05 Noiembrie, 2025, 10:21:31 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: as vrea sa inteleg...  (Citit de 22328 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Mai, 2005, 11:19:50 a.m.
Răspuns #45

Guardian|Angel

si cumj as putea face eu asta mr.p.????
cum as putea eu sa vad legatura dintre inceput si sfarsit...cand eu ..poate nu realizez ca ...a venit sfarsitul....invata`ne ce trebuie sa facem ptr a merge mai departe!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

02 Iunie, 2005, 11:32:56 p.m.
Răspuns #46

HERRA

Vizitator
Ai nevoie sa mergi mai departe? Te ajut! Vino la Brasov! Bem cate un Johnny Walker...si mergem mai departe...pentru ca aste e ceea ce-mi doresc!
Daca ati auzit de vreo clinica unde iti poti sterge memoria sa ma anuntati! Ofer recompensa!
« Ultima Modificare: 04 Iunie, 2005, 01:04:58 p.m. de Hera »

04 Iunie, 2005, 05:35:25 a.m.
Răspuns #47

Guardian|Angel

Cafeneaua HERA, nu e o clinica,...dar singur vei uita de tot si de toate in compania prietenilor...numai ca acolo nu avem johnny ealker...dar cafeaua e mai buna...
vrei sa treci mai departe?nimic mai simplu....iti spun doar ce mi`ai zis si tu mie...sicrede-ma ca abia acum realizez cat de mult mi-a folosit...iesi din casa , distreaza-te...nu te mai gandi la ce a fost....doar la viitor...sio viitorul,ti-l faci tu!te pup dulce..sper sa iti revii....priveste inainte si lasa trecutul in urma....

09 Februarie, 2006, 10:24:14 p.m.
Răspuns #48

Guardian|Angel

Cat de usor e sa spui: "Mergi mai departe!", sau :"capul sus!"
Cat de usor e sa vorbesti, dar cat e de grea practica..imi vin din nouin minte imagini din trecut...
Imi vin din nou in minte iubirea si daruirea mea pentru el...si apoi tristetea, durerea, suferinta, chinul...si pentru ce?
Cand abia uitasem, cand credeam ca pot merge mai departe, toate sperantele si toate visle mele s-au naruit dintr-o data...de ce?
Cum pot acum merge mai departe cand m-am impotmolit in mlastina amintirilor ce dor?
Acum cine ma mai invata sa traiesc?Cine ma mai invata sa iubesc?
Da, asa mi-a spus si EL odata...ca intr-o zi voi intreba de ce, si nu voi sti raspunsul..asta e oare?Asta sa fie ziua de care mi-a spus?
Ziua in care voi plange si il voi ruga sa se intoarca?
Ca numai Dumnezeu stie cat as vrea sa ii strig ca il iubesc si ca vrea sa revina in viata mea...dar nu o voi face..am suferit prea mult...as vrea sa inteleg de ce il mai iubesc, dar probabil asta e firea omului...cat am mai incercat sa uit, sa il urasc!
Mi-e teama acum ..mi-e teama ca dragostea sa nu se intoarca impotriva mea..si nu stiu ce sa fac!

10 Februarie, 2006, 02:39:01 a.m.
Răspuns #49

un_suflet

"Mi-e teama acum ..mi-e teama ca dragostea sa nu se intoarca impotriva mea..si nu stiu ce sa fac!"

DRAGOSTEA invinge prin PUTEREA EI, odata ce AI INVATAT SA IUBESTI.
Si...se pare ca ai invatat, din moment ce nu ai reusit sa uiti si nu ai inceput sa urasti. Asta denota ca ai pastrat doar acele momente magice, amintirile frumoase si iata raspunsul pentru: "as vrea sa inteleg de ce il mai iubesc"...

"Acum cine ma mai invata sa traiesc?Cine ma mai invata sa iubesc?
Da, asa mi-a spus si EL odata...ca intr-o zi voi intreba de ce, si nu voi sti raspunsul.."

