Fii binevernit dragule L.b ! Sper sa fii mai insipar decat Robert la cuvinte, cel putin....
Eu as vrea sa fiu invizibila....nu as vrea sa ma fac iubita....as vrea sa-l vad pe Robert....intr-o situatie, pe care o data il rugeasem sa-i de-a de cap....
Asa daaaaaaaaaaaaaaaa....invizibiliate, cu toate ca risc ...mi-as pune un 'pampers' pentru siguranta...

Robert, eu prefer sa cred ca tu, inca te mai gandesti la un raspuns ceva mai 'inteligent'...
Pana atunci, mai ia de la mine o mica intrebare!
Te duci sa dai in interviu pentru job-ul mult visat ( de cand erai in pampers)! adevarul e ca esti si putin disperat, nu ai bani, ai cam ramas pe drumuri plus aici esti super bine platit!
Ajungi la receptie, de unde esti indrumat politicos spre biroul 'resurse umane', toate bune si frumoase, nu?
Intri in birou, o tipa superba, superba, ...wow.....ceva in tine se 'trezeste' ( mai bine mai tarziu decat niciodata!) , esti servit cu o cafea, ti se pun intrebari...(asta dupa ce ai fost rugat sa te asezi)...tipa pune intrebari 'inteligente', tu dai raspuns pe masura.... apoi ...se apropie de tine, cu pasi de felina....
Vina pana in spatele tau, nu poti sa o vezi, dar .....o simti....se apleaca spre tine....( stii decolteu..alea. alea) si iti spune soptit la ureche:
'Stimate domn, esti irezistibil! Esti foarte, foarte bun! Esti ce-l mai bun de pana acum! Ai trecut pana acum interviul cu brio....dar, a ramas proba de foc! '
Tu, ramai mut de uimire...semtimetul e mai 'treaz', ca niciodata, si intrebi inocent inghitind in sec 'ce inseamna proba de foc?

?
Poti sa-i simti respiratia pe gatul tau, cand iti spune ' o noapte de amor' apoi incepe sa te maseze usor pe umeri...'ai timp pana maine sa-mi spui daca vrei acest job!'
Asadar si prin urmare, dragul meu Robert! Avand in vedere, ca de aceasta data...ai fost 'tare' din toate punctele de vedere....ce vei face? esti potrivit pentru job....dar pentru proba de foc? Tinand cont de motivul petru care ultima ta relatie a esuat....ce vei face?

?
Ce raspuns vei da maine si cu explicatiile de rigoare!
Cu mult drag si interes astept raspunsul tau!