10 Octombrie, 2025, 08:02:01 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Poveste...  (Citit de 10082 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Septembrie, 2004, 08:12:54 p.m.
Citit de 10082 ori

Lord_Saladin

Vizitator
Fiecare barbat sau femeie, are date de la Dumnezeu numeroase daruri... fiecare dintre noi poate iubi sincer de mai multe ori in viata, mai multe persoane diferite.. .Exista insa un singur dar ce poate fii oferit o singura data pe parcursul vietii.... darul virginitatii...
 Se mai spune ca prima data e de neuitat... si e asa, intr-adevar... prima persoana cu care facem dragoste, ramane in inima de-alungul vietii noastre... din pacate, chiar in detrimentul celor e care ii vom intalni mai tarziu...si care vor merita dragostea noastra cu adevarat.
 Un om oarecare, tanar si visator, a crezut mult in iubire, chiar daca a suferit multe dezamagiri, chiar si traume... a intalnit o femeie, mai mare decat el... si cu un trecut sexual destul de bogat... era o femeie frumoasa, inteligenta, si culta, si avusese pe cineva in trecut, impartise patul cu acel barbat de multe ori ... pe omul acesta  il durea asta mult, dar a hotarat sa treaca peste acest fapt, caci o iubea... ea era in limbajul Lumii, o femeie "cu experienta"... el a crezut ca ea a iubita viselor lui, viitoarea lui sotie... El planuise sa faca dragoste cu o singura femeie in toata viata.... manat de false sperante, a facut dragoste cu aceasta femeie... si-a zis in sinea lui: "pana la casatorie mai e mult de tot.... eu am numai 18 ani... cine rabda pana la 26-27 de ani ?... ma iarta Dumnezeu, ca El e bun si intelege... ".
 Si asa, el a impartit patul cu femeia aceasta... care era o femeie foarte pasionala, si i-a daruit omului acestuia clipe de vis... un vis care insa avea sa se transforme in cosmar, la o luna dupa aceea.... despartire, ura... suferinta... si mai ales regrete... regrete adanci.... "daca as fii facut altfel, poate nu m-ar fii parasit"... "acum ma asteapa un destin nemilos"... " de ce am gresit asa ? "... " ce prost am fost"...
 Omul nostru se simte prins acum intr-un cerc vicios... e singur, singurii care il sustin sunt putinii amici si amice pe care ii are...  el face parte oricum dintre cei ce isi gasesc foarte greu iubita... acum, odata ce a gresit, ispita parca e si mai mare.... e mult, mult mai mare ispita acum... a sta singur nu prea se poate... rost de impacare se pare ca nu mai e.... iar a imparti patul ocazional cu diferite femei nu e o cale buna.
 Cam ce ar putea sa faca omul din povestea asta ?

13 Septembrie, 2004, 08:19:36 p.m.
Răspuns #1

DIANA

Vizitator
Sa il intrebe pe Dumnezeu! Simplu! Sunt gata sa il sprijin in rugaciune pe prietenul tau!

13 Septembrie, 2004, 09:34:13 p.m.
Răspuns #2

Vanda

Vizitator
Muzafer, in primul rand NU exista mai multe iubiri. Exista doar una singura, restul sunt doar iluzii, amagiri, pasiuni....numeste-le cum vrei dar nu dragoste. dragostea adevarata trece peste orice, nimeni si nimic nu  poate face sa risipeasca  "vraja".
  Spune-i prietenului tau ca nu e primul si nu va fi nici ultimul care va trece prin cel putzin o astfel de experientza. Asa e viatza.
   " Ia DRAGOSTEA in serios, nu in tragic.Vei fi surprins in tineretze de frivolitatea femeilor, de cochetaria, de minciunile si de cruzimea lor. Observandu-le, gandeste-te la mare, a carei oglinda este atat de shimbatoare si care, devine totusi o prietena statornica ptr cine se apropie de ea si incearca sa o intzeleaga. Cauta dincolo de femeile prea libere si prea usoare, suflete mai sfioase care ezita sa-si arate blandetzea si increderea. Jura din toata inima, credintza aceleia care tzi se pare vrednica de aceasta."

