10 Octombrie, 2025, 06:59:03 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: DOR DE TINE...  (Citit de 133632 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 August, 2007, 12:41:03 p.m.
Răspuns #120

Semiramis

Global Moderator
mi-e dor de marea albastră ca cerurile noaptea, când crâmpeie de lună se pierd pe valuri. mi-e dor de apa care îmbrăţişează trupul, lăsându-l să respire mirosul de alge şi gâdilă tălpile cu nisipul fin. mai îmi este dor de cântecul imaginat al sirenelor ce se strigă una pe alta, jucându-se şi ascunzându-se.
mi-e tare dor de mare...
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

25 Decembrie, 2007, 11:43:06 p.m.
Răspuns #121

katya1886

Am inceput sa ma gandesc daca "dor" nu e cumva un alt nume al sufletului ce suspina tot mai trist in inchisoarea aurita a unei fiinte bolnave. Da... bolnave de iubire pentru viata. Este fiecare zi un drum nou, nebatut si gandul hoinar alearga galopand spre zari imposibil de atins.
Gandul s-a incumetat sa strige a dor de lume netraita, insa pasii au fost prea tematori ca sa creada ca se  va cladi piatra cu piatra singura cararea ca sa poata pasi pe celalalt mal... Unde sa moara culorile de mi-au spintecat credintele si zilele inecandu-le intr-o balta de dor... Ma dor pana si tacerile de cand au adus vanturile desertul in casa mea...
Desertul si tu... sa-ti povesteasca anii ca n-am stiut a ma rupe de tine. Ca am schiopatat prin viata manata de dorul de a regasi si de a-ti managaia ochii caprui si calzi... Mi-e vesnic dor de tine, printre altii, prin ploaia care ma acuza ca nu o mai cunosc, printre fulgii ce-mi acopera sufletul racit... am asa un dor de duca, catre tine!
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

25 Decembrie, 2007, 11:56:31 p.m.
Răspuns #122

Semiramis

Global Moderator
deşertul s-a amestect cu violete crepuscule. cărările se pierd. spre noapte.
şi iar îmi vine dorul, de el, poate de mine...
mi-e dor de dor. şi n-am ştiut că poate reveni cu intensităţi nebănuite. l-am cerut. şi a venit. mişel, atunci când dimineţa se spărgea în mii de cioburi monocrome.
dar vai, acuma plâng. de dorul tău.
ai păşit stingher, ascuns pe jumătate. m-ai întrebat de mine. iar eu, păgână, am flirtat. şi-acum ce scump mă costă...un zâmbet, o clipire, cu toate aruncate într-o dulce inconştienţă. căci da. acum...mi-e dor. dar nu te caut. mă mai plimb o vreme, pe-nserat.

26 Decembrie, 2007, 01:08:35 a.m.
Răspuns #123

katya1886

Asa e, ne vom mai plimba pasii o vreme... adormiti, ne vom urca pe o pluta si marea cu valurile ei ne va ingana dorurile fara nume.
Tacere... tacere... tacere...
Am uitat totusi, ori poate nu vrem sa ne amintim... marile sunt adanci...
« Ultima Modificare: 26 Decembrie, 2007, 01:12:27 a.m. de katya1886 »
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

26 Decembrie, 2007, 01:15:46 a.m.
Răspuns #124

Semiramis

Global Moderator
dar ce adânci sunt ele...mările...mă pierd în albăstrimea lor, te caut, te strig şi nu mă laşi!
tăcere acum. nici pescăruşii nu mai plâng pe malurile unor ape moarte...
e noapte iar...visează-mă la noapte!
« Ultima Modificare: 02 Februarie, 2008, 09:32:52 p.m. de Semiramis »

26 Decembrie, 2007, 01:37:34 a.m.
Răspuns #125

katya1886

Nu plang. Au vazut cum tulbura lacrimile lor senine trecutul ingropat in remuscari. Si nu mai vor nici sa zboare deasupra durerilor, asa o lume gri nu a invatat cum sa primeasca ingeri veniti de la Dumnezeu.
De prin baruri, din cafeaua ce respira fierbinte, din paturi scrijelite si inimi zgariate striga un singur glas... " O! Tu minune, sa ne ierti! Ca noi nu stim... ingerii de la Dumnezeu cum sa-i primim!"
Asa departe ai zburat Liniste! Mi-s noptile murmur de durere.

