09 Octombrie, 2025, 11:40:33 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 730761 ori)

0 Membri și 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

03 August, 2007, 10:29:44 p.m.
Răspuns #2100

inda

Ca de mult s-a inserat,
insa nici eu nu am stat;
am venit c-o palincuta
s-o pun la mamaliguta
ca-i buna spre dimineata
cand incepi sa vezi prin ceata
rochiile cum se-nfoaie,
praful plutind prin odaie.

Daca tot ne-am intalnit
ne punem si pe iubit?

sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

03 August, 2007, 10:34:47 p.m.
Răspuns #2101

Minerva

Asa e domnisor Escu. Mereu pierdem ceva din vedere. E bine cand macar nu e prea tarziu sa ne dam seama :-*
Just, Di, Semira, Lady va multumesc pentru zambet. Sa nu uitati sa zambiti si voi :-*

Di... tot gaina batrana ;)

Induta draga oare vrei
Cu al tau butoi sa ne faci zmei?
Norocul meu ca pe-nserat
Fetele noastre s-au culcat
Ca parca si vedeam cu-n strop
Cum la valiza dadeam foc :D

03 August, 2007, 10:42:52 p.m.
Răspuns #2102

diana_nistor

Vizitator
Dragele mele, ma opresc si eu din saltatul asta nebun care mi-a inviorat sufletul si mintea. Am invatat multe in seara asta. Multe lucruri frumoase, dar si multe lucruri care ma intristeaza. Oricum, toate imi sunt de folos, deopotriva!
Noapte buna, Hangita iubita! Sa ne vedem cu bine, curand!

03 August, 2007, 11:32:15 p.m.
Răspuns #2103

Lady Allia

dupa cum se pare dansul si balul s-au sfarsit.  :(
tare se pare ca eu iar m-am ratacit prin han dansand si cantand ca un elf vesel si bucuros de reantoarcere.
nu e nimic...am sa merg si eu la culcarica si revin maine cu "norul de dimineata"...asta pentru ca mereu plutesc si mi-s cu capul in nori  ;D.
Noapte buna dragii mei!  :-*
« Ultima Modificare: 03 August, 2007, 11:36:34 p.m. de Lady Allia »

05 August, 2007, 09:48:06 p.m.
Răspuns #2104

Escu

Global Moderator
M-am trezit cam tarziu, cred ca din cauza zgomotelor atat de vii, nu reusisem sa dorm noaptea care tocmai a trecut. E dimineata si am deschis fereastra. Lumina a invadat odaia mica, iar odata cu ea un miros proaspat de august. Adia vantul, iar afara inca vremea era nedumerita. Soarele se certa cu norii, spera ca cerul sa fie azi doar al lui.
Am coborat in han. Era liniste si pace, se auzeau doar sforaiturile celorlalti. Am decis sa caut aleea care am visat-o, sa vad unde ma poarta.

Am sa ma intorc curand...
« Ultima Modificare: 28 Noiembrie, 2008, 10:38:36 p.m. de Sweeney Todd »
Let's put a smile on that face!

05 August, 2007, 09:56:33 p.m.
Răspuns #2105

Minerva

Cavalere, minunat drum ai ales! Cararuia asta verde te coboara taman la poiana macilor. Acolo vin ielele sa-si impleteasca in zori cosite.
Sper sa-ti fie plimbarea cu folos si sa-ti aduca un zambet aproape. Eu o sa ma uit dupa tine de aici din prag ;)

05 August, 2007, 10:24:43 p.m.
Răspuns #2106

Semiramis

Global Moderator
s-a lăsat noaptea peste drum. bine că e senin şi nu putem rătăci drumul. oare cine o fi ajuns deja la han?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

07 August, 2007, 08:15:38 a.m.
Răspuns #2107

Lady Allia

se pare ca aceeiasi pasi care m-au adus aici ma vor duce si departe de aceste locuri frumoase in care am cunoscut oameni minunati si clipe frumoase.
iti multumesc pentru minunatul popas pe care mi l-ai permis in clipe grele la han, pentru vorbele intelepte, pentru povestile minunate si pentru bucatica de drum pe care intr-un fel sau altul am facut-o impreuna!

iti doresc sa ai parte de toate stelele pe care ochii tai le viseaza atat de frumos, de toata fericirea, linistea si iubirea din lume.
in ce ma priveste...drumul meu aici s-a incheiat!

un elf oarecare  :-*

07 August, 2007, 01:10:48 p.m.
Răspuns #2108

Semiramis

Global Moderator
lasă că îţi vei abate tu paşii pe aici...curând sper.  :)

