04 Noiembrie, 2025, 10:55:21 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce este in sufletul tau?  (Citit de 42229 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

26 August, 2006, 10:03:52 a.m.
Răspuns #75

furia ingerului

Vizitator
Furie. Stie cineva ce inseamna pumn inclestat fara sa-ti dai seama atat de tare incat urmele unghiilor sa-ti ramana in podul palmei, dovezi ale turbarii?!
Am invatat sa ma retrag in mine, sa-mi duc tristetea la singular, mie insami, fara a face din ea dezbatere publica.

In sufletul meu tuna, fulgera aprig si rage furtuna neputintei si neintelesului intrebarii: "DE CE???"

In sufletul meu nu are ce cauta nimeni.

26 August, 2006, 10:52:13 a.m.
Răspuns #76

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

26 August, 2006, 11:57:19 a.m.
Răspuns #77

Miss M.

Greu de spus ... sufletul mi-a fost distrus ... in locul lui a ramas o prapastie adanca in care am aruncat lacrimi , dezamagiri si disperare ... n-a mai ramas nimic din tot ce a fost odata si mi-e teama ca n-am sa-mi mai recuperez sufletul niciodata! Si nu reusesc sa inteleg cum permitem celor din jur sa ne distruga ? ...
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

26 August, 2006, 04:30:31 p.m.
Răspuns #78

Zamolxis

Vizitator
Este cred, nevoie de o pompa mare cu iubire pentru fiecare suflet...
Iubirea sterge tot ce e rau

:D :D

27 August, 2006, 08:50:37 a.m.
Răspuns #79

charlie

nu chiar tot...

sunt unele lucruri pe care nu le poate sterge

27 August, 2006, 09:33:57 a.m.
Răspuns #80

sunshine

da charlie.........si inca multe , iar noua ne ramane doar NICIODATA :'(
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

27 August, 2006, 12:10:09 p.m.
Răspuns #81

sunshine

ma tem sa inaintez , deci imi ramane incremenirea.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

28 August, 2006, 05:28:09 p.m.
Răspuns #82

Just

Fericire si disperare. Ma lupt cu mine si-nghit noduri fara a lasa lacrimi sa curga. Toate temerile isi fac din nou aparitia si ma trezesc tarziu in noapte facandu-ma sa tremur asa cum bine sunt invatata.Apoi trece ,ma trezesc zambind caci cineva imi spune "buna dimineata ,bebe!" si sunt fericita .

In sufletul meu este multa dragoste pentru el.Mai sunt temeri si multa agitatie,dar continui sa lupt si pentru cei din jurul meu zambesc :).
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

06 Septembrie, 2006, 12:18:40 a.m.
Răspuns #83

pokemon

Durere...pt ca sunt departe de el...departe de dragostea mea  :'(
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

22 Septembrie, 2006, 04:18:35 p.m.
Răspuns #84

catty

dorinta..speranta..strigate...durere...nimic....nimik din ce isi doreste...nimic din ce spera..nimic din ce striga.... :'(

22 Septembrie, 2006, 04:30:23 p.m.
Răspuns #85

pokemon

Dor...furie....dorinta...iubire...tristete...nu stiu ce mai este... :'( :'( :'(
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

23 Septembrie, 2006, 12:42:36 a.m.
Răspuns #86

charlie

stii ce e, dar nu iti dai seama...

23 Septembrie, 2006, 09:30:55 a.m.
Răspuns #87

Little Rose

dorinta de a gasi ceva.
de a ma statornici.
de a putea ostoi amarul din noi.
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

23 Septembrie, 2006, 10:14:58 a.m.
Răspuns #88

pokemon

Nimeni....stiu? Da...iubire este...

23 Septembrie, 2006, 04:16:20 p.m.
Răspuns #89

Escu

Global Moderator
multe...dar nu avem taria de a spune tuturor...nici macar cu noi insine nu vrem sa recunoastem unele chestii...oare de ce ?
Let's put a smile on that face!