11 Octombrie, 2025, 04:33:58 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: as vrea sa inteleg...  (Citit de 21487 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Aprilie, 2005, 12:11:18 a.m.
Răspuns #30

Guardian|Angel

RebecKa are poza la "poze utilizatori"....
cat despre subiectul acestui post....
am ajuns sa ma intreb daca sunt nebuna...nu mai stiu ce cred, ce simt...acum urasc efectiv acea persoana...si  imediat ma apuca un dor nebun...si gelozia asta ma omoara...cel mai important e ca numai voi stiti acest lucru...nu vreau sa vada nimeni cat sufar....in sufletul meu se da un razboi groaznic, pe viata si pe moarte...am atata nevoie de voi....va multumesc ca existati!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

01 Mai, 2005, 10:35:38 p.m.
Răspuns #31

L.bayron

Vizitator
draga R. sunt nou in aceasta comunitate si din suflet as vrea sa detin eu secretul cuvintelor care sa te fac sa te simti fericita sau cel putin mai bine, dar nici macar inventarea unui alt alfabet nu ar fii de ajuns si de aceea i-ti respect durerea si nu o sa incerc sa-ti dau sfaturi dar amintesteti te rog ca atunci cand catul inimilor numai bate dupa acelasi ritm nu inseamna ca acele inimi au incetat sa bata  si nici ca muzica numai exista ci doar ca sau schimbat muzicantii si crede-ma daca iubitul tau stia sa cante notele pe ccare tu le intelegeai este doar pentru ca vroiai sa le asculti,ati stiu si alte note si poate chiar mai frumoase nu refuza nici muzica si nici durerea 

02 Mai, 2005, 01:20:26 p.m.
Răspuns #32

Guardian|Angel

Stiu ca ai dreptate,crede-ma...si nu e nevoie sa stii secretul cuvintelor ca sa ma faci sa ma simt mai bine...e suficient sa stiu ca nu sunt singura....iti multumesc L.bayron ca imi esti alaturi si fii binevenit pe acest site!
revenind...iti spuneam ca stiu ca ai dreptate....numai ca eu sunt cam aiurea si cum il las pe altul...imediat il resping....de ce?
Fiindca imi e dor de muzicantul ala care nu stia sa lege 2 note,dar totusi se straduia! :-*

02 Mai, 2005, 03:38:59 p.m.
Răspuns #33

L.bayron

Vizitator
nu R. tu ii respingi pe ceilalti baieti nu pentru ca ai avea tu ceva cu ei si nu te culpabiliza , ii respingi pe noi veniti tocmai pentru ca "vin" si in mod inconstient stii ce incearca acestia  nimic altceva decat sa ia un loc in inima ta  sti tu care, iar tu crezi ca acel loc e a altcuiva inca , stii ce se intampla cand cineva pleca fizic din viata noastra ramanem cu amintirea iar amintirea asta are niste proprietati foarte ciudate pentru ca din nevoia de a se apara mintea nu i-si aduce aminte decat de momentele placute iar pe cele urate care nu reuseste sa le stearga le romanteaza le transforma si tot frumoase raman de aceea notele lui erau cele mai frumoase , dar incearca sa asculti si chiar dac la inceput nici macar din greseala nu se pot compara dar vei vedea ca in timp cand inima ta va dansa pe un alt ritm, ritmul trecutului va inceta sa se mai auda cel putin asa cum se aude acum

02 Mai, 2005, 11:56:27 p.m.
Răspuns #34

Guardian|Angel

stii,nu traiesc in trecut,fiindca am un viitor promitator in fata...stii de ce cred asta?
fiindca stiu ca pot,imi cunosc valoarea....si totusi uneori imi vin in minte franturi din ceea ce a fost... fara constientizez, stau ore in sir amintindu`mi de acest trevut,pe care nu il blestem,...bllestem doar prostia de care am dat dovada atunci,demult....si apoi revin...privesc inainte...merg mai departe....merg pe drumul vietii..inainte...si pentru o perioada de tinmp,nu mai privesc inapoi, insa...cand in sfarsit imi intorc privirea,clachez...sufar...si asta doare!
dar singura,fara ajutorul lui,sau a altcuiva revin cu picioarele pe pamant....de ce?
fiindca doar eu ma cunosc destul de bine pentru a sti ca POT ,erge mai departe!
p.s.-sfarsitul acestei frumoase povesti de dragoste,e urmatorul:m-a pierdut fiindca l-am lasat eu,fiindca nu ma merita!

