10 Octombrie, 2025, 04:11:38 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La castelul SansSoucis  (Citit de 450269 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Septembrie, 2005, 11:52:37 p.m.
Răspuns #480

HERRA

Vizitator
Si pentru ca (hac) nu resusesc sa imi amintesc ...m-am decis sa fac o recapitulare!
Am sa merg la mine in odaie, si-am sa numar sticlele....pentru :
1 sa vad cati ani au trecut
2 asa fac ciobani cu sosetele ( si mi se pare sexy)
3 nu mai stiu, dar m-am gandit ca era important!

Ce-am facut eu acu 21 de ani????????(hac)
   1,2,4,5,6,7,10,11,13,(hac)18,21....ani mei!!!!!1Ce-am facut nene cu (hac) ei??????

Revin maine cu amanunte!

01 Septembrie, 2005, 11:54:42 p.m.
Răspuns #481

desdemona

ne parasesti deja? >:(nu rezisti la bautura ai?...e greu ...dar eu as vrea sa ma pastrez pt maine...deci pa maine la o cafea :-*..nu va culcati prea tarziu..sa am cu cine bea cafeaua ;D :D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

01 Septembrie, 2005, 11:57:45 p.m.
Răspuns #482

Lorelei

Andro, stii vorba aia, "hellooooo, byeeeee"  ;D ;D

Si-acum ca tot suntem in pijamale si am recapitulat ce era important... hai la nani. Daca mai stati aveti grija cu numaratul, ca poate fi periculos.  :D Daca nu, somn usor. 
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

02 Septembrie, 2005, 12:00:07 a.m.
Răspuns #483

Daniela

Vizitator
Oooo! ce Vip generos! refuz insa prietenos :)
sunt un pic cam somnoroasa...sau mahmura (ce conteaza?!??)
Noapte buna sa aveti (si-o sa aveti daca vinul rosu-l beti!) :)

02 Septembrie, 2005, 02:35:30 a.m.
Răspuns #484

Mr. Pheonix ...

Mai..mai chef far Grigoriu ,voi cred ca ati baut pelin , ia umple tata paharul ca  mananca rau amarul ,am fost print am fost broscoi , si vataf de mare soi , acu is doar un Grigoriu  cam pilit si chiulangiu dar al fost friend in need.............. ;) :D ;D
Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira

02 Septembrie, 2005, 02:39:49 a.m.
Răspuns #485

Mr. Pheonix ...

is o leac cam curios voi chiar dormiti cu pijamale nu de alta dar la mine libertatea ii mare  ;D ;)
Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira

02 Septembrie, 2005, 10:58:44 a.m.
Răspuns #486

desdemona

uu..ce bine am dormit.Gata sunt fresh.Azi e zi mare mare mare mare.hai trezirea somnorosilor.Cand mai terminam treaba?sunt atatea lucruri de facut....dar mai intai beau o cafea cu lamaie,este buna pt durerea de cap(mahmureala) ;D
« Ultima Modificare: 02 Septembrie, 2005, 12:19:32 p.m. de desiree »
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

02 Septembrie, 2005, 11:41:30 a.m.
Răspuns #487

HERRA

Vizitator
"Neata....hmmmmmmmmmmmmmmmmm ce bine miroase aici! Vreau si eu niste cafea ( de lamanie ma lipsesc)

02 Septembrie, 2005, 12:10:07 p.m.
Răspuns #488

desdemona

nu stii ce pierzi..e asa de buna..iami iam...mi-a trecut durerea de cap..acum pregatesc ceva bun. aveti preferinte?tu printeso mofturoasa? ;D ??? ::)

