hmmmmm.....parca as vrea sa "ma muste odata" si pe mine, ca parca mi-e dor si mie sa mai..."iubesc"!

Staiiiii nu daaaaaaaaaaaaaaa! cainele mahhhhhhh! nu iubitu'
na' ia de colea inca o cafea sa te linistesti...geloas-o!!!! pe caine mah? of, of, of,...si eu care credeam ca am gasit si io' pe cineva care imaprte cu mine si binele si raul.....nu-mi da nici macar "o muscatura"... da...mai gasesc eu, daca o sa caut, ca de caini...nu ducem lipsa (asta apropo de realitatea cruda)

Apropo de calatoria ta de maine la Focsani

In seara asta vine seful meu din Anglia (acolo locuieste) iar maine sau poimaine pleaca si el la parinti...unde crezi? La Focsaniiiiii! coincidenta:) Ieri am cunoscut un tip de pe internet care a fost in trecere prin Buc. de unde crezi ca era?.....din Focsaniiiiii!!!!...alta coincidenta

Cat despre..."sa nu te spun" ca ai deschis computerul....cum sa fac, ca eu nu mint? In cazul in care ma intreaba....in prima faza, incerc sa ocolesc raspunsul, daca asta nu tzine si "am loc" ascund adevarul, dar daca nu tine nici asta...n-am ce-ti face!!! Cine te-a pus sa-mi spui un secret? Alta data sa stii! daca vrei sa afle tot internetu'....spune-mi mie ceva si apoi trimite-mi numai oameni care stiu ce, cum si cand sa intrebe ca....esti un om halit!