05 Noiembrie, 2025, 10:00:35 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Oare va sosi shi timpul nostru?  (Citit de 20103 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Septembrie, 2004, 01:24:14 a.m.
Citit de 20103 ori

julieta_iulia

S-a intamplat sa accept invitatia surorii mele (23)  la o petrecere la care au fost prezenti prietenii ei  (fosti colegi de liceu pe care ii shtiam  din vedere) ...Eu (17) , deoarece nu aveam planuri pt seara respectiva am acceptat  Habar n-aveam ca acolo aveam sa il intalnesc pe stapanul gandurilor shi visurilor mele. Fost coleg de liceu cu sora mea, era renumit ca fiind un Don Juan "nemernic" (De altfel ne asemanam din punctul asta de vedere. ;D) .Am stat de vorba 5 ore in sir ! Il priveam si nu puteam sa realizez ca el chiar exista ,ca e acolo shi  imi zambeshte  asha de dulce! A  doua zi m-a cautat shi am tinut legatura...Nu exista zi in care sa nu vorbim .El invatza in alt oras (la 3 ore de orashul in care locuim ) si are prietena de 1 an si 8 luni.Intre noi este ceva magic.Nu sunt o adolescenta visatoare ,sau poate ca sunt dar iubesc! shi nimeni nu imi poate lua acest drept! Ne-am promis sa ne intalnim de fiecare data cand avem ocazia. Avem multe lucruri in comun si simt...simt ca ceea ce mi-a spus se va infaptui : Vom fi impreuna si atunci nimic  nu va mai putea pune capat fericirii mele.Docamdata ne despart (kilometri-desi el se intoarce periodic in orashul nostru) ,varsta (shi de aici toate celelalte :anturajul-din care face parte si sora mea ....,obiective diferite) Simt in privirea lui ca simte acelashi lucru pentru mine!!!shi indirect intr-un fel sau altu;l...mi-a marturisit-o.  ??? help... 

08 Septembrie, 2004, 01:57:08 a.m.
Răspuns #1

friend

Vizitator
Daca n-ar fi acel help din coada mesajului tau nici n-as fi inteles ca de fapt vrei ajutor! Cu ce te putem ajuta, deci?

08 Septembrie, 2004, 02:14:39 a.m.
Răspuns #2

friend

Vizitator
Sunt curios ce parere are instinkt fata de situatia asta! Nu de alta, dar el trece cam prin situatia... prietenei prietenului tau.

08 Septembrie, 2004, 02:39:39 a.m.
Răspuns #3

DIANA

Vizitator
Eu nu prea am inteles "chestia asta": shi indirect intr-un fel sau altu;l...mi-a marturisit-o. Poate esti amabila sa mi-o explici.

08 Septembrie, 2004, 08:44:57 a.m.
Răspuns #4

instinkt

Buna dimineata si bine v-am regasit ! Scuze pt. absenta de zilele astea, dar nu am fost in stare nici sa ma duc la servici. Va voi spune mai multe in topicul unde e locul meu. Friend stie exact unde... Referitor la "situatia" aparuta aici, intr-adevar, dupa cum bine a spus si friend, eu sunt exact in aceeasi pozitie in care se afla prietena prietenului tau. De la inceput vreau sa te intreb. Te-ai gandit vreo clipa ca au stat 1 an si 8 luni impreuna ? Citeste topicurile deschise de mine si vei afla ca ORICE cuplu trece printr-o perioada de obisnuinta (cam pe la un an si jumatate, doi). Daca ambii parteneri stiu sa treaca de perioada asta, atunci relatia va dura si va fi de o frumusete iesita din comun. Eu am stat un an si 3 luni impreuna cu Loredana. Si ajunsesem in perioada de care iti vorbesc. Tocmai in aceasta perioada, a aparut cineva care i-a sucit mintile si care nu i-a spus sa ramana langa mine. Nu a incercat sa o indeparteze de el, pt. ca si el tocmai se despartise de prietena lui. Si a facut in asa fel, incat Loredana nu mai este langa mine. Gandeste-te putin: Ce te faci, daca peste un an si 6 luni sa zicem, intervine la voi acea perioada si el incepe sa iasa cu altcineva, la fel cum face cu tine acum ? Cum te-ai simti ? Cred ca prietena lui nu banuieste nimic, nu ? Gandeste-te ca in acest timp (1 an si 8 luni) ei au facut enorm de multe lucruri impreuna. Multe dintre ele nu pot fi vazute la adevarata lor valoare din exteriorul cuplului. Viata mea a fost distrusa de acel "coleg" de servici. Vrei ca si tu sa distrugi o viata ? Desi crezi ca nu se va intampla nimic, daca il iei de langa ea, la un moment dat, el va incepe sa se gandeasca la toate clipele pe care le-a petrecut impreuna cu iubita lui si nu iti va conveni. Vei vedea ca o sa inceapa sa fie abatut, va incepe sa faca anumite comparatii (care tie nu iti vor placea deloc) si asa mai departe. Asculta-ma pentru ca eu trec prin asta. Astazi este 8 septembrie. Ieri s-a implinit o luna de cand lumina ochilor mei nu mai este langa mine. Si mereu o vad peste tot cu el... Asculta-ma... NU le strica relatia. Este doar parerea mea si ai intrat aici pentru un sfat. Asta e sfatul meu si fara sa ma laud, cred ca sunt cel mai in masura sa ti-l dau, pt. ca sunt proaspat trecut prin asta. Va veni si vremea ta. Vei vedea ca o sa apara cineva in viata ta si acea persoana va fi numai si numai a ta. Si o vei iubi cu ardoare si pasiune si vei vedea ca si ei doi (cel despre care vorbesti si iubita lui), vor avea o relatie frumoasa. Cu conditia sa incerci sa il faci sa vada ca nu e bine ceea ce face. Ca ar trebui sa stea langa persoana cu care a facut 1.000.000 de chestii si pe care o cunoaste enorm de mult...

