11 Octombrie, 2025, 12:51:29 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: referitor la castelul sans soucis  (Citit de 15758 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

10 Decembrie, 2005, 08:39:45 p.m.
Răspuns #30

Strumfita

Si uitati asa am reusit sa "gonim" cativa membri foarte importanti pentru NOI TOTI ..!! De ce s-a ajuns aici? Parca trebuia sa fim o FAMILIE .. sa ne ajutam unii pe altii, sa ne dam sfaturi, sa ne INTELEGEM.. din cate stiu eu Love = Iubire .. dar se pare ca in aceste momente isi schimba sensu .. isi schimba intelesul. Unde este IUBIREA dintre noi?
   FAMILIA NOASTRA ... mai exista?? Adica .. o mai putem numi familie cand au plecat atatia membri importanti de pe acest forum .. din cauza mandriei si a egoismului .. din cauza unor denumiri ..
  Ma scuzati.. nu vreau sa jignesc pe nimeni .. dar pana acum ceva timp .. toti eram egali .. fiecare dintre noi sarea in ajutor la cel aflat in greutati, la cei cazuti in prapastie .. cu o vorba buna .. un sfat .. si ciudat era .. ca de fiecare data cand eu cadeam in prapastie .. si .. credeam ca nu ma voi mai putea ridica niciodata .. VOI ati fost cei care m-au RIDICAT .. Voi ..
   Dar acum cui ii mai pot spune greutatile mele? Cine ma va mai putea ajuta? Chiar si acum am foarte multe pe cap .. trec prin foarte multe .. dar mi-e frica sa scriu .. ma intreb .. "oare ma va asculta cineva?" S-a "destramat" familia .. asta s-a intamplat .. si sunt complet dezamagita  :'( scriu toate acestea cu lacrimi in ochi ..
   Pana la urma .. mandria si egoismul .. CASTIGA .. chiar si pe acest TARAM AL DRAGOSTEI ..   :'(
( va rog sa ma iertati daca v-am jignit cu ceva .. dar nu asta imi era intentia ..  :'( )

daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

10 Decembrie, 2005, 08:53:57 p.m.
Răspuns #31

Lorelei

As vrea sa raspund fiecareia in parte, dar deja simt ca m-as pierde in idei.
Eu cred ca pentru prima data ne comportam cu adevarat ca o familie. Adica fiecare vrea sa-si spuna punctul de vedere, strangem randurile sa vedem ce s-a intamplat de ce au plecat cei care au plecat, le trimitem mesaje aici pe forum. Eu simt acum acum ca suntem o familie care reactioneaza. In sfarsit. Si da, fir-ar!Mi-e ciuda ca a trebuit sa ne strangem unii langa altii acum si nu cand eram mai multi. Chiar o fi nevoie de situatiile astea ca sa fim familia care visam sa fim?

Eu una ma simt apropiata de voi mai mult ca pana acum, pentru ca simt ca uite, se intampla o multime de lucruri la care lumea reactioneaza, am iesit din inertie, ne miscam. Poate si cei vechi vor reveni. Alegerea le apartine. Dar important este ca acum sa ramanem alaturi unii de altii. eu asa vad lucrurile.

Si da, este un timp in care simtitm nevoia sa ii plangem pe cei care au plecat. Cred ca e normal sa fie asa. Dar va veni un timp in care vom incepe sa construim impreuna, pas cu pas, cu amintirea lor in suflet sau cu ei langa noi daca vor hotari ca vor sa se intoarca.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

10 Decembrie, 2005, 09:00:01 p.m.
Răspuns #32

Strumfita

Da .. asa e .. dar daca mai suntem o familie .. atunci nu mai suntem o familie atat de numeroasa ..  :'( Au plecat cei care au reprezentat sufletul acestui forum .. Nu zic ca ei au fost singurii .. pentru mine toti sunteti la fel de importanti .. dar am lasat egoismul si mandria sa ne desparta ..
  Sper ca nu va deranjeaza ceea ce scriu .. dar asa vad eu lucrurile . si asta pentru ca VA IUBESC .,,  :'(
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

03 Ianuarie, 2006, 06:55:46 p.m.
Răspuns #33

Guardian|Angel

intr-o familie, nu ar trebui sa existe pic de mandrie si egoism, ca sa nu mai vorbim de grandomanie....familia, comunitatea ...ar trebui sa fie condusa de altruism, de dragoste, de ajutor...de ce stelute colorate??de ce stelute??de ce nu am fi cu totii egali, de ce nu am suferi impreuna si de ce nu ne-am bucura impreuna??membrii nu s-au pierdut, familia e aceeasi, eu spre exemplu nu am fost plecata niciodata, dar am avut nevoie de timp sa imi vindec ranile...si apoi, m-am intors, si nu ca o fiica risipitoare, ci ca aceeasi membra a familiei, plina de calitati si defecte, pe care parca o iubeati!
stiti de unde a aparut problema??de la o singura persoana.. cui nu i-a convenit discutiile de la castel si de la cafenea?ati vrut schimbare, iata unde duce schimbarea...si vorba lui robert...in societatea moderna, se pune mai mult accent pe sex decat pe orice altceva(scuze robert daca am interpretat gresit,dar ...)eu va sarut si va imbratisez...dar cu grija..ranile au fost inchise, insa au ramas cicatricile....
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"