11 Octombrie, 2025, 01:14:42 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Jocul de-a adevarul  (Citit de 69182 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 Mai, 2005, 01:17:07 p.m.
Răspuns #120

Guardian|Angel

hhhmm...Robert....vezi ca eu nu ma simt omul invizibil pe aici....si daca s-ar gandi la mine ce?
s8i asa e singur si trist saracutul....
acum,sa iti raspund la intrebare:hehehhee 8)
nu as avea nevoie sa se indragosteasca nimeni de mine,fiindca as profita de toti...si asa`s invizibila ...nu???
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

02 Mai, 2005, 04:23:08 p.m.
Răspuns #121

Singur si trist

...Am aparut ...e bine?  Raspund eu mai greu dar asta pemtru ca sunt un singuratic. Sunt pe aici cu voi destul de des, dar imi place sa va cunosc mai mult ascultand, sau in cazul nostru, citind decat vorbind sau scriind. " Vorba multa, saracia omului." ;D

Cat despre intrebarea care mi-ai pus-o, am sa raspund dar va trebui cat de curand sa imi raspunzi si tu la doua intrebari, ca sa fim chit. :).

Nu ma vede...parfumul meu ramane, insa,  inconfundabil, vocea mea denota caldura si cand e nevoie, ferminate si hotarare;  voi stii mereu sa-i fac pe plac pentru ca sunt unde ea nu stie , o aud cand ea nu ma vede, in cateva cuvinte pot sa o fac fericita.

02 Mai, 2005, 06:12:22 p.m.
Răspuns #122

DIANA

Vizitator
Robert, se pare ca ti-ai facut ceva dusmani pe aici, pentru ca uite ce de amenintari te vizeaza! ;D Dar eu nu te amenint, fii linistit! Te...tintesc direct!  ;) Uite la ce vreau raspuns din partea ta:

Ai auzit de Dan Skellan? Ei, nu! :o E unul din baietii de la The Chippendales!  ::)"Ok, ce e cu el?" o sa ma intrebi. Ei bine, Robert, The Chippendales trebuie sa dea spectacol in seara asta la hotelul Bellagio din Las Vegas. Prezenta in sala va fi si familia regala a Marii Britanii, invitata special, bineinteles. Totul se anunta a fi minunat, baietii sunt in forma. Doar ca acest Dan Skellan refuza cu indarjire sa urce pe scena. De ce? A aflat ca prietena lui l-a inselat. Sigur, ea a incercat sa il convinga ca a fost doar o aventura de o noapte, insa el nu poate accepta asa ceva. Nici nu vrea sa coboare din camera lui de hotel!  Bun. Ce cauti tu in povestea asta? Pai TU va trebui sa il convingi pe Dan sa urce pe scena! Ai 20 de minute la dispozitie. A! Si mai e ceva ce poate ar trebui sa ai in vedere: tipul cu care l-a inselat iubita pe Dan... esti TOT TU! ;D Have fun!  :P

PS: fetelor, ati vazut cum arata Dan Skellan? Aaaaaaaaaaaaaa! Am tipat vreo 5 minute de incantare!  ;D
« Ultima Modificare: 02 Mai, 2005, 07:06:26 p.m. de DIANA »

02 Mai, 2005, 07:02:38 p.m.
Răspuns #123

L.bayron

Vizitator
acum stiu ca nu e bine sa deranjezi oameniide la masa dar i-mi palce tare mult ce a-ti digerat voi pe aici asa in jocul asta si as vrea sa va intreb daca se mai poate strecura un calalator printre voi
adica pe scurt joc si eu....? ;D

02 Mai, 2005, 07:04:54 p.m.
Răspuns #124

DIANA

Vizitator
Ai grija in ce te bagi!  ;D Eu imi fac doar datoria sa te avertizez!  ;D ;D
Fii binevenit!

02 Mai, 2005, 07:16:07 p.m.
Răspuns #125

un_suflet

Hei, las' ca nu e chiar asa de speriat pe aici!
Eu, pana acum, (sa nu vb intr-un ceas rau :)) am scapat "ieftin"....
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

02 Mai, 2005, 07:43:35 p.m.
Răspuns #126

Robert.

Vizitator
In schimb eu, Bayron, fericit as face schimb cu tine! ;D ;D

Si nu pentru ca stiu de cele 45 de minute! ;D
« Ultima Modificare: 02 Mai, 2005, 07:48:08 p.m. de Robert. »

02 Mai, 2005, 07:55:54 p.m.
Răspuns #127

Robert.

Vizitator
diana: "fetelor, ati vazut cum arata Dan Skellan? Aaaaaaaaaaaaaa! Am tipat vreo 5 minute de incantare!" ;D

Pai cum, tu ce ai cautat in camera lui? :D

PS catre toata lumea: Vedeti ca aveti o intrebare pusa de dimineata. Ce n-as da eu acum sa fiu invizibil! :)

02 Mai, 2005, 08:16:59 p.m.
Răspuns #128

DIANA

Vizitator
Eu..la el in camera...cred ca o cautam pe prietena lui sa facem schimb de retete de sarmalute!  ;D
« Ultima Modificare: 02 Mai, 2005, 09:41:29 p.m. de DIANA »

02 Mai, 2005, 09:24:06 p.m.
Răspuns #129

L.bayron

Vizitator
va multumesc ca i-mi dati posibilitatea de a va pune in incurcatura sigur si voi puteti incerca ;D
in legatura cu tine Robert stiu ca sunt multe dar am incredere ca pe rand cu treaba buna le vei satisface pe toate ( prin raspunsuri la intrebari bineinteles) ;)

02 Mai, 2005, 09:33:15 p.m.
Răspuns #130

Robert.

