10 Octombrie, 2025, 01:25:03 p.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Preferati virginele ?

Da.
Nu conteaza.
Nu.

Autor Subiect: pentru baieti - preferati virginele ?  (Citit de 121392 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Martie, 2005, 12:10:28 a.m.
Răspuns #30

Maria

Vizitator
  Iertati-ma ,ca dau buzna cu nasucul in treaba barbatilor,nici macar n-am putut sa votez,dar pot spune ca ,,mi-a placut sa fiu virgina". N-as vrea sa ma laud,multi ar putea spune ca Dumnezeu mi-a dat-o s-o  dau nu sa ma duc cu ea-n rai.  Ei bine.........,barbatilor , eu am fost virgina la cei 24 ani ,ani care au fost acum vreo 13 .Rusine totusi la nasucul meu ca n-am avut rabdarea necesara ,sa intru fecioara in biserica,.......dar saracul meu sot alergase vreo 2 anisori  sa ma tot prinda ,asa ca ,multa mila mi s-a facut de el .Da,lasand gluma deoparte,a fost dureros(exagerez nitel,cred c-am si uitat) dar stiu exact , ca si acum cand imi aduc aminte ,m-am simtit  fericita ,am vazut cum este sa ai un inceput.Am trecut de la mersul deabuselea ,la cel in doua picioruse.Aveam si am stabilitate,m-am simtit si ma simt bine in pielea mea,stiu ca nici el nu va uita si ma va pastra pentru eternitate.Dupa ce actul deflorarii s-a incheiat,...mi-aduc aminte cum m-a sarutat pe frunte ,cu buzele fierbinti  si parca-i tremurau  de raul pe care-l pricinuise,apoi mi-a soptit la ureche,,cinste tie ca te-ai pastrat pana acum".Aceste cuvinte mi-au ramas infipte-n minte  si le pretuiesc. Am ceva ani de casnicie , si voi ramane a lui pana vom imbatranii(nu-mi place a spune ,pana ce moartea ne va despartii),fara nici o alta tentatie din partea-mi.Credeti ca ,la alt cineva, este pusa mai la stanga  ,sau mai la dreapta? Ioc..!.Pentru ce mi-ar trebuii un altul? Pentru ce i-ar trebuii o alta?
        Am spus si ma repet si-n aceasta pagina: ,,uit de buna crestere cand sunt in patul conjugal".Asa ca.....nu-i este necesar o alta,nu-mi este necesar un altul.As vrea sa va dau un mic sfat,FEMEILOR:  nu practicati intalnirile moderne in patul conjugal,nici cele prea clasice,...purtati-va de fiecare data ca doi adolescenti necunoscatori  in ale amorului,ca doi virgini atatati,inventand  propriul vostru joc,incercand sa descoperiti  placerea voastra ce poate mentine echilibru.Lasati teoriile scrise privitoare la sex ,dar nu uitati ca le-ati citit.Ganditi-va ,ca nimeni n-a stiut  la inceput,si cu totii ne-am descurcat,ba mai mult, am devenit ...experti.

09 Martie, 2005, 12:21:51 a.m.
Răspuns #31

DIANA

Vizitator
Credeti ca ,la alt cineva, este pusa mai la stanga  ,sau mai la dreapta? Cu tot respectul pentru mesajele tale pline de bunatate si intelepciune, nu am inteles despre ce e vorba in acel pasaj. Ce sa fie "pusa mai la stanga sau mai la dreapta" ?!

09 Martie, 2005, 10:17:43 a.m.
Răspuns #32

pointdexter

imi cer scuze ca intrerup discutia dvs.
io unul prefer virginele
dar nu pentru sex ci pentru faptul ca dragostea lor pentru prima persoana este deosebita (pura ) .Este o iubire adevarata aproape perfecta.
Si io miam dedicat iubirea pt aceasta fata si a iesit ceva super frumos.Nu cred ca alta fata(care nu e virgina ) miar putea oferi ceva mai frumos
Va rog sa ma corectati daca gresesc.

All the best!!