Atat am avut de spus. Tine minte: E DOAR UN SFAT ! Nu te obliga nimeni sa faci ceea ce nu vrei, dar gandeste-te ca vei face rau. Cineva spunea, dar nu mai tin minte pe unde: "Sa nu faci din fericirea ta, nefericirea altuia"... Asculta-l...
« Ultima Modificare: 08 Septembrie, 2004, 08:47:31 a.m. de instinkt »

08 Septembrie, 2004, 02:09:51 p.m.
Răspuns #5

julieta_iulia

ati inteles pe dos...s-au nu m-am exprimat eu bine! Nu e prietenul meu! Asta ar fi ccea mai mare dorinta a mea! ca el sa fie prietenul meu.El mi-a spus ca nu ar fi corect fatza de mine ,fatza de prietena lui ,shi toptodata fata de el sa fim impreuna! De aceea trebuie sa asteptam...El tine la ea.e evident .i leaga multe! dar...simte ceva pt mine ceva puternic.NU AM NICI CEA MAI MICA INTENTIE SA II DESPART! lucrurile isi vor urma cursul firesc.Vreau sa ma sfatuitzi .Ar trebui sa indeplinesc "promisiunea "pe care i-am facut'o : Ca il voi astepta ? el mi-a promis ca se va gandi mereu la mine shi asta e dovada faptului ca ma suna zilnic! Nu ashh accepta snicodata sa fiu ape locul 2!!!! (am principii shi caracter) shi nu ash accepta sa intervin intre 2 persoane.dar il iubesc...

08 Septembrie, 2004, 02:12:32 p.m.
Răspuns #6

julieta_iulia

scuzatzi-mi s-au in loc de "sau " :P

08 Septembrie, 2004, 02:16:37 p.m.
Răspuns #7

julieta_iulia

Sunt constienta ca pe ei ii leaga multe...foarte multe dar ea nu ii este tocmai fidela iar el..in tot timpul asta a inshelat-o de N ori. Repet: eu nu sunt cu el shi nu s-a intamplat niiik intre noi.nici macar un sarut! Probabil visez prea mult   Dar cineva spunea "fa-ti timp pentru visare! vei ajunge cu sufletul la stele!".

08 Septembrie, 2004, 02:56:43 p.m.
Răspuns #8

friend

Vizitator
Stelele, iata ce aproape pot fi cand iubesti! Doar la vreo... 3 kilometri! Si asta probabil fiindca iubind, se mai intampla sa fii si cu capul in nori! Am glumit, fara intentia de a te supara.

Chiar ma mira un pic situatia, fiindca din trecut, pe cand aveai numai vreo 16 ani, imi facusei deja impresia de fata matura. Revii si-mi intaresti convingerea veche cand spui: "am principii shi caracter"! Tocmai de aceea sper ca vei intelege bine situatia si vei putea sa intrerupi totul, inca de acum. Chiar cu riscul de a te indeparta din nou de... stele. Revino totusi pe pamant, el nu e steaua ta. Desi pe cer pare o cometa plina de lumina, el se va dovedi a fi doar un meteorit cand va ajunge pe pamant! Neavand caracter, compozitia lui fiind mult prea impura de prea multele "ciocniri" cu alte stele, langa tine focul lui se va stinge caci se consuma foarte repede. N-ar renunta la prietena lui fiindca ii convine situatia, langa ea putandu-si permite sa faca si altceva. Cum ar fi, spre exemplu, sa te vrajeasca pe tine. Asculta sfatul nostru si pe al celor de langa tine! Sora ta, bunaoara. Ti-am scris bazandu-ma tocmai pe faptul ca esti o fata cu "principii shi caracter".