03 Mai, 2005, 12:27:47 a.m.
Răspuns #35

L.bayron

Vizitator
tot in coada povestirii de la mine pt. tine" canta ca si cum nu ar fi nimeni acolo sa te asculte
danseaza ca si cum nu ar nimeni sa te vada
iubeste fara frica de a fi ranita
traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima ' bafta si la mai mare

03 Mai, 2005, 12:37:52 a.m.
Răspuns #36

Guardian|Angel

sar`na bayronule ca tare dulce mai esti la vorba dumneata!multam frumos

06 Mai, 2005, 12:43:45 p.m.
Răspuns #37

un_suflet

as vrea sa inteleg.... de ce se baga Rebecka "in fata" la toti baietii de pe lovetime? :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

06 Mai, 2005, 04:35:28 p.m.
Răspuns #38

L.bayron

Vizitator
si eu care care credeam ca sunt special :(

06 Mai, 2005, 04:51:25 p.m.
Răspuns #39

Guardian|Angel

;)
lasa suflete ca...iti vine si tie randul... ::)
pana atunci...pazea baieti...ca exist! :P

06 Mai, 2005, 05:17:16 p.m.
Răspuns #40

L.bayron

Vizitator
si deci sunt sau nu special ...? ;D

23 Mai, 2005, 04:33:46 a.m.
Răspuns #41

Zeus

M-a rascolit in mod deosebit ceva ce ai spus..."Nu vreau sa mai iubesc...nu cred ca mai pot"...Poate ca n-o sa mai iubesti asa cum l-ai iubit pe el...nici o iubire nu seamana cu cealalta asa cum nici un om nu e identic cu altul...nu mai spune ca nu vrei sa mai iubesti...cineva o sa apara in viata ta cand te astepti mai putin si te va iubi asa cum meriti...de ce sa privezi acea persoana de iubirea ta si sa o ranesti la fel cum ai fost si tu ranita la randul tau?Cineva(cred ca era Hera) zicea ca uitarea e cea mai mare razbunare.Poate ca are dreptate...nu stiu...important nu e sa te razbuni pentru ca asta nu iti va aduce satisfactia pe care o astepti...important e sa-ti triesti viata si sa incerci sa fi fericita...iar daca chiar vrei razbunare,fericirea e o razbunare mai mare decat uitarea...

24 Mai, 2005, 07:34:25 p.m.
Răspuns #42

HERRA

Vizitator
'Cineva(cred ca era Hera) zicea ca uitarea e cea mai mare razbunare.Poate ca are dreptate...nu stiu...'
Mai, Zeusica draga nici n-ai venit tu bine site-ai hotarat sa-mi tulburi linistea! Olimpul nu ti-a ajuns? Trebuia sa ma urmaresti si aici? Nu pot sa te inteleg!
Eu asa sustin ca totusi uitarea ...face bine sufletului! Doar dupa ce uiti poti fi cu adevarat fericit...nu crezi?
De exemplu,te luam pe tine, normal, drept exemplu! Sa zicem ca tu ai fi avut o relatie si ca orice inceput care are un sfarsit a ajuns si relatia ta la sfarsit! Bineteles ca tu, ai pus suflet in relatia asta...si nu numai :P...La sfarsit, crezi ca poti fi fericit ? Nu, trebuie mai intai sa ti-o scoti din minte....apoi ve fi cu adevarat fericit! Razbunare incepe cu uitarea!

24 Mai, 2005, 10:22:11 p.m.
Răspuns #43

Guardian|Angel

atunci cand uit...fara sa vreau iert...si asta e razbunarea mea...ma uit in ochii celui ce m-a facut sa sufar....si ii spun....mi-e mila de tine...ai pierdut...si ai saregreti...dar deja e tarziu...daca vei avea nevoie de un umar pe care sa plangi,poti veni sa ti-l ofer eu....asta e!dar inca nu am uitat!

26 Mai, 2005, 01:57:41 a.m.
Răspuns #44

Mr. Pheonix ...

Nu H.,....... nu cred ca trebuie sa uiti ...........ci cred ca trebuie sa accepti sfarsitul , asa cum ai spus" orice inceput  are un sfarsit", dupa ce totul s-a terminat trebuie  sa judeci ce a fost intre acel "inceput" si acel "sfarsit", sa stii cand si de ce ai fost fericit sau dinpotriva trist si sa mergi mai departe spre un alt inceput ........... uitarea va veni ea in mod natural.......... ;D
Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira