05 Noiembrie, 2025, 02:06:41 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce este in sufletul tau?  (Citit de 42270 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

05 Martie, 2007, 09:46:53 p.m.
Răspuns #120

Eve

Imi regasesc parti din mine care mi-au placut inainte. Probabil o sa reincep sa scriu pentru ca atunci cand faceam asta ma simteam libera. Printre cuvinte insirate ma simt eu.. pe mine.
Cineva imi spunea ca nu-i bine sa incep sa traiesc iar prin ceea ce scriu. Contrazic: eu scriu ce traiesc, nu invers.

"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

06 Martie, 2007, 08:01:16 a.m.
Răspuns #121

Miss M.

In sufletul meu e primavara ... multa primavara , multe flori , mult freamat ...

In sufletul meu sunt multe zambete ce stau sa nasca pe buze , soare , sperante , lumina ...

In sufletul meu este un inger mic blond cu ochi ca noaptea de negri ...

In sufletul meu este iubire ! Dau pe dinafara de fericire ... O fi bine ?  ;D . Este !

E placut sa ma regasesc ! Mi-a fost atat de dor de mine  :laugh:
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

06 Martie, 2007, 10:28:18 a.m.
Răspuns #122

Doniacris

... in sufletul meu e oaza noastra ... unde suntem noi doi si cineva mic si foarte drag si noi il tinem de mana ...
Infrant nu esti atunci cand sangeri,
Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis ....

06 Martie, 2007, 12:57:51 p.m.
Răspuns #123

catty

:offtopic:

lovegirl....nu ai idee cat ma bucur sa citesc aceste randuri iubita... florile sa infloreasca cat mai frumos, zambetele sa rasara cat mai des, ingerasul sa creasca si sa se bucure de toate acestea alaturi de tine...sa fiti fericite cat mai mult si aceasta primavara sa nu se termine decat cand va veni o vara si mai calda si mai frumoasa... :-* :-*

18 Aprilie, 2007, 12:35:03 a.m.
Răspuns #124

cv

Vizitator
Acum ceva ani ofeream cate un plasture mic si miraculos care sa vindece rani
... are careva unul pana maine-poimaine?  ::)

Am revenit cu Ps: multumesc si... nu va ingrijorati returnez cu dobanda :)
Pe curand!
« Ultima Modificare: 18 Aprilie, 2007, 12:38:01 a.m. de cv »

18 Aprilie, 2007, 12:22:34 p.m.
Răspuns #125

Lady Allia

...În sufletul meu eşti...TU...femeia-fluture..., femeia-scoică..., femeia-prietenă...!
...În sufletul meu eşti...TU...fluturele-femei...plin de gingăşia culorii, a strălucirii...cu aripile larg deschise zburând către...acelaşi colţişor cald...iubirea...! Te-ai trezit planând uşor şi am auzit ţipătul din femeia-scoică în care stau adunate toate visele şi nevisele..., stau toate ţipătele ţipate şi neţipate..., stau toate valurile sparte şi nesparte şi strigătele celor care şi acum se luptă cu valurile...neştiind să rămână...din poate prea multă iubire pentru femeia-iubită!!!
...în sufletul meu...azi, mâine, poimâine...şi mă văd deja purtându-te cu mine, de mână până la buza ultimului drum...eşti...TU...femeia-prietenă...Carmen a mea..., nu cv, nu Minerva, nu hangiţa...ci...TU...CARMEN...a mea şi a vieţii...! Zboară şi colorează draga mea....chiar dacă aripa îţi sângerează...zborul...nu se uită niciodată!
 Te iubesc din suflet prietenă dragă...! Plasturii...de obicei în puterea ta nemărginită ca şi femeie...mereu ştii să îi pui singură, deoarece doar în noi stă puterea de a merge mai departe...! Eu însă...o să suflu uşor peste rană să treacă, o să o spăl cu lacrima mea şi o să o îngrijesc cu prietenia...pentru că aşa cum ţi-am spus odată...EU SUNT AICI...VOI FI AICI...ŞI NU AM SĂ PLEC DE LÂNGĂ TINE...NICIODATĂ!!!

Pentru cea mai dragă prietenă din lume...
             CARMEN !!!

18 Aprilie, 2007, 12:51:56 p.m.
Răspuns #126

cv

Vizitator
Zambesc." E tot lacrimă..., dar e fericită!"
Multumesc, Domnita! :-*
Voi restitui darul cu zambete inzecite ;)

18 Aprilie, 2007, 12:53:58 p.m.
Răspuns #127

Lady Allia

Aşa să faci...Zâna Bună a bebelului meu!   :hug: :peck: :hug:!!!
 Zâmbetele tale...fac cât un infinit de răsărituri frumoase...!  :-* :-* :-*

20 Mai, 2007, 10:46:53 p.m.
Răspuns #128

gyulya_28

sufletul meu e cazut undeva intr-o prapastie e rece.. e pustiu.. e atat de greu lovit prins in intuneric pierdut intr-un gol de singuratate :(
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

09 Iunie, 2007, 12:11:33 a.m.
Răspuns #129

inda

Vant.....soare.........nisip....mesteceni.....si inca mai e loc pentru... pustiu...
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

11 Iunie, 2007, 08:06:12 a.m.
Răspuns #130

andrada

in sufletul meu esti tu , inger drag ....din clipa cand te-am regasit, am stiut ca te voi iubi pana la ultima respiratie si apoi te voi lua in sufletul meu ....dincolo de lumea asta, in care, pentru sufletele noastre nu a existat niciodata un loc...
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

12 Iunie, 2007, 11:12:30 p.m.
Răspuns #131

Lady Allia

în sufletul meu e melancolie.
 este dor de ceva ce nu va mai fi.
 în sufletul meu ştiu că nimic nu rămâne fix...decât poate lumina stelelor...
 în sufletul meu eşti tu Cătăline...cu ochii tăi căprui şi frumoşi, calzi şi blânzi...eşti tu...toată frumuseţea lumii mele..
 în sufletul meu este pitica noastră pe care oa aştept cu nerăbdare...să o cunoaştem împreună şi să ne bucurăm de ea...

12 Iunie, 2007, 11:23:21 p.m.
Răspuns #132

Lady Allia

lacrimi. lacrimi. lacrimi.
 o lecţie învăţată.
 nimic.

13 Iunie, 2007, 12:03:24 p.m.
Răspuns #133

katya1886

UN GHIMPE CE NU MAI VREA SA IASA!!!   ;D
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

13 Iunie, 2007, 05:14:56 p.m.
Răspuns #134

Zantiala

Dragoste, lacrimi, amestecate
Si ninse-n falduri cristaline
Peste inima mea ce a inceput sa bata din nou
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"