Vizitator
 ;D ;D ;D ha, ha, ha....

Fratilor, inca un "zapacit" a aparut in gasca!!!! Scuze, bayron! Era o lauda, sa stii!

02 Mai, 2005, 09:50:06 p.m.
Răspuns #131

DIANA

Vizitator
Pai normal ca prin raspunsuri!  ;) Prin ce altceva?!  ;) Nu inteleg de ce a fost nevoie de precizarea asta, Byron!  ;D
« Ultima Modificare: 02 Mai, 2005, 10:11:40 p.m. de DIANA »

02 Mai, 2005, 10:13:26 p.m.
Răspuns #132

HERRA

Vizitator
Fii binevernit dragule L.b ! Sper sa fii mai insipar decat Robert la cuvinte, cel putin....
Eu as vrea sa fiu invizibila....nu as vrea sa ma fac iubita....as vrea sa-l vad pe Robert....intr-o situatie, pe care o data il rugeasem sa-i de-a de cap....
Asa daaaaaaaaaaaaaaaa....invizibiliate, cu toate ca risc ...mi-as pune un 'pampers' pentru siguranta... ;D
Robert, eu prefer sa cred ca tu, inca te mai gandesti la un raspuns ceva mai 'inteligent'...
Pana atunci, mai ia de la mine o mica intrebare!
Te duci sa dai in interviu pentru job-ul mult visat ( de cand erai in pampers)! adevarul e ca esti si putin disperat, nu ai bani, ai cam ramas pe drumuri plus aici esti super bine platit!
Ajungi la receptie, de unde esti indrumat politicos spre biroul 'resurse umane', toate bune si frumoase, nu?
Intri in birou, o tipa superba, superba, ...wow.....ceva in tine se 'trezeste' ( mai bine mai tarziu decat niciodata!) , esti servit cu o cafea, ti se pun intrebari...(asta dupa ce ai fost rugat sa te asezi)...tipa pune intrebari 'inteligente', tu dai raspuns pe masura.... apoi ...se apropie de tine, cu pasi de felina....
Vina pana in spatele tau, nu poti sa o vezi, dar .....o simti....se apleaca spre tine....( stii decolteu..alea. alea) si iti spune soptit la ureche:
'Stimate domn, esti irezistibil! Esti foarte, foarte bun! Esti ce-l mai bun de pana acum! Ai trecut pana acum interviul cu brio....dar, a ramas proba de foc! '
Tu, ramai mut de uimire...semtimetul e mai 'treaz', ca niciodata, si intrebi inocent  inghitind in sec 'ce inseamna proba de foc???????????
Poti sa-i simti respiratia pe gatul tau, cand iti spune ' o noapte de amor' apoi incepe sa te maseze usor pe umeri...'ai timp pana maine sa-mi spui daca vrei acest job!'

Asadar si prin urmare, dragul meu Robert! Avand in vedere, ca de aceasta data...ai fost 'tare'  din toate punctele de vedere....ce vei face? esti potrivit pentru job....dar pentru proba de foc? Tinand cont de motivul petru care ultima ta relatie a esuat....ce vei face???????????
Ce raspuns vei da maine si cu explicatiile de rigoare!
Cu mult drag si interes astept raspunsul tau!

02 Mai, 2005, 10:37:54 p.m.
Răspuns #133

Robert.

Vizitator
Ei nu, ca sunteti culmea! :)

Daca tot ziceti ca se leaga situatiile intre ele, sa va fac o recapitulare. Mai intai prietena imi spune ca se simte atrasa de o alta fata, apoi o tipa super ma paraseste ca "n-am cu ce" si se razbuna raspandind vorba ca imi plac baietii. Cand in sfarsit "pot si eu", ma incurc cu prietena unuia plin de muschi si pe care trebuie sa-l mai si conving ca "n-a fost nimic". Totul miroase de la o posta a impotenta iar acum trebuie sa trec o alta proba de foc, o noapte de amor contra slujba! Ce credeti, niste "slujbe" m-ar ajuta? :P

;D

02 Mai, 2005, 10:40:46 p.m.
Răspuns #134

DIANA

Vizitator
Pana in acest moment au intrat in joc (si nu stim cat de sifonati sunt  ;D ) urmatorii (ne) ;) fericiti:
DIANA, Robert., HERRA, Semiramis, IngerMorT, RebecKa, Alexia, secunda albastra, Maria, Lorelei, un_suflet, viulian, just_a_tear, Singur si trist, L.bayron. Am uitat pe cineva? Sper ca nu! 
Jocul continua!  :)
« Ultima Modificare: 02 Mai, 2005, 10:42:23 p.m. de DIANA »