Iertati-ma ,ca dau buzna cu nasucul in treaba barbatilor,nici macar n-am putut sa votez,dar pot spune ca ,,mi-a placut sa fiu virgina". N-as vrea sa ma laud,multi ar putea spune ca Dumnezeu mi-a dat-o s-o dau nu sa ma duc cu ea-n rai. Ei bine.........,barbatilor , eu am fost virgina la cei 24 ani ,ani care au fost acum vreo 13 .Rusine totusi la nasucul meu ca n-am avut rabdarea necesara ,sa intru fecioara in biserica,.......dar saracul meu sot alergase vreo 2 anisori sa ma tot prinda ,asa ca ,multa mila mi s-a facut de el .Da,lasand gluma deoparte,a fost dureros(exagerez nitel,cred c-am si uitat) dar stiu exact , ca si acum cand imi aduc aminte ,m-am simtit fericita ,am vazut cum este sa ai un inceput.Am trecut de la mersul deabuselea ,la cel in doua picioruse.Aveam si am stabilitate,m-am simtit si ma simt bine in pielea mea,stiu ca nici el nu va uita si ma va pastra pentru eternitate.Dupa ce actul deflorarii s-a incheiat,...mi-aduc aminte cum m-a sarutat pe frunte ,cu buzele fierbinti si parca-i tremurau de raul pe care-l pricinuise,apoi mi-a soptit la ureche,,cinste tie ca te-ai pastrat pana acum".Aceste cuvinte mi-au ramas infipte-n minte si le pretuiesc. Am ceva ani de casnicie , si voi ramane a lui pana vom imbatranii(nu-mi place a spune ,pana ce moartea ne va despartii),fara nici o alta tentatie din partea-mi.Credeti ca ,la alt cineva, este pusa mai la stanga ,sau mai la dreapta? Ioc..!.Pentru ce mi-ar trebuii un altul? Pentru ce i-ar trebuii o alta?
Am spus si ma repet si-n aceasta pagina: ,,uit de buna crestere cand sunt in patul conjugal".Asa ca.....nu-i este necesar o alta,nu-mi este necesar un altul.As vrea sa va dau un mic sfat,FEMEILOR: nu practicati intalnirile moderne in patul conjugal,nici cele prea clasice,...purtati-va de fiecare data ca doi adolescenti necunoscatori in ale amorului,ca doi virgini atatati,inventand propriul vostru joc,incercand sa descoperiti placerea voastra ce poate mentine echilibru.Lasati teoriile scrise privitoare la sex ,dar nu uitati ca le-ati citit.Ganditi-va ,ca nimeni n-a stiut la inceput,si cu totii ne-am descurcat,ba mai mult, am devenit ...experti.