26 Decembrie, 2007, 11:48:54 p.m.
Răspuns #126

Semiramis

Global Moderator
e iarnă iar, cu mii de fulgi luna mi se-ascunde. pe-aleea cu mulţi castani, băncile nu se mai văd, acoperite de zăpadă. şi dorul doare, să strig nu pot. câte un felinar solitar îmi mai luminează cărăruia, ascunsă şi ea de ochii mei. şi iar mi-e dor, privirea mi-o închid şi visez la marea mea cea mare. la marea mea...cu pescăruşi şi valuri şi nisip. iar scoicile mă taie amintindu-mi. de tine.
mi-e tare dor...

27 Decembrie, 2007, 06:03:50 p.m.
Răspuns #127

katya1886

Mai stii tu, au fost momente in care stand la aceeasi masa tacuti, sorbeam lumina din jur creand un glob perfect. Atunci am inventat fericirea. Atat cat sa fim constienti ca dincolo de usile ce se tot inchid intre noi, intr-o zi vom darama printr-o privire aerul rece dintre noi.
Nu,noi nu avem nimic sa ne spunem. Si nu pentru ca am iubi tacerea, nici pentru ca nu ni se potrivesc gandurile, ci pentru ca noi suntem Unul. Eu sunt tu si tu esti eu... ne-am contopit din drag de nemurire.
Din dor de viata ne-am coborat in lume si ne vom cauta neincetat si ne vom iubi chiar si atunci cand vom fi departe.
Din dor de noi... din nevoia de a te sti fericit

07 Ianuarie, 2008, 08:35:50 p.m.
Răspuns #128

Semiramis

Global Moderator
mi-e dor de dorurile mele toate, care au trecut sau care vor veni. aş vrea să le pot număra şi alătura amintirii sau dorinţei. sunt atât de multe dorurile mele, încât fulgii ce au nins în ultimele nopţi nu le-ar putea îngemăna numărul. zilele îmi trec una căte una, câte două sau chiar mai multe. le-am rătăcit şirul şi utilitatea.
de la o vreme, mi-am pierdut cerul ce-mi cânta a stele. mi-am pierdut marea cu toate valurile ei.
mi-e dor să-mi fie dor...mi-e dor de viaţa mea. mi-e tare dor de mine.

09 Ianuarie, 2008, 12:58:16 a.m.
Răspuns #129

amelie

Am rupt o bucata dintr-un nor si mi-a amintit ca de fapt mie imi place rosul... Am gustat din albul iernii sii am pasit pragul unui nou anotimp, mirosind a curat. Am dansat in cercuri, cantandu-mi tineretea... si florile din casa mi-au memorat melodiile preferate. M-am filtrat prin fire de timp si mi-am amintit cum e sa poti zambii... respira...iubii...
O voce cunoscuta m-a ridicat de la pamant... sunt doar eu si cu tine...
Am invatat ca fiecare cadere, fiecare lovitura ma ridica si ma inalta spre vise... Cand sunt trista, am nevoie doar sa te aud pentru a reusi sa zambesc... si realizez ca am nevoie doar de mine si de tine... universul e doar o continuare a zambetului... il pot vedea doar daca in mine s-a nascut un zambet...un zambet pe care-l am de ceva timp datorita tie....mi-e dor de tine! :-[

doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

12 Ianuarie, 2008, 09:28:49 p.m.
Răspuns #130

alexia

As vrea sa gasesc un cuvant, unul potrivit sau unul nou in care sa fii tu, tu si dorul de tine... As vrea sa gasesc un cuvant sau sa-ti pun nume, sa te numesc intr-un fel, intr-un alt fel, sperand ca rostindu-l sa nu-mi mai fie dor de tine, ci pur si simplu sa te simt... E rece, frig si destul de tarziu sa mai inventez un cuvant, o idee, o lume... Dor de tine, dor de tine, dor de tine, repet in gand, mereu si mereu sperand ca intr-o zi sa te descopar raspuns, forma, atingere.
        Dor de tine, dor...
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

14 Ianuarie, 2008, 07:58:49 a.m.
Răspuns #131

Semiramis

Global Moderator
unde eşti străine cu dorul tău de mine? cu dorul tău de iarnă...
unde ai fugit de mine, cu fulgi şi cu tăceri?
vino iar, mi-e dor de tine!

