intr-o familie, nu ar trebui sa existe pic de mandrie si egoism, ca sa nu mai vorbim de grandomanie....familia, comunitatea ...ar trebui sa fie condusa de altruism, de dragoste, de ajutor...de ce stelute colorate??de ce stelute??de ce nu am fi cu totii egali, de ce nu am suferi impreuna si de ce nu ne-am bucura impreuna??membrii nu s-au pierdut, familia e aceeasi, eu spre exemplu nu am fost plecata niciodata, dar am avut nevoie de timp sa imi vindec ranile...si apoi, m-am intors, si nu ca o fiica risipitoare, ci ca aceeasi membra a familiei, plina de calitati si defecte, pe care parca o iubeati!
stiti de unde a aparut problema??de la o singura persoana.. cui nu i-a convenit discutiile de la castel si de la cafenea?ati vrut schimbare, iata unde duce schimbarea...si vorba lui robert...in societatea moderna, se pune mai mult accent pe sex decat pe orice altceva(scuze robert daca am interpretat gresit,dar ...)eu va sarut si va imbratisez...dar cu grija..ranile au fost inchise, insa au ramas cicatricile....