09 Octombrie, 2025, 08:03:38 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: potzi spune:"SUNT FERICIT(A)?"  (Citit de 54081 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Ianuarie, 2006, 08:26:23 p.m.
Răspuns #120

sufletel

:) sunt si nu sunt

sunt fiinca este ea si este in sufletul meu, ma iubeste, o iubesc...sunt fericit
nu sunt fiindca este departe, nu este langa mine, nu poate fi pe moment langa mine, nici eu nu pot fi langa ea

deci intr-un final ce pot fi eu acum?????????????? fericit sau nefericit??????????????????chiar nu stiu cum sa ma simt????????

23 Ianuarie, 2006, 08:42:00 p.m.
Răspuns #121

desdemona

pai eu zic ca ar trebui sa fii fericit...ea este cu tine..in mintea si in sufletul tau,si trebuie sa fii cel mai fericit ca si tu esti in mintea si sufletul ei.
restul sunt cum spuneai si tu"de moment'..vor trece ;D :D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

23 Ianuarie, 2006, 08:45:55 p.m.
Răspuns #122

Strumfita

"Poti spune:"SUNT FERICIT(A)?" ..
raspunsul meu: NU ..!!
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

25 Ianuarie, 2006, 08:55:53 p.m.
Răspuns #123

charlie

Citat
"Poti spune:"SUNT FERICIT(A)?" ..

inca nu... sper ca o data sa pot sa spun ca da
You believe but what you see
You receive but what you give

26 Ianuarie, 2006, 12:55:41 a.m.
Răspuns #124

Lady Allia

si noi speram sa fii charlie...fiindca simti frumos si eu chiar cred ca meriti sa fii fericit... :)

26 Ianuarie, 2006, 01:00:16 a.m.
Răspuns #125

Lady Allia

...dragul meu sufletel...

sunt sigura ca si ea este langa tine mereu...iti trimite ganduri pe ravase de hartie...le transforma in mici avioane si le trimite catre sufletul tau...
sunt sigura ca este fericita ca existi..oricum ar fi situatia voastra de grea...de acolo de unde este te iubeste si vrea sa zambesti mereu...
sunt sigura ca iti deseneaza conturul cu privirea sufletului si mereu iti iubeste ochii si tot ce insemni tu...mereu iti iubeste iubirea...te iubeste pe tine...
fii fericit inger drag...ca esti iubit cum altul nu-i...

26 Ianuarie, 2006, 10:31:31 a.m.
Răspuns #126

digitty

DA!!!

Si ce ma bucur!!la urma urmei de ce sa nu fiu?! ma cert cu mama si tata (perioada adolescentei ;D ),sunt departe de prietenii mei adevarati,prieteni de suflet (care pentru mine sunt cei mai importanti), o sa iau nota mica la teza la info :D , am zis ceva pentru care bunicuta mea s-a suparat pe mine si nu ma mai primeste la ea :-X ,pana acum nu am stat cu nici un baiat pe care sa-l iubesc dar macar am stat cu doi la care tineam... si mai am multe de spus...acum nu am zis decat fleacuri(sunt constienta de asta).Nu vreau sa spun adevaratele suferinte pentru ca mi-e frica sa nu devin trista si e abia dimineata...as fi toata ziua asa  :)                                 si ce-i cu asta??!
Lasand la o parte aspectele urate ale vietii mele o sa va spun si de ce sunt fericita: stiu ca cineva tine la mine,stiu ca familia tine la mine,stiu ca am prieteni adevarati care nu m-ar parasi la greu niciodata,stiu ca o sa-mi indrept nota la info cu o nota mai mare :D ,stiu ca am toata viata inainte si o sa stau cu multi baieti pe care sa-i iubesc...sper ;) ,cu bunicuta mea...o sa moara ea  :D ;D  glumeam!Doamne fereste!!! o sa-i treaca ei supararea,ca sigur o sa-i fie dor de mine  :P

De ce sa raspundem la aceasta intrebare gandindu-ne la aspectele negative ale vietii noastre?nu facem decat sa amplificam suferinta!!
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

26 Ianuarie, 2006, 07:34:26 p.m.
Răspuns #127

desdemona

nu..azi nu pot spune ca sunt fericita.Maine voi zice,indiferent cand va veni maine..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

31 Ianuarie, 2006, 11:54:36 a.m.
Răspuns #128

gyulya_28

Da sunt fericita  pentru ca asa imi doresc si asa imi propun. viata mai imi joaca feste cateodata...dar eu zambesc raului in fata...si decid ca daca este sa sufar sufar dar apoi sa ridic capul cand am terminat de suferit si ma uit inainte. :)
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