08 August, 2007, 01:01:05 a.m.
Răspuns #2109

katya1886

Pe mine m-au adus ploile si vantul. :) Mereu pribegind prin lume fara o tinta anume, m-am tot gandit si mi-am zis ca ar cam fi timpul sa iau o pauza. Mai mai ca-mi tremura genunchii de oboseala si am un somn de as dormi cel putin o saptamana. Si mi-e o foame de lup! Trebuie sa va avertizez ca desi sunt o faptura maruntica la trup mananc muuult de tot  :P  Vin sa va cer gazduire, daca mai aveti un locsor pe aici. ::)  Imediat ce ma voi odihni, voi apuca iarasi calea vantului, spre nicaieri.
« Ultima Modificare: 08 August, 2007, 01:04:42 a.m. de katya1886 »
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

08 August, 2007, 08:31:41 a.m.
Răspuns #2110

Semiramis

Global Moderator
loc este, unii vin şi alţii pleacă. de mâncare găseşti în cămară, iar camerele sunt mai mult decât primitoare şi intime. dă o strigare când te trezeşti. eu plec un pic, am de dus nişte răvaşe.

13 Septembrie, 2007, 02:37:50 p.m.
Răspuns #2111

Lady Allia

Hanul s-a redeschis  :)!
Hangita e putin plecata cu treaba. Departarea si grijile...ne-au cam rapit-o in ultima vreme, dar gandurile ei frumoase, calde si bune le gasim in fiecare coltisor al Hanului, in fiecare mesaj si in fiecare poveste minunata de a ei...
Dar... ;D :laugh: ;D...sa nu va lasati pacaliti ca si mine de spiridusa noastra de hangita...caci asa cum stie sa fie ca o lacrima de miere intinsa pe paine..., tot asa stie sa fie si ca o curelusa bine plasata peste "spinarea" celui care intinde coarda... :-*!
La inceput...imi amintesc cum era regina mea si am urcat-o pe un piedestal inalt si aurit (e acolo si acum...dupa toate "coatele" care le-am incasat de la ea... :-* :-* :-*) si am gresit! Nu am intrebat-o niciodata daca vrea sa fie acolo..., daca nu ii este prea greu locul pe care am plasat-o si raspunderea care intr-un fel sau altul am pus-o pe umerii ei...!
In timp...am "invatat-o" in sufletul meu ca pe o poezie minunata...asa cum e ea...un om ca oricare...cu probleme, cu frumusete, cu egoism uneori, cu daruire de cele mai multe..., cu un suflet mare, cateodata inchis asemeni unei carti ascunse..., alteori plin de zburdalnicie si transparenta...!
Hangita dragii mei...este speciala insa! Stiti de ce? Pentru ca desi e un om ca oricare altul stie sa fie un prieten bun pentru cei care o primesc in suflet si o accepta asa cum e ea: cu rele si bune!
Ce spuneti?
De dragul ei, al celor care au fost...al povestilor minunate depanate aici, al serilor in care in han se adunau printi si domnite, elfi si zane, greierasi si trubaduri...veniti la o cana de vin cald in care se scalda cele mai frumoase ganduri?
Avem placinte calde...faurite din cea mai buna faina...care au o reteta magica. Cine mananca din ele uita de griji si de tristete si se arunca in bratele dansului si al povestilor...
Avem si mancare numai buna de mancat...nici prea rece ...nici prea calda! Uneori...noaptea...hangita intra in Han...pregateste totul si dupa ce sufla peste bucate cu dragoste si zambet...cu ganduri bune...dispare..., dar mereu gateste minunatii pentru noi!
Stiu ca va reveni..., iar cand o va face...povestile frumoase si veselia va fi din nou la ea acasa..., insa pana atunci...haideti sa mancam, sa povestim si noi ce si cum stim, sa bem vin, ceai, cafea..., sa stam de pe acum la gura sobei si sa...ne amintim cate una, cate alta...

13 Septembrie, 2007, 08:06:19 p.m.
Răspuns #2112

Semiramis

Global Moderator
seara bună!
unde-i ghinişorul?

13 Septembrie, 2007, 10:07:54 p.m.
Răspuns #2113

George Ene

Semiuţo, te-am prins! Mulţam pentru urările ce mi-ai adresat la revenire... Fui plecat până la marginea pământului, şi retur - o poveste ca-n 1001 şi una de nopţi. Dar tot aici, la han, e cel mai bine şi cel mai frumos.
Vă sărut mâinile, ţie, hangiţei şi tuturor albinuţelor aducătoare de miere pe buze şi-n gând.
E cantu dinoscitur avis

15 Septembrie, 2007, 12:33:07 a.m.
Răspuns #2114

Lady Allia

ghinisorul e numai bun caldut...cu aroma de scortisoara si putin piper..., soba arunca umbre de foc si povestile stau ascunse pe la colturi...doara, doara s-o gasi cineva sa le scoata la lumina... :).

Geo...bine ai revenit si la han si printre noi  :). Sa iti fie sederea cat mai lunga de data asta, cat mai frumoasa si cat mai calda, iar daca ai fost la capatul pamantului...nu ai adus cu tine "Sheherezada"  celor 1000 de nopti?...sa ne spui cum a fost??? :D