Buna dimineata si bine v-am regasit ! Scuze pt. absenta de zilele astea, dar nu am fost in stare nici sa ma duc la servici. Va voi spune mai multe in topicul unde e locul meu. Friend stie exact unde... Referitor la "situatia" aparuta aici, intr-adevar, dupa cum bine a spus si friend, eu sunt exact in aceeasi pozitie in care se afla prietena prietenului tau. De la inceput vreau sa te intreb. Te-ai gandit vreo clipa ca au stat 1 an si 8 luni impreuna ? Citeste topicurile deschise de mine si vei afla ca ORICE cuplu trece printr-o perioada de obisnuinta (cam pe la un an si jumatate, doi). Daca ambii parteneri stiu sa treaca de perioada asta, atunci relatia va dura si va fi de o frumusete iesita din comun. Eu am stat un an si 3 luni impreuna cu Loredana. Si ajunsesem in perioada de care iti vorbesc. Tocmai in aceasta perioada, a aparut cineva care i-a sucit mintile si care nu i-a spus sa ramana langa mine. Nu a incercat sa o indeparteze de el, pt. ca si el tocmai se despartise de prietena lui. Si a facut in asa fel, incat Loredana nu mai este langa mine. Gandeste-te putin: Ce te faci, daca peste un an si 6 luni sa zicem, intervine la voi acea perioada si el incepe sa iasa cu altcineva, la fel cum face cu tine acum ? Cum te-ai simti ? Cred ca prietena lui nu banuieste nimic, nu ? Gandeste-te ca in acest timp (1 an si 8 luni) ei au facut enorm de multe lucruri impreuna. Multe dintre ele nu pot fi vazute la adevarata lor valoare din exteriorul cuplului. Viata mea a fost distrusa de acel "coleg" de servici. Vrei ca si tu sa distrugi o viata ? Desi crezi ca nu se va intampla nimic, daca il iei de langa ea, la un moment dat, el va incepe sa se gandeasca la toate clipele pe care le-a petrecut impreuna cu iubita lui si nu iti va conveni. Vei vedea ca o sa inceapa sa fie abatut, va incepe sa faca anumite comparatii (care tie nu iti vor placea deloc) si asa mai departe. Asculta-ma pentru ca eu trec prin asta. Astazi este 8 septembrie. Ieri s-a implinit o luna de cand lumina ochilor mei nu mai este langa mine. Si mereu o vad peste tot cu el... Asculta-ma... NU le strica relatia. Este doar parerea mea si ai intrat aici pentru un sfat. Asta e sfatul meu si fara sa ma laud, cred ca sunt cel mai in masura sa ti-l dau, pt. ca sunt proaspat trecut prin asta. Va veni si vremea ta. Vei vedea ca o sa apara cineva in viata ta si acea persoana va fi numai si numai a ta. Si o vei iubi cu ardoare si pasiune si vei vedea ca si ei doi (cel despre care vorbesti si iubita lui), vor avea o relatie frumoasa. Cu conditia sa incerci sa il faci sa vada ca nu e bine ceea ce face. Ca ar trebui sa stea langa persoana cu care a facut 1.000.000 de chestii si pe care o cunoaste enorm de mult...
Atat am avut de spus. Tine minte: E DOAR UN SFAT ! Nu te obliga nimeni sa faci ceea ce nu vrei, dar gandeste-te ca vei face rau. Cineva spunea, dar nu mai tin minte pe unde: "Sa nu faci din fericirea ta, nefericirea altuia"... Asculta-l...