11 Octombrie, 2025, 04:44:55 a.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Preferati virginele ?

Da.
Nu conteaza.
Nu.

Autor Subiect: pentru baieti - preferati virginele ?  (Citit de 121497 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Noiembrie, 2005, 06:59:35 p.m.
Răspuns #60

DIANA

Vizitator
PS: Lorelei, asa cum, presupun, stii, "ortodox" inseamna "bun crestin". Daca asta era sensul pe care il avea si cuvantul "ortodoxie" din mesajul tau, nu pot decat sa imi cer scuze fata de tine, sa iti multumesc pentru compliment si sa ma declar flatata de afirmatiile tale.

Trinitty, ne comparam mereu cu America, cu americanii, desi crede-ma pe cuvant, stim si intelegem asa de putin din stilul lor de viata, din felul lor de a gandi. Ce isi permit ei nu isi permit celelalte natii ale lumii. Chiar aici in America traind! Asa ca, pana sa comparam numarul de fete care isi pierd virginitatea la varste fragede, cred ca ar merita sa stim mai multe despre metodele de contraceptie pe care le au la dispozitie, informatiile la care au acces, chiar starea lor materiala (aici un avort costa in jur de 2000 de dolari!), si chiar conditiile de igiena de care dispune majoritatea lumii americane, incepand din propriile case si terminand in cabinete medicale si spitale.

Cat despre fetele care scriu la tot felul de reviste...eu zic sa nu mai pui "botisorul" la toate prostioarele! Cele mai multe astfel de scrisori sunt fictiuni ale unora care din lipsa de ceva mai bun vor sa aisa ca paduchii in frunte si sa socheze prin aiureli.

Si inca ceva: presupunand ca il intalnesti viitorul tau sot. Nu mai esti virgina dar ai avut un singur partener de pat inainte. Pune-te in locul logodnicului tau: cum te-ai simti sa stii ca cineva a primit ceea ce ti se cuvenea tie? Eu tare as vrea sa ne spuna un baiat care s-a intalnit cu o asemenea situatie cum s-a simtit si ce atitudine a avut fata de celalalt, daca l-a intalnit vreodata.

14 Noiembrie, 2005, 07:11:29 p.m.
Răspuns #61

Iosif

Viata ne joaca feste de multe ori, draga Diana! Chiar daca eu am fost primul, acum cand ma gandesc ca a aparut un succesor cum crezi ca ma simt? Daca eu as fi fost al doilea nu pot spune ce as fi simtit, probabil am sa pot cand am sa gasesc pe alt cineva. Cine stie?..
Oricum, nu sexul este important, ci sufletul!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

14 Noiembrie, 2005, 07:15:54 p.m.
Răspuns #62

Semiramis

Global Moderator
hai sa o luam si pe partea cealalta. o femeie trece printr-un divort, sau se desparte dupa ceva vreme de tipul cu care a fost. si tipa are undeva la 30 sau chiar 35 de ani. intalneste un tip ok (din prima sau dupa ce a mai avut cateva incercari nereusite) si doresc sa se casatoreasca...el ar putea avea pretentia ca ea sa fie neatinsa sau sa fi avut un singur partener? fiecare a avut o viata inainte...o viata buna sau rea care nu se poate sterge cu buretele...exista nenumarate cazuri de oameni extraordinari care nu au avut noroc (pana la un anumit moment dat) pe parte personala, sentimentala...asta ii descalifica? nimeni nu spune sa fim niste lepre, dar nici niste sfinti nu se poate.
 ;D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

14 Noiembrie, 2005, 07:25:13 p.m.
Răspuns #63

DIANA

Vizitator
:) Nu stiu cum te simti, dar tare as vrea sa imi spui tu!

Si, daca "nu sexul e important, ci sufletul" nu ar fi bine sa ii acordam sufletului prioritate, sa il ingrijim si sa il dichisim cu tot ce trebuie inainte sa ne indreptam privirile si atentia spre sex, spre trup si pofte carnale? Se poate spune ca la 15-16 ani esti suficient de matur emotional incat sa iti poti permite sa te gandesti la sex?

Partea cu divortul e altceva! La fel si cu vaduvia! Situatiile nu prea pot fi comparate! Insa cu siguranta ar conta in ochii noului sot daca ea ar fi fost virgina inainte de prima casatorie! ;) 

14 Noiembrie, 2005, 07:36:07 p.m.
Răspuns #64

littleangel

Imi spun si eu parerea...
Nu cred ca se poate considera ca e OK ca nu mai sunt virgine doar in cazul femeilor vaduve si/sau divortate...Eu am fost 4 ani de zile cu cineva si normal, in cei 4 ani de zile am facut si dragoste. Acum nu mai suntem impreuna. Asta inseamna ca am gresit? Ca trebuia sa ma pastrez? Nu sunt de acord...Ce barbat asteapta o femeie ani de zile pana cand se casatoresc? Daca o asteapta pe viitoarea sotie, barbatii se duc la altele, normal, deci automat spunem OK la inselat.
In concluzie, e OK sa faci dragoste cu cineva atata timp cat exista sentimente puternice. Ca dupa ceva timp urmeaza despartirea, asta e. Asta nu inseamna ca trebuie sa o faci cu fiecare "prim venit". Trebuie sa gandesti si cu creierul si cu inima, in egala masura.
"Fericirea este ceva care nu se atinge niciodata...dar, in cautarea ei merita sa alergi toata viata"