02 Septembrie, 2005, 06:48:48 p.m.
Răspuns #489

Guardian|Angel

mmmm...nu e nimeni pe aici...am sa profit de ocazie.....si am sa pregatesc singura singurica un bal de toata minunatia...sa vedem de or sti invitatii motivul balului,ca deh, unul tre sa fie ::)
pentru inceput, dereticim castelul ca se cunoaste ca aseara iar a fost un bal....gata.....acum,sa impodobesc cu florile salbatice ce tocmai le-am cules din regatul tacerii si lumanarele parfumate....asa...mancarea....stiu...o sa o rog pe bucatareasa mamei din olimp sa pregateasca meniul...delicatese grecesti, frantuzesti,italienesti, romanesti, nemtesti....chinezesti.....mmm...si ce ii mai vine in minte....e dumnezeiasca mancarea gatita de ea....apoi, sa procur bautura.....motivul e unul serios,asa ca trebuie sarbatorit pe cinste....sa vedem,incepem cu ambrozie,bautura zeilor, apoi merge un limoncello ca am auzit ca e bun pentru digestie, si la atata mancare si atat de buna....whisky, red bull , cognac, gin tonic, ouzo, vin,lacrima lui ovidiu,asa am auzit ca fac uneleMOFTURI...., sampanie, lichior, cafea, pentru orice eventualitate....si multa sare,stiu eu de ce ;D
mmmm.....am uitat ceva????aaaaaaaaaaaaa tortul.....stiu...tortul va avea 20 de etaje,iar in varf, simbolizand anul ce tocmai s-a implinit, o floare alba...iar fiecare etaj, sa aibe glazura de ciocolata....dar ce arome sa aibe????hehehe...stiu , voi face o vraja...poc.....(pocnii din degete)
asa,,.....cine va gusta din tort isi va dori sa aibe o anumita aroma...si acea aroma o va avea.....asa ca mofturoasa mea nu va face nazuri...dar daca se vor ivi probleme la bautura???hhm...poc, inca o vraja....voi pune o floare vrajita la intrarea in castel....acea floare va simti ce isi doresc invitatii sa bea,si acel lucru va aparea....cum ziceam.....se merita....mm...cred ca totul e pregatit....mai lipseste sa aprind lumanarelele parfumate si sa astept invitatii..... ::)
« Ultima Modificare: 02 Septembrie, 2005, 06:52:20 p.m. de RebecKa »
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

02 Septembrie, 2005, 09:29:19 p.m.
Răspuns #490

desdemona

eu voi fi prima invitata...eu  care intarzii de obicei...Doamne de cand nu am mai baut lacrima lui ovidiu..excelent...si tort..de vanilie...excelent..perfect.Draga mea sarbatorita..cum te imbraci..ca sa stiu sa nu te eclipsez... :o ::)sa fim amandoua la fel de frumoase,poate :D

02 Septembrie, 2005, 09:33:47 p.m.
Răspuns #491

Guardian|Angel

ssst...nu mai zii la nimeni...voi avea o rochie, creatie proprie a mamei mele,zeita afrodita....ea va fi neagra...dar nu fiindca as avea ceva cu suferinta, ci fiindca sunt la cura,cum ziceam si in plus imi sta bine cu negru....si tesatura fina de aur....am auzit ca se poarta anul asta auriul,asa ca m-am gandit sa ma imbrac in ...aurit!voi purta ca bijuterii cristalele fericirii....si parfumul iubirii.....sa nu uitam si ca in suflet,port prietenia...asadar....tu???
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

02 Septembrie, 2005, 09:42:01 p.m.
Răspuns #492

desdemona

eu mi--am creat eu rochia(acum intre noi fie vorba,ma pricep un pic)...va fi un amestec de culori...va fi culoarea cerului..stim noi cata liniste inspira cerul..si fericire ;D..presarata cu niste flori mici..ca sa arate puritatea si gingasia(aici chiar m-am dat gata si pe mine)voi fi data cu parfumul sperantei..si voi fi machiata cu optimism...ce va fi mai bine...a..voi  fi acoperita de o haina numita distractie....e cum suna? ;Dte-am ajuns?

02 Septembrie, 2005, 09:45:22 p.m.
Răspuns #493

Semiramis

Global Moderator
seara buna!
a venit si toamna si uite asa mai trecem de un an...maine poimaine ninge.
ce se aude cu balul? unde e sirena gazda?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

02 Septembrie, 2005, 09:47:22 p.m.
Răspuns #494

desdemona

eu zic ca a adormit...dupa cheful de aseara.HEI PRINTEESA DE NU MA UITA!!!UNDE ESTI?FARA TINE PETRECEREA NU ARE FARMEC!!!desigur ca este la fel de importanta ca invitatii ;D(mai ales vipurile) ::)