13 Septembrie, 2004, 09:38:28 p.m.
Răspuns #3

DIANA

Vizitator
Cu alte cuvinte, "Curaj, gaina, ca te tai!"?  :)

13 Septembrie, 2004, 11:40:21 p.m.
Răspuns #4

Lord_Saladin

Vizitator
 Eu sunt acel om despre care e vorba in poveste...   :'(                       Observandu-le, gandeste-te la mare, a carei oglinda este atat de shimbatoare si care, devine totusi o prietena statornica ptr cine se apropie de ea si incearca sa o intzeleaga
 Si totusi, marea a inghitit pe atatia...
 Ai dreptate, intr-adevar , Vanda, legat de femeile tinere... trebuie sa marturisesc insa ca imi vine greu sa cred, ca o astfel de femeie machiavelica, cocheta si plina de fitze va deveni odata, cu trecerea timpului, un suflet minunat.... nu neg , toti avem in noi o parte buna si o parte rea... asa e firea umana, e impregnata cu o parte rea & pacatoasa, dar si cu o parte capabila de lucrurile si sacrificiile cele mai minunate. E normal ca intre doua ganduri bune, sa apara si un gand rau, dar totul e bine atata timp cat gandul rau nu domina, si ispitei nu i se da curs.
 Nu stiu de ce, eu am impresia ca nu m-am nascut unde trebuie, mai exact nu m-am nascut la momentul istoric potrivit, sau in societatea potrivita... in fine, cine stie ?... Gasesc extrem de dificil sa ma adaptez la o astfel de societate si imi este imposibil sa am orice fel de comunicare legata de dragoste cu femeile acestea... pot sa le fiu amic, dar mai mult nu pot... din cauza asta relatiile mele au falimentat, din cauza asta... am realizat si eu acest adevar acum... cand mi-a fost asa de greu sa accept ca sunt nr.2 pe lista iubitei mele cand vine vorba de a imparti patul cu cineva... mi-a fost aproape imposibil sa accept acest trecut al ei, pe care ea il vedea ca si pe ceva normal, cum cred ca si este, la urma urmei, acum.Reusisem sa trec peste el, din pricina iubirii puternice ce o aveam fata de ea... dar niciodata nu am putut sa ii spun "ceea ce ai facut a fost un lucru bun"... dimpotriva, am rugat-o sa nu mai vorbeasca despre asta, sa nu imi mai aduca aminte. Am cerut sfatul prietenilor, ea a aflat cum a aflat si m-a urat si dispretuit pentru asta... acuma ma ignora total... Nu inteleg, eu pur si simplu sunt pe alta lungime de unda... nu pot sa ma adaptez intr-o lume in care femeile apreciaza in general pe cei care se poarta oarecum mai reci si mai distanti fata de ele, numind asta "maturitate si barbatie"... am observat asta, si o stiu si din spusele altora (" daca vrei sa o ai, poarta-te cu superficialitate").
 De aceea, va cer sfatul pe acest forum...  am in fata mea un viitor neguros... foarte neguros chiar , sa recunoastem.Voi, toti cei de aici imi sunteti prieteni (friends ) :) .Va cer ajutorul ca unor prieteni,si  de ce nu, ca unor frati in credinta...
 Si eu am incercat sa va ajut, si voi mai incerca, in masura in care pot... stiu ca nu sunt singurul cu probleme de pe forum, ca sunt altii si altele cu probleme mult mai grave si mai profunde... dar la urma urmei, de aceea suntem adunati aici, ca intre prieteni, ca sa incercam a le rezola si a ne lumina viata.

14 Septembrie, 2004, 12:01:36 a.m.
Răspuns #5

julieta_iulia

Incearca sa priveshti partea plina a paharului. Daca nu ai acceptat..mereu ai fi trait cu indoiala.."dar daca o faceam atunci.." La urma urmei..pentru prima data a fost cu o fata pe care ai iubit-o. Deci amintirea ar trebui sa ramana frumoasa. Ma bucur ca ne-ai destainuit problema ta... Shtiu ca ai ramas cu un gust amar, dar repet: priveste partea BUNA a lucrurilor. 
 P.S. Poate ca nu sunt persoana potrvita sa itzi dea sfaturi (pt ca  nu am facut pasul asta!) dar am incercat sa itzi explic ca in  oriice esxista shi o parte buna!  :-*

14 Septembrie, 2004, 06:38:06 p.m.
Răspuns #6

Vanda

Vizitator
Era foarte clar ca tu esti "acel prieten" (acest fel de formulare e foarte veche).
 In primul rand as fi foarte curioasa de cateva lucruri :
1 Catzi ani ai?
2 De ce te deranja ca a mai avut un "partener de pat" ?
3 Ce este cel mai important ptr tine in viatza?
4 Cum vezi tu femeia visurilor tale?
Momentan, cred ca ajung ;).

14 Septembrie, 2004, 10:08:08 p.m.
Răspuns #7

Lord_Saladin

Vizitator
 1.Am 18 ani.
 2.Ma deranja acest fapt din multiple cauze, unele bine intemeiate, altele nu... unele sunt destul de.... sensibile, si nu as vrea sa le mentionez... eventual pe private daca doresti sa ma ajuti.
 3.Cel mai important lucru in viata mea este sa fiu fericit in dragoste... din anumite cauze, cariera nu ar reprezenta o problema pentru mine.
 4.Femeia visurilor mele : sensibila, finuta, cu un caracter frumos, inteligenta, tandra, afectuoasa, rafinata, protectiva, credincioasa, iubitoare, fidela, familista.Aspectul fizic nu conteaza prea mult pt mine.