14 Noiembrie, 2005, 08:01:31 p.m.
Răspuns #65

DIANA

Vizitator
Ei, ai facut-o, ai facut-o! Nu o sa iti dea nimeni in cap! Dar daca nu ai facut-o, ideea era sa nu te grabesti sa o faci, doar pentru ca "majoritatea celor ca tine o fac"!!!!!
Mai am o ultima intrebare: tu crezi ca sentimentele tale pentru cel cu care faci azi dragoste sunt mai puternice sau mai putin puternice fata de cele pe care le vei avea pentru sotul tau? Sau nu conteaza? Important e sa fie sentimente putrernice! Hm!
Dar...pana la urma, vorba ta: "OK" :) Faca fiecare ce vrea, ca doar suntem responsabili direct de propriile fapte! :)

14 Noiembrie, 2005, 08:06:18 p.m.
Răspuns #66

Semiramis

Global Moderator
diana draga mea, uneori esti usor rigida. tu nu te gandesti ca tu ai o varsta la care gangesti in urma educatiei si a experientei, altii au alte varste si gandesc cu educatia si cu visurile...trebuie sa ii intelegi pe toti si sa vorbesti cu fiecare aceeasi limba...fiecare poate avea la un anumit moment dat experiente dupa care se ghideaza.

ps si sunt de acord cu "Se poate spune ca la 15-16 ani esti suficient de matur emotional incat sa iti poti permite sa te gandesti la sex?"
;D vorba aia...vine capacitatea... 8)

Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

14 Noiembrie, 2005, 08:41:00 p.m.
Răspuns #67

Iosif

Sunt de acord sa nu grabesti momentul doar de dragul de a fi.. dar daca o faci din iubire.. asta e!
Nimeni nu iti garanteaza ca va fi bine! Nici daca o faci, nici daca nu o faci..
Riscul iti apartine in totalitate!

Citat
"Se poate spune ca la 15-16 ani esti suficient de matur emotional incat sa iti poti permite sa te gandesti la sex?"
sigur ca da! Sa te gandesti.. si atat! :) Depinde.. sunt persoane care la 16 ani sunt mai mature decat altele la 30! Eu unul nu judec pe nimeni.. fiecare face cum crede ca e bine, atunci cand crede ca e bine!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

14 Noiembrie, 2005, 10:32:00 p.m.
Răspuns #68

digitty

Diana,nu ma intelege gresit.Am zis de adolescentele din America,doar ca fapt divers.La fel si cu lucrurile ce se spun in reviste.Eu nu am pus "botisorul" niciodata la astfel de chestii,spre deosebire de alte colege de-ale mele.Asta am vrut sa zic.Majoritatea fetelor tin cont de prostiile ce se scriu in reviste... eu nu(asta e partea a doua :) ).

Mda...intalnesc viitorul sot sa zicem...si de ce ii cuvenea lui aceasta 'onoare'? ??? Poate inaintea lui am tinut mult mai mult la cineva(care sa zicem ca nu mai face parte din viata mea),decat tin la el...desi il iubesc foarte mult.Nu sunt de acord cu acest "cuvenit".Eu sunt singura care decide daca merita sau nu.Asta nu inseamna ca fiecare baiat cu care stau are acest drept.

Oricati ani ai avea,daca tu te simti pregatita si matura sa faci acest pas (fara sa fi fost influentata de acele reviste,de prietenele care deja au facut-o sau de altceva),atunci e decizia ta personala,si mi se pare OK.
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

15 Noiembrie, 2005, 08:38:46 a.m.
Răspuns #69

Strumfita

Citat
Mda...intalnesc viitorul sot sa zicem...si de ce ii cuvenea lui aceasta 'onoare'?  Poate inaintea lui am tinut mult mai mult la cineva(care sa zicem ca nu mai face parte din viata mea),decat tin la el...desi il iubesc foarte mult.Nu sunt de acord cu acest "cuvenit".Eu sunt singura care decide daca merita sau nu.Asta nu inseamna ca fiecare baiat cu care stau are acest drept.

