09 Octombrie, 2025, 07:42:45 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 730655 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

18 Octombrie, 2007, 03:43:11 p.m.
Răspuns #2130

Just

Astazi eu am colindat ,
Prin sat mult am mai umblat
Cand cu umbra,cand cu soare
De ma doare pe spinare.
Veste mare am aflat
Cum toamna s-a instalat,
Spune-se ca-i sarbatoare
La han mare cantare.
Hangita ,domni,domnite
Oaspeti vechi si noi odata
Lasa supararea balta
Si se pun pe hora,frate
Nu se lasa pana-n noapte
Iar apoi cu pace buna
Or dormi o saptamana.
Daca vestea e minciuna
Suparata sunt...o luna!  :-\
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

18 Octombrie, 2007, 07:19:42 p.m.
Răspuns #2131

Semiramis

Global Moderator
nu-i minciună.
ne-am adunat uşor, uşor şi încă mai aşteptăm oaspeţi noi.  :D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

18 Octombrie, 2007, 08:18:10 p.m.
Răspuns #2132

Lady Allia

nu-i minciuna, nu-i minciuna
praznicul tine o luna
si apoi inca o luna
ca si orice veste buna  :)

eu ma bucur si pentru cei "vechi" care s-au adunat  :D, dar cei noi mi-ar face o si mai mare placere sa poposeasca pe aici...poate or aduce impreuna cu ei povesti mai noi si un suflu mai tanar  ;D si mai indraznet...ca se pare ca noi suntem un pic obositi... ::).

18 Octombrie, 2007, 08:21:28 p.m.
Răspuns #2133

Just

Obositi nu suntem ,nene
Poate doar cu ceva lene,
Dar curand noi om juca
Oaspeti noi om aduna
Si sa vezi ce hora iese
De se scrie in poveste.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

18 Octombrie, 2007, 08:25:11 p.m.
Răspuns #2134

Lady Allia

poveste? unde poveste?
daca-i vorba de poveste
eu is prima care-o tese
sau is prima care-o asculta
langa soba muta, muta  ;D
cand hangita o insira
plang, visez, suspin...ma mira
cum le spune ea pe toate
si frumos si inzestrate

23 Octombrie, 2007, 10:30:51 p.m.
Răspuns #2135

Semiramis

Global Moderator
că tot aflai că-i astăzi ziua hangiţei, mulţumită cuconiţei Diana, care nu-şi ţinu gura şi dădu veste prin târg, m-am gândit să vin la han, să fac un tort de coacăze, cu sirop de...napi. că auzii eu că-i place dulceaţa de napi hangiţei. am pus şi câteva lumânărele, că deh, trebuie să sufle să i se îndeplinească dorinţa. vinu-i rece, roşu şi taaaare bun.
hangiţăăă! hai, unde eşti, că am chef de cântat! iuhuhu

23 Octombrie, 2007, 10:39:13 p.m.
Răspuns #2136

Minerva

Iaca am sosit intr-un suflet!(ca doar e la placinte)
Domnita Di e o zeita buna si dulce dar nu prea tine ce-i drept secrete (merita un :-*  desi cand vad cum o iau spre 100 ma cuprinde o "tristete iremediabila")
Tortul o sa iasa o minunatie... si el insemna o iubire trecuta, piticelul meu drag... Dar iaca ma asez intr-un colt si o sa ma bucur de darul dumitale cu parfum de vremuri bune... 
« Ultima Modificare: 23 Octombrie, 2007, 10:42:42 p.m. de Minerva »

23 Octombrie, 2007, 10:50:49 p.m.
Răspuns #2137

Semiramis

Global Moderator
mă gândeam că stând aici şi petrecând (ce-i drept, în două), poate mai atragem niscaiva drumeţi hămesiţi şi însetaţi.
în rest, ce îmi mai povesteşti despre meleagurile pe care le baţi?

23 Octombrie, 2007, 10:58:46 p.m.
Răspuns #2138

Minerva

Cine stie ce petrecere o fi prin zona. La han se inghesuie ai de vor sa traga un pui de somn linistit. Meleagurile mele sunt deja scuturate de un vanticel de iarna. Azi si ieri ne-a incantat un soare de poveste dar totusi departe de a avea putere sa incalzeasca. Miroase insa a petrecere mare asa ca piata e plina de flori, dovlecei, sperietori dar si colacei impletiti, branzeturi, fructe...
Azi era forfota ca in zi de sambata. Am luat si eu hribi si pere ca imi era dor... E dar trebuie sa fug sa pregatesc odaia. Multam de zambet! :-*

23 Octombrie, 2007, 11:02:38 p.m.
Răspuns #2139

Semiramis

Global Moderator
te pup hangiţă! fie-ţi somnul dulce! parcă ma trage şi pe mine la somn...te urmez.  :)

24 Octombrie, 2007, 06:35:43 p.m.
Răspuns #2140

Lady Allia

Eu...iarasi se pare ca am ajuns prea tarziu...la tort si petrecere, dar niciodata prea tarziu pentru a imbratisa o Hangita draga sufletului meu si a-i ura...o viata frumoasa si un La Multi Ani...din tot sufletul meu!
Daca insa mai aveti vreo firimitura de tort si pentru un elf hamesit  ;D...nu cred sa o refuz...mai ales ca e vorba de dulce si de coacaze so de praji... :D!
Vremuri reci la Han hangita? Nuuu! Este cel mai cald loc unde se poate poposi si unde niciodata nu poti sa stii cand sare iepurele  ;)! De aceea eu tin mereu pe aproape...pentru ca eu cred in vanticelul de primavara  :) care stie incalzi si inmuguri totul  :-*!

07 Noiembrie, 2007, 10:46:09 p.m.
Răspuns #2141

Minerva

:-[ acum vad ca o domnita a trecut si eu nici macar nu am aprins lumina... Cum mai imi spal pacatele? Ia sa vedem: Daca insa mai aveti vreo firimitura de tort si pentru un elf hamesit... Macar am ajuns la timp sa dau dintr-un alt tortulet. Oare o astepta Domnita sa vina ziua sfintisorilor? Dar e liniste aici... O sa aprind focul si daca elfii nu m-au uitat...

07 Noiembrie, 2007, 10:48:54 p.m.
Răspuns #2142

Semiramis

Global Moderator
hangiţo, o ţuică bem?

07 Noiembrie, 2007, 10:50:30 p.m.
Răspuns #2143

Minerva

Fiarta? Nefiarta? Bem dar sa nu canti sa spargi geamurile ca la cata pustietate-i aici isi fac bursuceii culcus ;)

07 Noiembrie, 2007, 10:53:52 p.m.
Răspuns #2144

Semiramis

Global Moderator
lasă că rămân eu cu bursuceii. de cântat om cânta. mai de dragoste, mai de dor, mai de jale, de bucurie sau ce-o mai fi...aş vrea-o fiartă. cu piper.
în rest, tu ce-mi mai povesteşti? pe unde ai mai hoinărit?