine ca inainte? Daca nu voi mai fi la fel de fericit ca inainte? Daca nu voi mai avea puterea sa o alint in diverse feluri pe cea de langa mine? Daca, daca, daca... In clipa de fata, intreaga mea existenta se bazeaza pe acest cuvant: DACA... E ora 14.48. Se implinesc 3 saptamani, 3 zile si aproape 6 ore de cand ne-am despartit. De cand nu mai simt ca traiesc....

01 Septembrie, 2004, 04:16:22 p.m.
Răspuns #16

friend

Vizitator

"Mi-a inflorit un oarecare zambet in coltul gurii, dar nu a avut putere sa razbata... "

Excelent, prietene! Nici nu ma asteptam la mai mult. Vindecarea e aproape! Asculta sfatul "medicului"! Si crede-l.

Ai noroc: m-am hotarat sa ma tin strans legat de tine precum bolovanul de gatul celui ce vrea sa se arunce in mare. Ori renunti la idee, ori ne ducem amandoi la fund! Alege!

Dar, gandeste-te: n-ar fi pacat de noi?

01 Septembrie, 2004, 05:36:47 p.m.
Răspuns #17

friend

Vizitator
 friend.....Lucrezi cumva pe la vreun ziar?

Ce ziar! Construiesc, la propriu, viitorul luminos al Spaniei si sustin, la negru, economia Romaniei! "La greu!" >:(
« Ultima Modificare: 01 Septembrie, 2004, 05:38:35 p.m. de friend »

01 Septembrie, 2004, 09:42:27 p.m.
Răspuns #18

instinkt

"Dar, gandeste-te: n-ar fi pacat de noi?"

Cum bine spuneai intr-un alt post, rar mai gasesti ca noi. Ramane de vazut daca ne vom duce la fund sau daca ma vei tine la suprafata. Oricum, iti multumesc anticipat pentru tot ce ai spus, ai facut si pentru tot ce imi vei spune si pentru toate sfaturile pe care mi le vei da. Inseamna enorm pentru mine... Multumesc.

01 Septembrie, 2004, 09:50:57 p.m.
Răspuns #19

friend

Vizitator
De regula, bolovanul respectiv nu prea e folosit pe post de pluta! Dar noua TOTUL ne este posibil! Cred ca am fi in stare sa si zburam cu bolovanul! ;)

01 Septembrie, 2004, 11:53:06 p.m.
Răspuns #20

minerva

Vizitator
Am scris si eu un fel de scrisoare...  Poti sa o citesti... am lasat-o comentariu in"zona libera". M-am gandit ca locul ei e acolo unde... dragostea doare.

Ps.: nu te duce la fund!
Uite imi pun cativa plasturi pe rani. Mai am, ii putem imparti.
« Ultima Modificare: 22 Septembrie, 2004, 10:40:13 p.m. de Minerva »

02 Septembrie, 2004, 08:16:17 a.m.
Răspuns #21

instinkt

Chiar ii imparti cu mine ? Credeti-ma ca am citit ultimele 2 reply-uri si am inceput sa rad. Sa rad de fericire si de bucurie ca va am pe voi. Ranile se vor vindeca, probabil cu plasturi de la minerva, dar cicatricele vor ramane pentru totdeauna.

02 Septembrie, 2004, 10:59:14 a.m.
Răspuns #22

minerva

Vizitator
da, cicatrice raman. sa speram ca intr-o zi ne vom putea uita la ele si amintindu-ne cu bucurie ca am visat, ca am avut... sa speram. cred cu tarie ca e mai bine sa iubesti si sa pierzi decat sa nu iubesti niciodata.
ma bucur darul meu si al celor de aici l-ai transformat in ras.

02 Septembrie, 2004, 01:39:24 p.m.
Răspuns #23

friend

Vizitator
A RAS, fratilor, deja! :D

Baiatul asta chiar progreseaza nu se incurca. Stiam noi ca merita!

Si nu cred ca e de la prea multii lui prieteni care l-au invitat la o bere! Fiecare. ;)
« Ultima Modificare: 02 Septembrie, 2004, 01:42:51 p.m. de friend »

02 Septembrie, 2004, 02:54:02 p.m.
Răspuns #24

instinkt

Sper ca e un semn bun ceea ce mi se intampla... Si totul, datorita voua ! Multumesc. !

02 Septembrie, 2004, 03:25:50 p.m.
Răspuns #25

friend

Vizitator
Vedeti, datorita noua! Stiam ca nu-i de la bere!

Si noi iti multumim pentru frumoasele tale cuvinte cu care ne gratulezi ori de cate ori ai ocazia. Nu peste mult timp vei putea intra si tu in pielea noastra, in care noi nu mai incapem, atunci cand facem cu adevarat ceva pentru cei de langa noi! Te iubim. De mult.

Grabeste-te, avem deja o piele subtire, fina, sensibila, pregatita pentru tine! :)
Ne bagam?                                                     

;D(eu) Yuhuuu..! Ce biineee... ! Suuper! Yes! Yes! Yes! Oaaauuuu!....(Nu ma vede nimeni.) Eeeeei!.... Am lasat departe vise, amintiri..(dans)
« Ultima Modificare: 02 Septembrie, 2004, 07:20:09 p.m. de friend »

02 Septembrie, 2004, 08:36:03 p.m.
Răspuns #26

DIANA

Vizitator
Stau si scriu afara pe terasa. undeva in preajma e un gandacel mai mare, tare fumos, dar zboara si se tot da cu capul de unul din stalpii casei. Sa fie vre-un sinucigas din dragoste? Bravo, instinkt! Devii unul dintre noi, un "Gigi Duru"! ;)

02 Septembrie, 2004, 08:39:59 p.m.
Răspuns #27

DIANA

Vizitator
aaaa...urmatorul, va rugam! Cate unul ca doar nu-i concurs! :)

02 Septembrie, 2004, 08:57:30 p.m.
Răspuns #28

friend

Vizitator
Tu ce crezi: s-a vindecat deja? Totul e prea rapid. Are nevoie ca timpul sa-si faca lucrarea pana la capat. Si apoi, "trecutul" e prea aproape de el in fiecare zi. Eu cand am trecut prin exact asa ceva as fi vrut sa ma aflu pe partea cealalta a pamantului, cat mai departe de ea. Dar noi eram colegi si sanse sa prind vreo bursa de studii la vreo universitate americana aveam cam tot atatea cate are si gandacul tau ca sa-ti darame casa! ;)
« Ultima Modificare: 02 Septembrie, 2004, 09:21:17 p.m. de friend »

02 Septembrie, 2004, 09:31:46 p.m.
Răspuns #29

DIANA

Vizitator
Nu, e clar ca mai e nevoie de timp pana sa se vindece. Dar cred ca e pe drumul cel bun si asta e un lucru extraordinar! Cred ca in fiecare din noi mai sunt sechele ale trecutului dar depinde de noi sa ne folosim de ele in mod constructiv, pentru iubirile prezente si, deopotriva, pentru cele viitoare!
Cu drag!
« Ultima Modificare: 02 Septembrie, 2004, 10:10:35 p.m. de DIANA »