mmmm...nu e nimeni pe aici...am sa profit de ocazie.....si am sa pregatesc singura singurica un bal de toata minunatia...sa vedem de or sti invitatii motivul balului,ca deh, unul tre sa fie

pentru inceput, dereticim castelul ca se cunoaste ca aseara iar a fost un bal....gata.....acum,sa impodobesc cu florile salbatice ce tocmai le-am cules din regatul tacerii si lumanarele parfumate....asa...mancarea....stiu...o sa o rog pe bucatareasa mamei din olimp sa pregateasca meniul...delicatese grecesti, frantuzesti,italienesti, romanesti, nemtesti....chinezesti.....mmm...si ce ii mai vine in minte....e dumnezeiasca mancarea gatita de ea....apoi, sa procur bautura.....motivul e unul serios,asa ca trebuie sarbatorit pe cinste....sa vedem,incepem cu ambrozie,bautura zeilor, apoi merge un limoncello ca am auzit ca e bun pentru digestie, si la atata mancare si atat de buna....whisky, red bull , cognac, gin tonic, ouzo, vin,lacrima lui ovidiu,asa am auzit ca fac uneleMOFTURI...., sampanie, lichior, cafea, pentru orice eventualitate....si multa sare,stiu eu de ce

mmmm.....am uitat ceva????aaaaaaaaaaaaa tortul.....stiu...tortul va avea 20 de etaje,iar in varf, simbolizand anul ce tocmai s-a implinit, o floare alba...iar fiecare etaj, sa aibe glazura de ciocolata....dar ce arome sa aibe????hehehe...stiu , voi face o vraja...poc.....(pocnii din degete)
asa,,.....cine va gusta din tort isi va dori sa aibe o anumita aroma...si acea aroma o va avea.....asa ca mofturoasa mea nu va face nazuri...dar daca se vor ivi probleme la bautura???hhm...poc, inca o vraja....voi pune o floare vrajita la intrarea in castel....acea floare va simti ce isi doresc invitatii sa bea,si acel lucru va aparea....cum ziceam.....se merita....mm...cred ca totul e pregatit....mai lipseste sa aprind lumanarelele parfumate si sa astept invitatii.....