Unele "lucruri", le invatam singuri instinctiv, pentru altele, avem nevoie de "profesori, indrumatori, mentori, idoli"...
Dar oare, nu exista in fiecare dintre noi, acea dorinta de "a depasi modelul"?
Iubind, avem puterea de a reusi orice.
Acum, poate iti va fi mai usor sa...intelegi, si sa afli raspunsurile in tine, fara sa intrebi pe nimeni "de ce?"... ;)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

15 Februarie, 2006, 02:26:30 p.m.
Răspuns #50

Guardian|Angel

Nu, nu pot sa urasc...dar poate nu im sta in caracter, si da, am pastrat multe momente magice in minte..si poate ar trebui sa le uit, insa..nu sunt oare si amintirile mele?
De ce sa le pierd?
Stiu ca trecutul nu se intoarce, si..uneori as vrea sa pot schimba asta...dar si eu sunt trecutul LUI  si nu ma mai intorc...am si eu un drum in viata(sper)

15 Februarie, 2006, 03:34:16 p.m.
Răspuns #51

Strumfita

Tu esti ingerasul nostru pazitor .. esti puternica .. ne ajuti mereu. Da, ESTI PUTERNICA .. poti trece peste asta .. priveste inainte caci inainte este viata . Te asteapta o lume intreaga .. te asteapta viata plina de mistere. Nu merita sa stai pe loc .. in urma ta este trecutul .. ceea ce tu nu mai poti schimba , insa inainte este viitorul .. ceea ce tu ti-l faci singura in fiecare zi. Nu rata nici o clipa din viata pentru a privi in trecut .. pentru ca trecutul a fost .. il ai .. nu il poti pierde insa il poti ascunde intr-un coltisor al sufletului .. intr-o cutiuta pe care sa o inchizi bine .. sa nu lasi amintirile neplacute sa se napusteasca asupra ta si sa iti fure lacrimi , pentru ca dragul nostru ingeras .. lacrimile tale sunt pretioase si nu merita irosite pentru ceva ce nu merita. Nu merita sa plangi, esti prea buna , iar sufletul tau curat nu merita suferinta.
   Nu te lasa, lupta, iar noi vom lupta alaturi de tine .. te vom ajuta sa infrunti suferintele!
   Te pup  :-* :-*

daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

16 Februarie, 2006, 11:23:12 a.m.
Răspuns #52

Guardian|Angel

Sa imi ascund aminitire...dar cu ce drept?
Ele cu ce-au gresit...nu sunt oare tot ale mele?
De ce sa le pierd de mine...cat sunt de puternica, si cum pot sa imi fac singura viitorul draguta mea,cand as putea foarte bine sa lupt, sa obtin ceea ce imi doresc,sa castigdragostea barbatului pe care il iubesc cand stiu ca pot rani o alta persoana....o a treia persoana, implicata fara sa vrea si fara sa stie in razboiul din sufletul meu...cum sa fac asta?
cu ce drept sa  sufere ea?
Cu ce mi-a gresit ea mie sa ii fac asta??
Nu...nu pot..greseala e a mea, si nu a ei ca m-am indragostit de acelasi barbat...al ei!
Pentru ca stapana inimii lui e ea, si va fi in continuare, ptr ca eu nu voi face nimic...doar ii voi incuraja..sa se iubeasca mai mult!

16 Februarie, 2006, 12:15:05 p.m.
Răspuns #53

ONLY DESIRE

Te gandesti prea mult la cei din jur;ce vina are ea ca te-ai indragostit tu de el?dar ce vina ai tu?...oare tu nu trebuie sa fii fericita?trebuie sa lupti pentru acea persoana,iar daca el iti va raspunde atunci nu i-ai facut ei nici un rau...caci oricum el nu ar fi iubit-o atat de mult!Stii tu:in dragoste si in razboi totul e permis si nu degeaba se spune asta,ci pentru ca asa e!eu stiu ca tu esti o persoana altruista care ii pune pe ceilalti inaintea ei...si eu am fost asa pana cand surioara mea  mi-a deschis ochii...caci mi-am dat seama ca nu voi fi niciodata fericita cu adevarat daca ma multumesc cu jumatati de masura.Lupta pentru cel pe care il iubesti...si daca si el iti va raspunde,nu ai de ce sa-ti faci griji pentru ea! :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