Asa este, daca cineva te iubeste cu adevarat te iubeste la fel si daca esti virgina si daca nu esti. Si se insoara cu tine din dragoste.
    Prin urmare eu nu sunt de acord sa se faca diferenta intre fetele virgine si fetele care nu mai sunt virgine. Orice ar fi tot fete / femei ramanem si meritam acelasi respect .
   Sa nu ma intelegeti gresit .. nici eu "nu mi-am bagat botisorul " in aceste chestii  ;D
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

15 Noiembrie, 2005, 12:15:16 p.m.
Răspuns #70

littleangel

Diana, in primul rand ca daca o sa fie sotul meu, o sa il iubesc enorm de mult. Si nu prea sunt de acord cu "iubesti mai mult sau mai putin pe cineva". Pe fiecare il iubesti diferit, pentru felul lui de a fi, fiecare te face sa te simti bine, sa tremuri la fiecare mangaiere, dar asta nu inseamna ca am iubit mai mult sau mai putin pe cineva. Recunosc, nu am iubit o singura data...Daca dragostea se stinge intre mine si cel cu care am facut dragoste prima data, ce sa fac? Sa continui relatia cu el doar pentru el a fost cel caruia am hotarat sa ii acord acel "drept"? Nu sunt de acord...
Cat despre "a face sex cu cineva doar de dragul de a o face" sau "pentru ca este la moda"...Eu nu tin pasul cu moda...prefer sa fiu eu insami si sa nu ma ghidez dupa altii. De fiecare data m-am gandit bine inainte sa fac dragoste cu cineva...Ca nu a mers dupa, asta e...Si sincera sa fiu nu am regretat niciodata pentru ca de fiecare data am simtit ca e bine sa fac acest lucru.
"Fericirea este ceva care nu se atinge niciodata...dar, in cautarea ei merita sa alergi toata viata"

19 Noiembrie, 2005, 06:54:40 a.m.
Răspuns #71

Evangeline

Citat
Mda...intalnesc viitorul sot sa zicem...si de ce ii cuvenea lui aceasta 'onoare'?  Poate inaintea lui am tinut mult mai mult la cineva(care sa zicem ca nu mai face parte din viata mea),decat tin la el...desi il iubesc foarte mult

Daca pe ex-ul l-ai iubit mai mult decat il iubesti pe viitorul tau sot eu spun sa te mai gandesti de 100 de ori daca vrei sa-ti fie sot sau nu. ;) Si cuvantul ala onoare daca vei stii sa-i vezi sensul il vei intelege ;)

Apropos fetelor, nu cred ca trebuia sa ne spunem opinia si sa postam aici din momentul in care titlul spune clar pentru baieti. Oricum fiecare fata face ce vrea asa ca e inutil sa mai argumentam ce am face noi, ca fete si de ce. In plus nici nu putem sa votam :D Cred ca toata partea buna a fost ca unele fete au ascultat sfaturile postate aici ;) In rest, eu cred ca nu-si au rostul discutiile de genul de ce cred ca ar trebui sa am un singur partener de pat sau de ce vreau 10.

Poate toti de pe site se vor revolta (mai ales fetele) de ceea ce am scris mai sus si de ceea ce va voi mai spune dar asta e parerea mea ;D
Eu sunt de acord cu Diana (ma refer la toate posturile la acest topic) si asta din motive personale ;)

Sa fiti iubite :-*
« Ultima Modificare: 19 Noiembrie, 2005, 07:03:21 a.m. de kytty17 »
Never, never quit!

11 Ianuarie, 2006, 08:55:45 a.m.
Răspuns #72

maytreia

Draga Viulian, intrebarea ta ma face sa ma apropii cu oarecare ezitare de ea. Raspunsul se gaseste in functie de ceea ce cauti de fapt: partenera de pat sau partenera de viata?

Pentru pat, normal, e simplu de crezut ca cea cu experienta poate sa serveasca mai bine scopului tau. Dar nu fiindca asta ar presupune infinit mai putina atentie si tandrete din partea ta, caci fiecare femeie isi va dori asta, ci fiindca iti poate oferi de la bun inceput placerea la care visezi. In plus, te scapa de o oarecare responsabilitate.

Dar ca si partenera de viata, multi ar prefera-o pe cea virgina. Si fiindca, asa cum bine spui, tu ai fi primul, cu implicatii deopotriva pentru amandoi, dar mai ales pentru ca vrei ca tu sa fii si singurul barbat pentru ea pe viitor.

Asta inseamna a raspunde la intrebarea "ce preferati?". Nu exclud insa pe nici o femeie de la o viata fericita de familie doar pentru ca viata ei sexuala se intinde pe o perioada mai lunga decat casnicia ei.

27 Iunie, 2006, 10:16:39 p.m.
Răspuns #73

furia ingerului

Vizitator
Preferam femei care sa ne iubeasca, de una de fapt avem nevoie. Cand femeia invata sa iubeasca cum poate iubi un barbat acea singura data in viata nu stiu cat mai conteaza daca este domnisoara sau nu.
Nu voi brava inutil, pe de alta parte, mi-as dori mult sa fiu singurul barbat din viata fetei ce-mi va fi sotie dar nu am dreptul sa cer ceva ce eu nu mai pot da.

28 Iunie, 2006, 06:58:01 p.m.
Răspuns #74

crocantzel

Vizitator
Cum mai poti cere asa ceva in ziua de azi, cand toti baietii se gandesc la asta de la 14-15 ani si nu numai ca se gandesc, o si fac. Doar nu o fac singuri, o fac cu fete. Si ce fete se uita la acei baietzei? In mod sigur nu alea care au experienta ci tot fete virgine. Si din moment ce o fac de la varste fragede, daca o vrei fata mare(la figurat), trebuie sa luam obiceiurile atat de hulite are rromilor: casatorie de la 12-13 ani.