08 Februarie, 2006, 12:14:48 p.m.
Răspuns #129

anhelik_sandra

ooooh.... be shure I can  say !!!! I AM HAPPPPPY!!!

cum as putea sa nu fiu fericita cand totul se invarte in jurul meu??cand am o PRIETENA la care tin foarte mult si care tine la mine si o gramada de alte cunostinte cu care ma inteleg bine ; cand ma gandesc ca am aproape tot ce imi doresc... (pentru ca altii nu au nici atat si chiar nimic)... ??? chiar daca sunt trista cateodata pentru ca nu poate sa fie totul asha cum imi doresc eu ... in ceva timp imi trece ... si ma gandesc ca putea fi mai rau. trebuie sa vad parte frumoasa  a lucrurilor... oricum...        SUNT FERICITA!!!

15 Februarie, 2006, 12:32:55 a.m.
Răspuns #130

nycgirl

Citat
Nu poti sa fii fericit(a) singur(a). Fiecaruia dintre noi ii trebuie ceva ca sa fie fericit sau mai bine spus cineva

Nu cred ca fericirea depinde foarte mult de a fi sau a nu fi singur... Si mie, personal, nu mi-a trebuit niciodata cineva ca sa fiu fericita.
Mi-a trebuit cineva care sa ma faca sa ma simt implinita, protejata, iubita...Dar fericirea nu vine din a avea sau nu un iubit/o iubita.
Fericirea vine din noi. Din sufletul nostru.   
Am momente in care, desi ar trebui sa fiu fericita, nu sunt. Si altele in care, desi imi lipsesc foarte multe lucruri...inexplicabil, sunt fericita.
Keep your heart open to dreams, 'cause where there is a dream, there is hope; and where there's hope, there's joy in living

22 Iunie, 2006, 05:04:54 p.m.
Răspuns #131

littlerose

Vizitator
da
SUNT FERICITA!

sunt fericita pentru ca traiesc liber, pentru ca nu sunt constransa sa iubesc oameni care nu merita, pentru ca dumnezeu ma iubeste.

recunosc, nu mi-am cunoscut fericirea implinirii prin cealalta jumatate, dar asta nu trebuie sa imi umbreasca fericirea.

in nici un caz!

22 Iunie, 2006, 07:00:09 p.m.
Răspuns #132

black rose

nu pot spune asta,si cand o fac e foarte rar..desi rad si zambesc toata ziua....in fata mastii...sunt adevarata eu....nici nu-mi amintesc cand am fost cu adevarat fericita....poate atunci cand mi-am dat seama ca iubesc insa totul s-a terminat prea repede si inca mai sufar dupa un an...de aceea prefer sa nu folosesc cuvanult fericire....sper ca cel de acum sa ma faca sa simt din nou "fericirea"
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

23 Iunie, 2006, 08:05:49 p.m.
Răspuns #133

furia ingerului

Vizitator
O, Da! dar n-o voi face. De ce? Pt. ca mi-as anula intr-un fel curajul de a visa la mai mult. Nu din egoism ci din dorinta de a oferi celor dragi mai mult din mine, mai mult din omul care sunt celor care ma merita.
Astazi, desi nu am ajuns profesional unde imi doresc sa ajung, fara a avea ambitii schizofrenice, sunt multumit ce am realizat la varsta mea si astept ziua de maine sa ma pun in valoare mai mult si chiar de voi dormi cu 3 minute mai putin, voi castiga poate cat pentru 4 minute.
Iubesc. Iubesc si asta ma implineste cum n-am mai simtit sentimental pana acum. Multumesc celor care au trecut prin viata mea pana acumpentru ca si datorita lor pot simti ce simt acum. Multumesc si celor ce n-au trecut pentru ca nu mai am nevoie de ei. Imi doresc trairile de acum si senil fiind la 70 de ani...

Sunt, vorba trubadurilor de la Pasarea Colibri, un om pe niste scari pentru care ma vreau mereu in urcare...!

27 Iunie, 2006, 08:40:39 p.m.
Răspuns #134

Empress

din punctul de vedere al relatiei DA sunt fericita ca am langa mine un om care ma iubeste cu adevarat si care imi arata zi de zi ca ma vrea langa el ,parte din viata lui....in schimb nu pot fi fericita cand stiu ca amandoi parintii sunt plecati ,nu sunt langa mine fizic imi este cumplit de dor de mama care nu am mai vazut-o de un an iar pe tata de aproape o lune....eu care nu am stat niciodata mai mult de o saptamana fara parintii mei
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.