Acum cateva momente faceam in gand o retrospectiva a momentelor petrecute alaturi de El!Mi-a venit in minte ultimul moment fericit pe care mi l-a oferit!
Era intr-o sambata...ca de obicei am mers cu prietenii in club!Eram foarte abatuta in acea zi....De obicei incepeam sa dansez imediat ce intram pe usa clubului...dar in acea zi nu aveam chef de nimic!mi-am ales un loc la etaj,de unde sa am o privire de ansamblu asupra intregului club;era un loc foarte mic in care incapeau doar doua persoane...doream sa fiu singura,sa ma uit la ceilalti cum se distreaza!
El nu venise....nu-l mai vazusem de mult timp!Orele treceau,iar el parca nu avea nici un gand sa apara!In schimb a aparut varul lui cu care se intelege foarte bine:erau deci sanse sa apara si el..dar deja trecuse ceva timp si el nimic.Varul lui cu care eu ma inteleg foarte bine a observat ca sunt trista si s-a gandit el ca daca l-ar trimite pe un alt var de-al lui sa-mi tina companie,m-as inveseli! A venit asadar tipul la mine,fara sa-mi spuna cine este...mi-a spus doar numele...si m-a intrebat daca poate dansa cu mine! I-am spus ca nu,ca am prieten si mi-ar face o mare favoare daca m-ar lasa singura(asa ii expediam pe toti cei care doreau sa se apropie de mine...o singura persoana avea acces:El - numai ca el nu cred ca a observat asta)!Tipul mi-a spus ca-l mint si ca stie sigur ca nu am prieten.Cand sa-i raspund,il vad pe El intrand in club.M-am inveselit instantaneu....tipul vorbea langa mine,dar eu nu mai auzeam ce-mi spune! El, in momentul in care a intrat in club si-a indreptat privirea direct spre mine! S-a incruntat instantaneu...si pana la scarile care duceau la etaj (care erau exact sub locul in care stateam eu)..s-a uitat numai la mine.Asteptam sa se apropie,sa il salut(mai mult pentru a scapa de tipul de langa mine);cand era chiar in fata locului in care eram eu(dar jos),i-am facut din mana.El nu mi-a raspuns....am ramas perplexa,mi-a fugit pamantul de sub picioare! M-am intors sa-i spun tipului din spatele meu sa plece si sa ma lase in pace...dar el nu mai era(se saturase saracul sa tot vorbeasca singur).Am revenit la pozitia initiala si ma uitam in gol,intrebandu-ma cu ce am gresit).Peste cateva minute cineva ma ia de mijloc si pune capul pe umarul meu! Era El...as fi stat o viata asa! Un zambet mi-a inflorit brusc pe chip! ma intreaba daca nu se supara prietenul meu daca ma vede...se referea la tipul care era langa mine cand a intrat el.I-am spus sa nu-si faca griji,ca nu-i prietenul meu!"Dar cine e?"intreaba el oarecum incruntat."un tip care vroia sa-mi tina companie...nu-l cunosc"_acest raspuns al meu l-a facut sa se incrunte de-a binelea si sa inceapa sa-l caute din priviri pe respectivul

!Am zambit...a zambit si el si ma intreaba daca mi-a fost dor de el.Hmmm....muream de dorul lui,dar nu-i puteam spune asta.Nu stiam ce sa-i raspund,caci nu ma mai intrebase niciodata asta;i-am raspuns cu o intrebare:"dar tie?ti-a fost dor de mine?".A devenit serios si mi-a spus:"crezi ca mai veneam direct la tine daca nu imi era dor de tine?"(m-a facut atat de fericita cu acel raspuns...caci avea dreptate,pana atunci cand intra intr-un loc in care eram si eu mergea intai sa salute toti cunoscutii si apoi venea la mine-iar acum varul lui era la 2 mese de mine si nu a fost sa-l salute).I-am zambit si i-am spus ca si mie mi-a fost dor de el.Dupa putin timp a venit varul lui la el, sa-l salute si sa ma certe ca i-am mintit celalalt var

;i-am explicat ca nu stiam ca e varul lui...iar el imi spune zambind:"nu vrei tu deloc sa ne inrudim".Mi-a stat pe limba un raspuns ("as vrea eu,dar ai gresit varul"),dar El a raspuns in locul meu:"lasa,ca se inrudeste cu mine intai" si m-a strans in brate.Nu mai puteam spune nimic...ce ar mai fi fost de spus? Eram fericita! Varul lui a plecat inapoi la masa,iar El a ramas cu mine.A trecut in spatele meu si am inceput sa dansam! Indiferent de ritmul melodiei noi dansam la fel,caci ma tinea in brate strans si nu prea aveam cum sa ma misc,dar nu era o stransoare violenta,ci una protectiva...ma atingea usor,cu grija.Statea lipit de mine...ii simtem respiratia langa ureche,si ma privea lacom.As fi fost a lui in acea seara fara sa regret,desi imi e rusine sa recunosc asta(nu sunt o usuratica,dar il iubeam in acele momente...si ma simtea iubita "de catre el"). La un moment dat s-a dat inapoi,m-a eliberat si a spus ca merge pana afara! Trupul il tradase:ma dorea....si nu a reusit sa ascunda asta! A crezut probabil ca nu am "simtit" si a vrut sa plece pentru a nu fi intr-o situatie jenanta

!Cand s-a intors m-a luat din nou in brate si imi spune ca arat ca o pustoaica de 16 ani(fara suparare pentru fetele de 16 ani...asa s-a exprimat el);imi radea inima ...caci asa doream sa ma vada el:ca pe o fetita,care are nevoie de protectia lui...Am dansat inca vreo ...5 min...dupa care corpul i-a jucat aceeasi festa,si a plecat iarasi!...Ii era atat de jena,iar eu m-am prefacut ca nu mi-am dat seama de ce i se intampla pentru nu a-l face sa se simta si mai prost.Cand a revenit...s-a asezat langa mine,dar dupa o balustrada,ce ne despartea.
peste putin timp a trebuit sa plec pentru ca plecau toti prietenii mei.I-am facut din mana,iar el s-a incruntat si m-a intrebat de ce plec.I-am facut semn ca nu mai stau prietenii mei,iar el mi-a facut semn sa-l sarut pe obraz.Era dupa o masa la care stateau 6 persoane,printre care si matusa lui...imi era rusine sa ma aplec peste masa sa-l sarut(chiar si pe obraz)...asa ca i-am facut semn sa vina el,numai ca trebuia sa se ridice toata lumea de la masa ca sa poata iesi el.I-am facut din nou din mana si...am plecat rezumandu-ma doar la un sarut simulat in aer.M-a privit pana cand am iesit din club...