24 Ianuarie, 2008, 02:12:16 p.m.
Răspuns #132

Semiramis

Global Moderator
astazi mi-e dor de casa. si mi-a fost si ieri si acum cateva zile. mi-e dor de ai mei, de iubirea mea, de caine si de toti prietenii mei normali la cap. evident, normali in anormalitatea lor si a mea, care pentru mine a devenit un soi de viata. toate raportandu-se la ceea ce simt alaturi de ei. si ma simt bine.

sed de vreo doua saptamani intr-un oras departe. clujul. fain oras, ca sa ma exprim in felul lor. poate ca este cel mai frumos oras din tara asta. e un oras linistit, unde oamenii in general sunt cumsecade. asta, bineinteles comparandu-i cu bucurestiul. bucurestenii sunt iuti si rai. m-am convins. partea rea este ca cei care vin in bucuresti, de oriunde ar fi ei de loc, se transorma in bucuresteni. orasul ii asimileaza, ei tind spre a se asimila.
vorbeam ieri cu o, sa-i spunem colega prin alianta, care afland ca mi-s in cluj, iar eu multumindu-i pentru ajutorul dat, imi spune, -nu-i bai, noi ardelenii ne intelegem altfel-, eu m-am simtit obligata sa-mi declin originea (adica nascuta, crescuta si traita in bucuresti), la care ea imi spune ca singura intrebare pe care si-a pus-o despre mine, a fost legata de absenta accentului meu. sincer m-am simtit tare bine ca am fost crezuta ardeleanca.

mi-e dor de casa, de familiaritatea intimitatii mele pe care am pierdut-o atunci cand am venit aici. acum ca stau sa ma gandesc, as muta totul la cluj, parinti, iubit, caine si prieteni. nu mi-e dor de bucuresti, mi-e dor de casa...

preivesc din calea turzii orasul, peste dealuri. ma intrebam aseara cum arata el vara. cu verde tot, de-aici, de sus...am zambit gandindu-ma ca la vara nu l-oi vedea. co-i fi plecata prin alte parti. si ma duce gandul ca o parte mica a sufletului meu va ramane in cluj. nu ma atasez de locuri. pentru ca sunt bucuresteanca si chiar daca imi place despre mine sa stiu ca nu sunt rea, sunt tare iute. deci nu ma atasez de locuri.
clujul insa are ceva aparte. iar acest ceva, nedescoperit inca de mine este legat de oameni. nu pot sa nu ii compar. ma lovesc mult de oameni si am ajuns sa incerc sa-i inteleg. oamenii sunt cei care creaza dezamagiri, mai abitir decat orice alt fel de generator de dezamagire. iar bucurestenii sunt in capul listei. stiam ca oamnii sunt rai, am vorbit de multe ori despre asta, dar acum mi-am dat seama ca exista si oameni buni. putini, ce-i drept.

mi-e dor de casa. mi-e tare dor. iar asta deriva tot din apropierea de oameni, din interactiunea mea cu ei. am plecat mult de acasa, in toata tarisoara asta. dar niciodata nu mi-a fost atat de acuta aceasta senzatie, de dor de acasa, cu tot ce presupune asta.

24 Ianuarie, 2008, 04:00:35 p.m.
Răspuns #133

Zantiala

Sa stii ca oriunde vei merge in tara, vei intalni oameni diferiti, dar cumsecade...
In general in orasele mari lumea e mai grabita, mai nelinistita, fireste, si mai rece caci legaturile de rudenie, de prietenie, regulile de ospitalitate nu mai functioneaza la fel ca in comunitatile mai mici.

Dor ? Imi este si mie cateodata dor de locurile unde am crescut, unde am copilarit... de obicei insa asociez dorul unor persoane (persoana iubita, membrii ai familiei), legand persoanele de locuri in armonii aproape inseparabile.
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

24 Ianuarie, 2008, 06:22:39 p.m.
Răspuns #134

Sonrisa

Suna ciudat, dar tot citind pe-aici m-am oprit cateva clipe si m-am intrebat de cine mi-e dor. :-\

Mi-e dor de mine cea de acum un an: mai vesela, mai senina, mai increzatoare in oameni.
A fost un an "complicat". Am invatat multe de la viata, am invatat multe despre "caracterul" unor oameni ...

Si imi mai este dor sa calatoresc. Inca putina asteptare, bagajul si la drum! Abia astept! :)

Ma tot gandesc, dar imi vin in minte numai oameni si intamplari de care cu siguranta NU mi-e dor si nici ca-mi va mai fi vreodata.