09 Martie, 2005, 02:03:55 p.m.
Răspuns #33

Papusika

Fiecare dintre voi ,baietii am vazut ca vreti virgine ,dar daca fiecare ar vrea ca iubita lui sa fie virgina nu ar mai exista fete si in plus  ce va face sa crede-ti ca ar trebui ca ele sa se dezvirgineze cu unul dintre voi ,dupaia va despartiti si urmatorul va vrea acelas lucru ,ce ii va putea oferi?Si daca el e acela pe care l-a asteptat toata viata?Parerea mea e ca o fata ar trebui sa se gandeasca inainte sa se dezvirgineze si la posibilitatea ca poate se vor desparti si celalalt poate o sa vrea tot ca prietena lui sa fie virgina,si daca acel baiat este cel cu care va ramane?ce se va intampla?Baietii se gandesc numai la ei ,si niciodata la noi fetele ,aa ca fetelor ganditi-va mult! ;D

09 Martie, 2005, 10:29:28 p.m.
Răspuns #34

ela

Din cate mi-am dat seama pana acum,voi baietii,preferati virginele dar le alegeti pe..."experimentate"...cu o foarte mare parere de rau zic chestia asta...mai sper inca ca ma insel...la urma urmei speranta moare utilma,nu?
oamenii care isi tot amana fericirea sunt ca si niste copii care alearga dupa balonase de sapun pentru a le prinde

11 Martie, 2005, 05:34:43 p.m.
Răspuns #35

Iosif

Daruirea este cheia, daca vorbim de placere fizica cred ca o virgina poate ajunge in scurt timp sa fie egala sau chiar mai buna la pat decat una experimentata. Legat de sentimente.. chiar suntem atat de naivi sa credem ca este o diferenta intre virgine si ne-virgine? Eu cred ca nu exista nici o diferenta nici pe plan sexual nici pe plan spiritual.
Apreciez o fata virgina in functie de caracterul ei nu de sexul ei "neatins". De asemenea nici fata "foarte experimentata" nu e de aruncat daca s-a schimbat si dovedeste asta prin felul ei de a fi. Daca reuseste sa ma convinga ca s-a schimbat pot sa o iubesc si sa o respect la fel ca pe oricare alta. Oricine poate calca pe alaturi, indiferent cat de experimentat este.
A se intelege din mesajul meu ca nu prefer virginele dar nici nu am nimic impotriva lor. Caracterul este mult mai important! Daca e virgina, am sa o invat ce stiu pana acum, daca nu e, poate ma invata ea pe mine. :)
Mesaj pentru fete si baieti puri: nu va grabiti sa va aruncati in bratele oricui doar pentru a va putea lauda ca nu mai sunteti virgini! Este o prostie! Aveti rabdare si alegeti cu grija, nu este nici o rusine sa fi virgin(a). Pentru a venii in sprijinul afirmatiei mele am sa va spun ca am cunostiinte care nu au facut sex si au trecut de 20 de ani (si baieti si fete) + eu care mi-am inceput viata sexuala dupa 20 de ani (nu spun cand).  :)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

02 Mai, 2005, 11:47:57 p.m.
Răspuns #36

Guardian|Angel

intrtebare pentru pointdexter:
ai zis ca virginele iti ofera dragoste pura,pentru prima data.....chiar crezi asta?
eu mi-am pierdut virginitatea din curiozitate,...nu mi-a placut,asa ca am stat 2 ani pe tusa.....ce dragoste pura am oferit eu?
saracul baiat,ma cauta si acum ....e indragostit de mine de atunci...eu dupa seara aceea nu am vrut sa il mai vad...il salut si atat!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

02 Mai, 2005, 11:50:36 p.m.
Răspuns #37

Guardian|Angel

si...la urma urmei...toate se intampla cu un scop in viata...nu e o rusine sa fii sau sa nu fii virgin...fiecare isi hotaraste soarta!sau nu e asa?
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

02 Mai, 2005, 11:58:05 p.m.
Răspuns #38

DIANA

Vizitator
Ba da, asa e, RebecKa. Fiecare are dreptul si posibilitatea de a hotari daca incalca sau nu o lege, si, de aici, fiecare hotaraste daca va fi pedepsit sau nu, daca va trai sau va muri, daca va trai in dizgratie sau admiratie, etc. Hotararea ne apartine.  ;)

03 Mai, 2005, 06:05:48 p.m.
Răspuns #39

HERRA

Vizitator
Imi amintesc versurile unei melodi:
'BARBATI, BARBATI, LUAV-AR NAIBA DE RATATI!
CINE V-A ADUS PE LUME PE FEMEI SA LE-NSELATI?'