16 Februarie, 2006, 12:58:40 p.m.
Răspuns #54

un_suflet

"As vrea sa inteleg..." de ce nu intelegeti voi un anumit "aspect" al barbatilor insurati?
Asa cum exista sotii care "se sacrifica" de dragul copiilor, al pozitiei sociale, al confortului....exista si soti care fac acelasi lucru, dar "altfel"...
Sotiile care isi iubesc cu adevarat sotii, se fac ca nu observa micile escapade, sau rujul ramas pe gulerul camasii (in urma unei sedinte prelungite la serviciu)...pentru ca acestea stiu ca el se va intoarce intotdeuna acasa unde sunt asteptati cu drag. Astfel, acesti soti vor cuceri inimi tinere si increzatoare in iubire...vor promite marea cu sarea, pentru a obtine satisfacerea placerilor proprii si daruirea totala a partenerei...dar nu isi vor parasi nevestele!!! De ce? Pentru ca nevestele destepte, ii vor intampina mereu in prag cu zambetul pe buze, nu adreseaza intrebari al caror rapuns il stiu deja si ii vor face sa simta mereu caldura caminului conjugal...in timp ce amanta este mereu nemultumita cu locul 2, face presiuni, ridica pretentii, arunca cu noroi in sotie...si in final pierde...
In acest caz...cu cine sa lupti? Pentru ce sa lupti? Merita sa-ti cladesti fericirea pe nefericirea altuia? Presupunand ca 'reusesti", cat dureaza starea de "victorie"? Cat de dulce si ingaduitoare vei fi ca sotia lui (stiind ce facea in timpul casatoriei anterioare cu tine, vei fi mult mai suspicioasa decat a fost "prima")...cum vei reusi sa-i demonstrezi ca esti mai buna decat prima iar el sa nu regrete alegerea facuta?
Pana la urma este vorba de orgoliu(de a demonstra ca esti mai buna decat sotia) si nu de iubire...
Daca iubirea se intampla "accidental" iar tu nu ai stiut ca el are o familie...cand afli adevarul, fii fericita ca nu esti in pielea sotiei, ca nu traiesti cu un astfel de mitocan langa tine si...nu lupta ca nu ai pentru cine!!! De suferit, nici atat! Daca il iubesti cu adevarat, nu ii vrei raul, dimpotriva! Ii doresti sa fie fericit impreuna cu cei dragi lui...trimitand doar ganduri de bine la alegerea pe care singur a facut-o. "Razbunarea cea mai crunta, este cand dusmanul tau, e silit a recunoaste, ca esti bun si dansu-i rau".
Daca ti se spune de la inceput, sau daca stii situatia barbatului si vrei totusi sa te "bucuri si tu de el"...nu-ti face iluzii si sperante, traieste clipa, primeste atat cat ti se ofera si nu uita sa-i amintesti din cand in cand...ca el este doar "fructul interzis" din care tu vrei sa gusti cand ti-e pofta, fara sa doresti sa-l ai in permanenta acasa, ca-ti piere apetitul...
Asadar fetelor, LUPTATI PENTRU CE/CINE MERITA!!! Doar nu suntem toti urmasii lui Don' Quijote! :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

16 Februarie, 2006, 01:19:08 p.m.
Răspuns #55

ONLY DESIRE

eu nu m-am referit la cazul in care barbatul e casatorit...caci casatoria e sfanta pentru mine;de asemenea nici nu am incurajat-o sa devina amanta lui...sa fie pe locul 2.sa lupte pentru el...insa daca are motive sa o faca:sa aiba sansa sa fie ea pe locul 1 si daca ea castiga cest loc insemana ca cealalta nu  a reusit sa-l faca pe acel barbat atat de fericit incat sa cedeze tentatiei!si daca acesta cedeaza nu inseman in mod obligatoriu ca o va face la nesfarsit...caci stiu ca Guardian angel e o persoana deosebita si il poate face fericit!dar aceasta e doar parerea mea!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

