Raspunsul este bun. Si eu as proceda asa. Daca situatia n-ar fi foarte critica, as pleca dupa nunta(poate as mai strange ceva bani si de la meseni, ca tot sunt la moda balurile de caritate) poate impreuna cu sotul.
Dar ca s-a n-o taraganesc prea mult, si fiindca tot venii vorba si te si prinsasi tu ca intrebarea este cu directie,...apeleaza sau contacteaza tu comunitatea romaneasca din oraselul sau satucul tau si treceti la treaba, sa vada lumea asta-ntreaga ca nu suntem o comunitate doar de interes si de petreceri, ca nu ne intereseaza doar cand vine Adi de Vito, ne intereseaza ca SUNTEM ROMANI si putem fi si sensibili si nu numai sentimentali. Asa umbla vorbili prin Romania ca cei ce traiesc dincolo au uitat de unde au plecat si vorba lui Tudor Gheorghe(pe asta sa-l chemati mai des ca-i Roman adevarat, iar daca vine si cu Vieru, poetul sa v-a luati si batiste de-acasa),,Romania Muma!''
Te pupicesc, iar de-o fi sa se-ntample,...Spor la treaba!
Maria
PS.Robert draga sau toti cei care mai traiti in ,,tari straine'', face-ti toti acelasi lucru fara rusine, ca garantez eu ca nu suntem ,,popor de curve".Sper sa aibe ecou c-am postat si pe alte pagini aceste ,,apeluri" si le-am mai spus sa le fie rusine daca n-o fac,...de altfel se bucura cand ,,Surprize-Surprize" le gaseste sponsori sa le plateasca transportul pentru a-si vedea parintii parasiti de zeci sau ani,...aceia care i-a spalat la popou, sa creasca demni si-acum.....................