Cred ca visul barbatilor ar fi ca iubita, sotie...ce o fi...sa fie virgina dar si super experimentata! daca s-ar putea o combinatie....sa fie virgina o data pe saptamana...sau mai bine ..ca pe ei nu-i intereseaza virginitatea....pe ei ii intereseaza sa fie primi...si singuri....! barbatii si-ar dorii virgine...sau  de s-ar putea inventa aparate de depistat 'sexul extraconjugal' ...ar fi cei mai fericiti din lume...ei sa detina suprematia! grrrrrrrrrrrrr

03 Mai, 2005, 10:11:05 p.m.
Răspuns #40

Maria

Vizitator
   Virginitatea nu-i o lege,...si lege daca ar fi se poate merge si-n paralel cu ea, important este sa-ti fie bine, sa nu sufere nimeni. Este important ca intre cele doua ,,semne" sa existe egal. Nici cea care are si nici cea care nu mai are nu-s de condamnat. Fiecare sa se simta bine in pielea sa, cu sau fara.

03 Mai, 2005, 10:18:35 p.m.
Răspuns #41

DIANA

Vizitator
Maria, chiar daca ai scrie tu personal o alta Biblie, lucrurile nu se vor schimba, legea va ramane tot lege, si pana si natura i se subordoneaza neconditionat! Doar noi, oamenii ce mai avem tupeul sau nesimtirea sa ne impotrivim ei! :)

03 Mai, 2005, 10:29:31 p.m.
Răspuns #42

Maria

Vizitator
   Diana draga, iti raspund si nu ca o replica, doar ca-i musai pentru mine.Sigur ii lege in Biblie virginitatea, dar nu-i o concurenta,...adica alba-neagra. Sunt fete, ma rog, femei care-si pierd virginitatea inaintea unei casnicii, altele dupa. Nici cele care nu mai sunt nici cele care sunt nu pot da cu piatra. Observ in multe discutii o oarecare ,, batjocura" din partea celor care nu mai sunt, si-o oarecare mandrie din partea celor care sunt sau care s-au casatorit virgine. Nu cred ca-i normal, mai sunt si alte greseli ce duc la ,,pierzare". Pana la urma fiecare,,cum isi asterne asa doarme''.Nimeni nu poate obliga la ceva daca nu vrei sa primesti.

03 Mai, 2005, 10:56:23 p.m.
Răspuns #43

HERRA

Vizitator
Mai, vreau sa spun ca sora mea care are 35 de ani, s-a maritat virgina! La ce i-a folosit? A dat peste un cretin ce i-a facut viata amra! A divortat, acu nu vrea sa mai auda cuvantul maritis!
Am colega de 40 de ani care isi da si acu cu pumnii in cap ca s-a maritat virgina!
Eu nu zic nimic! Stiu ce scrie in Biblie! dar, daca e sa o luam ca la carte oare noi respectam Biblia in totalitate? Ma indoiesc! Da, e un lucru pur, mai rar intalnit sa vezi 2 tineri ca se casatoresc iar ea, e virgina!
in zilele noastre fetele au ajuns sa-si piarda virginitatea de la 13-14 ani! Credeti ca ele sunt casatorite?
Maria, ai spus':Observ in multe discutii o oarecare ,, batjocura" din partea celor care nu mai sunt, si-o oarecare mandrie din partea celor care sunt sau care s-au casatorit virgine', Am badjocurit eu pe cineva?
Cinste fetelor care s-au maritat virgine! E trist ca in ziua de azi mai vezi o fara la 22 de ani virgina daca ii lipseste un picior, vorba unui prieten!
M-am culcat cu un barbat si inca nu-s maritat, e pacatul meu! Eu platesc! Sa ma simt rusinata, nu pot! Am facut ce am simtit! Ce sa fac sa ma sinucid, ca nu apuc sa ma marit virgina?
Cred ca fiecare are dreptul sa faca cu viata sa ce doreste! Eu, una asa am facut si va asigur ca eu am platit consecintele, nimeni altcineva n-a platit! Cei din jur nu platesc, doar condamna!

29 Iulie, 2005, 02:44:35 p.m.
Răspuns #44

Lord_Saladin

Vizitator
 Din pacate, virgine mai gasesti numai pe la manastiri, prin Afganisthan si prin Arabia Saudita  :'( :(