16 Februarie, 2006, 01:36:43 p.m.
Răspuns #56

Guardian|Angel

In zilele mele de suferinta, singura mea escapada e in mintea mea...asa ca in mintea mea am creat barbatul perfect...cel care stie sa iubeasca,sa se poarte,sa faca o femeie sa se simta deosebita,frumoasa,inteligenta...cel care sa stie sa vada frumosul acolo unde e greu de observat...acel barbat,nu avea chip,nu avea nume...dar intr-o zi,l-am gasit...i-am gasit un chip si un nume barbatului perfect din mintea mea...dar el are o relatie..nu e casatorit, fereasca Dumnezeu...insa daca ar vorbi egoismul din mine, ar spune ca nu voi accepta sa fie niciodata sa fiu pe locul 2,pe postul de amanta, insa demnitatea iar ma impiedica sa fac asta...sunt om,si gresec,dar nu gresenc intentionat niciodata....stiind ca are o relatie,intr-una din zile i-am dat de inteles sentimentele mele ptr el...si s[pre uimirea mea, a fost receptiv la ceea ce i-am spus, ba mai mult, mi`a marturisit reciprocitatea sentimentelor...l-am mintit ca voi lupta ptr el..nu o voi face...chiar daca stiu ca ma poate iubi, chiar daca stiu ca ii place puritatea sentimentelor mele...nu ma pot baga intr-o relatie,indiferent daca ea e sau nu pe sfarsite....de ce v-am spus asta..sa nu ma judecati, sa nu ma criticati...doar sa ma intelegeti!
Nu mi`as ori nimic mai mult ecat sa il am...insa indiferent de cat de mare e dorinta mea, acum regret ca i-am marturisit...chiar daca am auzit ce mi`am dorit atat de mult...ma tot gandesc incontinuu ca poate relatia lor, ar fi evoluat poate...acum,cand el a aflat...nu stiu in ce fel va evolua...un lucru il stiu sigur insa: Voi face tot ce pot, ca relatia lor sa evolueze,si nu contrariul!
Te iubesc...si iarta-ma ca te-am mintit...dar sa lupt ptr tine in situatia ata, e impotriva principiilor mele...dar erai distrus,si rebuia sa iti readuc cumva zambetul pe buze...cre ca asta inseamna..in mod oficial,...ADIO!!
« Ultima Modificare: 16 Februarie, 2006, 01:38:47 p.m. de Guardian|Angel »

17 Februarie, 2006, 12:35:55 p.m.
Răspuns #57

ONLY DESIRE

Ma intristeaza ca renunti la fericire si am intristeaza si ca cel pe care-l iubesti va fi nefericit la randul lui.E ingrozitor sa stii ca persoana pe care o iubesti,te iubeste la randul ei..insa dintr-un anumit motiv nu vrea sa fiti impreuna!Eu stiu foarte bine cum este...iti vine sa urli de durere!E drept ca prietena lui nu are nici o vina..ma gandesc cu durere ca si eu as putea fi in locul ei,insa e fericirea voastra ain joc:a ta si a Lui si daca il iubesti cu adevarat ti-ai dori sa fie fericit cu adevarat;alaturi de ea stii ca nu av fi,din moment ce trebuie sa renunti tu ca relatia lor sa mearga!Desigur ca tu esti cea care hotaraste...eu nu pot decat sa sper ca vei face alegerea potrivita...sau ca ai facut alegerea potrivita! :-*

23 Februarie, 2006, 03:33:55 a.m.
Răspuns #58

Guardian|Angel

Inca ma zbat sa gasesc raspunsul potrivit intr-un ocean de intrebari!
Sper,sa il gasesc pe cel bun..sper...ptr ca daca nu o voi face,viata mea ar fi distrusa(nu va ganditi ca exagerez...dar asta e un alt of, pe care nu sunt pregatita sa mi-l vars..deocamdata) :'( :'(

23 Februarie, 2006, 07:14:44 p.m.
Răspuns #59

desdemona

eu am sa stau cu palmele intinse sa il prind pe tot.te astept.Sper sa vii!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului