Des, nu stiu daca este intr-adevar o problema reala, adica ar fi o problema reala daca s-ar scrie numai la aceste topicuri. Personal eu le gasesc dragute dar o zi, doua, trei, apoi ma obosesc si ma plictisesc. Insa tu ai sesizat un lucru just, anume ca aceste topicuri sufoca intr-un fel ceea ce se scrie in rest. Ca sa ne trezim cum zici tu, e nevoie de noi provocari, noi sugestii de subiecte: tu ai propus cateva, eu am propus cateva, iulian cateva, furia ingerului cateva si mai sunt si altii; ar fi lucruri multe de zis pe-acolo cred. Idea este ca fiecare dintre noi sa scriem si acolo unde lucrurile trebuie analizate, intelese, puse sub semnul intrebarii, nu numai acolo unde avem de scris doua randuri.
Muzafer, eu cred ca lovetime nu e nici in cadere libera, nici in declin. Exista o obsesie cred (poate a ta sau poate comuna) cu declinul lovetime-ului. Eu am spus-o si o mai spun, exista perioade si perioade, perioade de discutii mai intense, perioade de "chat", perioade de poezie, perioade de tacere, perioade de povestea vietii mele etc etc. Nu a existat niciodata un declin real, ci doar o alta perioada din asta in care lucrurile erau doar "altfel". Eu una nu vad nici un declin. Nu ne impiedica nimeni sa scriem, si sa scriem serios.