14 Septembrie, 2004, 10:15:48 p.m.
Răspuns #8

DIANA

Vizitator
Muzafer, nu ma iei de nevasta? Sunt exact asa cum ai descris femeia visurilor tale!  :) Si daca aspectul fizic nu prea conteaza pentru tine...e perfect! :)

14 Septembrie, 2004, 10:21:48 p.m.
Răspuns #9

Lord_Saladin

Vizitator
 Esti casatorita  ;D

14 Septembrie, 2004, 10:59:22 p.m.
Răspuns #10

Vanda

Vizitator
Hmmm...
1- La varsta asta deabia incepi sa vezi viatza asa cum e de fapt si anume sa cobori de pe norisorul roz si sa vezi ca viatza e cam gri. Ai rabdare si parerea mea e sa te concentrezi pe cariera acum ptr ca intr-o zi vei intalni o persoana asa cum itzi doresti si care te va iubi la fel de mult, cu care vei vrea sa intemeiezi o familie, sa le oferi totul. Intre timp incearca sa privesti fetele, femeile sa le analizezi si vei observa din umbra multe lucruri importante care itzi vor folosi.
2- La raspunsul acesta nu am prea intzeles , dar asa cum tu ai avut o experientza de genul acesta si poate ca vei mai avea pana vei ajunge sa fii langa "jumatatea ta" la fel se poate intampla si in viatza ei.
3-ce inseamna ca , cariera nu reprezinta o problema ptr tine? Nu uita ca femeile apreciaza barbatzii inteligentzi.(Cele care se incadreaza in categoria pe care ai descris-o).
4-:) mda descriere. In ce priveste fizicul .....ma abtzin ;)
Apropos, sti ce se spune ? Cred ca ai auzit. Femeia ideala arata cam asa:
1 Profesionista in pat
2 Doamna in societate
3 Buna gospodina (ordinea e la alegere ;) ).

14 Septembrie, 2004, 11:02:35 p.m.
Răspuns #11

DIANA

Vizitator
Muzafer, sunt gata sa divortez! Pentru tine...orice! ;D Dar mi-e greu sa s=cred ca nu sunt fete pe forum care ar fi fericite sa te cunoasca mai in de aproape! ;)
« Ultima Modificare: 14 Septembrie, 2004, 11:13:56 p.m. de DIANA »

15 Septembrie, 2004, 12:43:39 a.m.
Răspuns #12

Lord_Saladin

Vizitator

Draga mea, la faza cu cariera... crede-ma, NU am de ce sa imi fac griji... eventual cu liceul, da, dar mai departe nu e problema.
 "Apropos, sti ce se spune ? Cred ca ai auzit. Femeia ideala arata cam asa:
1 Profesionista in pat
2 Doamna in societate
3 Buna gospodina (ordinea e la alegere"

1.Nu ma tenteaza asa ceva...nu vreau sa judec acum, dar  sincer, prefer una neexperimentata la pat... care sa nu fii avut pe nimeni,sau una cuminte si naiva din pct asta de vedere, daca nu virgina "jos",macar sa  sa fie virgina "la cap" , decat una ce a avut 1001 de ibovnici... crede-ma.... o femeie care a facut sex cu mai multi si are experienta, isi va face "experienta " si cu altii in afara ta. Si chiar daca nu va face neaprat asa, creeaza un sentiment de nesiguranta, sa stii... La urma urmei,  "Historia magistrae vitae"- Titus Livius  ;).E un adevar trist... dar cam asta e... .Stii, se spune ca doi oameni cand fac dragoste una sunt... nu m-ar tenta o femeie care a devenit "una" cu o multime de barbati...                               2.Doamna in societate... hai ca asta mai merge... e o calitate ce imi place.
 3.Buna gospodina... sunt gurmand, recunosc... deci si calitatea asta imi convine... cat de cat...

Muzafer, sunt gata sa divortez! Pentru tine...orice!  Dar mi-e greu sa s=cred ca nu sunt fete pe forum care ar fi fericite sa te cunoasca mai in de aproape! 
 Te astept, Iubire...  :D
 Afirmatia a doua nu o comentez... 

15 Septembrie, 2004, 01:02:05 a.m.
Răspuns #13

friend

Vizitator
Eu as zice chiar sa te legi mai mult de a doua parte!  >:(

Totusi ma bucur, Muzafer, ca stii ce vrei, iar prietena ta n-are deloc dreptate cand spune ca esti imatur! Si mai cred ca ai inceput s-o si... uiti!  :D

15 Septembrie, 2004, 02:42:53 p.m.
Răspuns #14

Lord_Saladin

Vizitator
 Si eu ma bucur ca ma sustii  ;)