PS: Lorelei, asa cum, presupun, stii, "ortodox" inseamna "bun crestin". Daca asta era sensul pe care il avea si cuvantul "ortodoxie" din mesajul tau, nu pot decat sa imi cer scuze fata de tine, sa iti multumesc pentru compliment si sa ma declar flatata de afirmatiile tale.
Trinitty, ne comparam mereu cu America, cu americanii, desi crede-ma pe cuvant, stim si intelegem asa de putin din stilul lor de viata, din felul lor de a gandi. Ce isi permit ei nu isi permit celelalte natii ale lumii. Chiar aici in America traind! Asa ca, pana sa comparam numarul de fete care isi pierd virginitatea la varste fragede, cred ca ar merita sa stim mai multe despre metodele de contraceptie pe care le au la dispozitie, informatiile la care au acces, chiar starea lor materiala (aici un avort costa in jur de 2000 de dolari!), si chiar conditiile de igiena de care dispune majoritatea lumii americane, incepand din propriile case si terminand in cabinete medicale si spitale.
Cat despre fetele care scriu la tot felul de reviste...eu zic sa nu mai pui "botisorul" la toate prostioarele! Cele mai multe astfel de scrisori sunt fictiuni ale unora care din lipsa de ceva mai bun vor sa aisa ca paduchii in frunte si sa socheze prin aiureli.
Si inca ceva: presupunand ca il intalnesti viitorul tau sot. Nu mai esti virgina dar ai avut un singur partener de pat inainte. Pune-te in locul logodnicului tau: cum te-ai simti sa stii ca cineva a primit ceea ce ti se cuvenea tie? Eu tare as vrea sa ne spuna un baiat care s-a intalnit cu o asemenea situatie cum s-a simtit si ce atitudine a avut fata de celalalt, daca l-a intalnit vreodata.