Eu sunt acel om despre care e vorba in poveste...
Observandu-le, gandeste-te la mare, a carei oglinda este atat de shimbatoare si care, devine totusi o prietena statornica ptr cine se apropie de ea si incearca sa o intzeleaga Si totusi, marea a inghitit pe atatia...
Ai dreptate, intr-adevar , Vanda, legat de femeile tinere... trebuie sa marturisesc insa ca imi vine greu sa cred, ca o astfel de femeie machiavelica, cocheta si plina de fitze va deveni odata, cu trecerea timpului, un suflet minunat.... nu neg , toti avem in noi o parte buna si o parte rea... asa e firea umana, e impregnata cu o parte rea & pacatoasa, dar si cu o parte capabila de lucrurile si sacrificiile cele mai minunate. E normal ca intre doua ganduri bune, sa apara si un gand rau, dar totul e bine atata timp cat gandul rau nu domina, si ispitei nu i se da curs.
Nu stiu de ce, eu am impresia ca nu m-am nascut unde trebuie, mai exact nu m-am nascut la momentul istoric potrivit, sau in societatea potrivita... in fine, cine stie ?... Gasesc extrem de dificil sa ma adaptez la o astfel de societate si imi este imposibil sa am orice fel de comunicare legata de dragoste cu femeile acestea... pot sa le fiu amic, dar mai mult nu pot... din cauza asta relatiile mele au falimentat, din cauza asta... am realizat si eu acest adevar acum... cand mi-a fost asa de greu sa accept ca sunt nr.2 pe lista iubitei mele cand vine vorba de a imparti patul cu cineva... mi-a fost aproape imposibil sa accept acest trecut al ei, pe care ea il vedea ca si pe ceva normal, cum cred ca si este, la urma urmei, acum.Reusisem sa trec peste el, din pricina iubirii puternice ce o aveam fata de ea... dar niciodata nu am putut sa ii spun "ceea ce ai facut a fost un lucru bun"... dimpotriva, am rugat-o sa nu mai vorbeasca despre asta, sa nu imi mai aduca aminte. Am cerut sfatul prietenilor, ea a aflat cum a aflat si m-a urat si dispretuit pentru asta... acuma ma ignora total... Nu inteleg, eu pur si simplu sunt pe alta lungime de unda... nu pot sa ma adaptez intr-o lume in care femeile apreciaza in general pe cei care se poarta oarecum mai reci si mai distanti fata de ele, numind asta "maturitate si barbatie"... am observat asta, si o stiu si din spusele altora (" daca vrei sa o ai, poarta-te cu superficialitate").
De aceea, va cer sfatul pe acest forum... am in fata mea un viitor neguros... foarte neguros chiar , sa recunoastem.Voi, toti cei de aici imi sunteti prieteni (
friends )

.Va cer ajutorul ca unor prieteni,si de ce nu, ca unor frati in credinta...
Si eu am incercat sa va ajut, si voi mai incerca, in masura in care pot... stiu ca nu sunt singurul cu probleme de pe forum, ca sunt altii si altele cu probleme mult mai grave si mai profunde... dar la urma urmei, de aceea suntem adunati aici, ca intre prieteni, ca sa incercam a le rezola si a ne lumina viata.