Vox populi

08 Septembrie, 2004, 03:23:37 p.m.
Răspuns #9

julieta_iulia

Nimic nu este intamplator.nici macar faptul ca...eu am "aterizat " aici pe acest site. Shtii, eu cred ca tu (friend) ai cunoscut sentimentul in care simti pur shi simplu ca poti zbura (atunci cand eshti aproape de persoana pe care o ..."venerezi" -exagerez!) Probabil ca ma inshel.Probabil ca imi place sa ma leg de lucruri aproape imposibile Dar my friend,cum pot sa trec peste asta ? M-a urcat pana in stele,  tot EL trebuie sa imi dea un branci sa cobor. shi...imi vor lipsi stelele... :-[  Dar ceea ce spui poate fi atat de aproape e adevar  E poate el prea egoist sa faca asta? itzi multumesc mult

08 Septembrie, 2004, 03:34:53 p.m.
Răspuns #10

instinkt

Come on, chiar nu asculta nimeni si ce am eu de zis. Am patit-o de curand si stiu cum e. Imi doresc sa nu ii desparti, pt. ca ar mai fi un suflet care plange... De parca nu am fi destui...

08 Septembrie, 2004, 03:40:40 p.m.
Răspuns #11

friend

Vizitator
Nu-ti ascund ca ma bucur sa constat ca raspunsul meu nu te-a suparat. De aceea indraznesc mai mult, si-ti spun, citind asta "cum pot sa trec peste asta ? M-a urcat pana in stele,  tot EL trebuie sa imi dea un branci sa cobor.", ca tocmai aici trebuie sa functioneze.... "principiile shi caracterul"! Altfel ce se mai alege din principiile noastre? Si caracterul... devine slab!

Tu... fii tare! Si privind cerul, nu vezi, tu, cate stele sunt? E si steaua ta acolo!

Trimitem o racheta dupa tine sa te readuca pe pamant? Iata, instinkt s-a oferit deja!

PS. Totusi, hai Dinamo!
« Ultima Modificare: 08 Septembrie, 2004, 04:18:17 p.m. de friend »

08 Septembrie, 2004, 04:02:37 p.m.
Răspuns #12

julieta_iulia

instinkt fara sa te jignesc este un lucru pe care tu nu il intelegi sau nu vrei sa il intelegii! Nu vreau sa despart pe nimeni!!!.Oricum atat timp cat el cauta ltceva ea nu ii este de ajuns. Eu nu vreau sa fiu "altceva" Nu o sa ccept asta . Numai un om fara  ambitii ar putea sa accepte Eu nu o sa ii despart dar daca vreodata va fi ceva intre noi  asta se va intmpla cand el nu va vaea nici o obligatie fatza de nimeni shi va dori din tot sufletul sa fie numai cu mine.  Ceea ce mi-a zis friend intr-adevar m-a pus pe ganduri. Aveam nevoie de un astfel de sfat ca sa cobor macar ...la nori.. :D glumesc . Friend ..ma vindec.. (de el).:P    i aa!  spuneai  ca sunt mai multe stele ...Eu  probabil  am fost fermecata de lumina unei stele care nu era cea sortita mie. daca diseara imi va zammbi o stea aceea va fi cea pe care tocmai ce am eliberat-o Mi-ai deschis ochii! :) iar tu instinkt elibereaza o stea ce nu-tzi mai apartine . pupiciii :-*

08 Septembrie, 2004, 04:15:50 p.m.
Răspuns #13

friend

Vizitator
Holograf canta impreuna cu mine privind cu totii in sus, pe cer, dupa tine: "Orice Romeo are... Julieta lui!"  Hai, cobori? Stii ce bine e totusi, chiar si aici pe pamant, intre prieteni?

Odata... A fost odata un baiat
Cu ochi de peruzea.
Si-o fata... Era atata de frumoasa
Si mandra ca o stea.
S-au vazut! Asa s-a nimerit!
S-au placut! Asa le-a fost ursit!
Si iata povestea
Asa cum e ea...

Orice Romeo are Julieta lui
Asta-i povestea, a ta si-a orisicui.
Asta e viata, mereu v-a fi asa
Ieri ca si azi, maine sau pururea!

Odata... Iubirea lor s-a destramat
Ca norii dusi de vant.
Si poate... Se regasesc acum in nori
Si ne privesc razand.

Ne-ntalnim! Asa s-a nimerit!
Ne iubim! Asa ne-a fost ursit!
Si iata povestea
Asa cum e ea...

Orice Romeo are Julieta lui......

Holograf, cu autograf

PS: Mai cantam mult? Acushi se face ziua shi... n-o sa te mai vedem! Vrei sa-tzi spuna shi Dan, personal?
« Ultima Modificare: 08 Septembrie, 2004, 05:44:26 p.m. de friend »

08 Septembrie, 2004, 04:30:57 p.m.
Răspuns #14

julieta_iulia

mda..nu e nimeni pe lume care sa nu fi trecut prin experienta asta dureroasa a unei despartiri.Despartirea de stele, in cazul meu  :-[ 
     Aceasta durere insuportabila nu ne mai paraseste ci dainuie in noi zi dupa zi...  acest rau interior care ne macina vointa, cine nu a trecut prin asta?  mai devreme sau mai tarziu, toti trecem prin aceasta experienta, mai putin acei indivizi cu inima de piatra.
     Rana pe care o lasa despartirea, oricat de adanca ar fi, intr-un final se cicartrizeaza gratie celui mai bun doctor de suflete: the time!: :-\
  dar am hotarat  .COBOR!