05 Noiembrie, 2025, 10:12:44 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cafeneaua "HERRA"  (Citit de 83107 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Aprilie, 2005, 12:06:57 p.m.
Citit de 83107 ori

un_suflet

Bine ati venit!
Enjoy your coffe here...anytime...does not matter....cat e ceasul....:) (limba noastra-i o comoara)
Aici ne intalnim si ne simtim bine...nu conteaza cum o facem...ce spunem....cine suntem... important este sa ne priasca tuturor...atat cafeaua "virtuala" cat si...compania :)
Va astept cu sufletul cald, cu zambetul pe buze si cu cafeaua....exact asa cum va place voua!
« Ultima Modificare: 07 Februarie, 2006, 03:22:36 p.m. de un_suflet »
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

20 Aprilie, 2005, 12:36:11 p.m.
Răspuns #1

HERRA

Vizitator
'neata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
In sfarsit am gasit o cafenea unde sa putem sta la barfa (adica la un sfat) si unde ne putem si trezi ( la cruda realitate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
Un expresso, te rog cu 2 plicuri de zahar si lapte!
Let's us begin!!!!!!!!!!!!!!!!
Noutati ceva????????????
Suflete, incepi tu? Dupa, termin eu  ::) ;D ;D
Imi cer scuze daca azi voi fi cu efect intarziat, (mult mai intarziat decat de obicei) dar se pare ca am o leaca de virus prin calc! NU VA FACETI GRIJI, NU E CALCULATORUL MEU!  ;D si, inca nu m-ati suparat atat de tare incat sa va virusez pe toti! ;D 8)
« Ultima Modificare: 21 Aprilie, 2005, 07:41:40 p.m. de HERRA »

20 Aprilie, 2005, 01:26:54 p.m.
Răspuns #2

un_suflet

Vineeeeee! hai sa-ti dau si lapte daca vrei tu! Eu...tin post si o sa adaug niste prafuri chimicale d'alea care cica imita laptele asa ca sa avem amandoua aceeasi culoare... la cafea!
Pai cu ce sa-ncep ca...mi-ai stricat bunatate de machiaj.... si ...abia mi-am revenit! D'aia am dat fuga repede aici...sa ma revigorez cu o cafelutza.....
Tu? in afara de virushi? alte noutati?
auzi? nu cumva e vb de comp. meu...ca l-am dat la reparat???
 :-*
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

20 Aprilie, 2005, 01:43:28 p.m.
Răspuns #3

HERRA

Vizitator
Nu mei, e calculatorul iubitului meu !  ;D Vrea cineva iubit cu virusi?????????????????????
Aseara s-a 'virusat'calculatorul nu el, el e virusat de mult!
M-a sunt de dimineata sa-mi zica sa nu care cumva sa mai deschid calc.  ca a vorbit el cu un tip si a zis sa nu mai deschid calculatorul pana nu vine el sa vada ce se intampla! Dupa cum vedeti, eu nu am deschis calculatorul!  ;D ;D ;D ;D sa nu va prind ca ma parati!
Azi von pleca in Focsani iar maine mergem acasa la mine...acolo nu e nika virusat, poate doar cainele de cand mi-a muscat iubitul , de atunci tot ce prinde, vrea sa 'iubeasca'! >:( :-\ :-X >:(
Eu, mai doresc o cafea ca e tare, buna....mai ales ca e moka!!!!!!!!!!!11  :-* :-*
« Ultima Modificare: 21 Aprilie, 2005, 07:38:10 p.m. de HERRA »

20 Aprilie, 2005, 02:08:20 p.m.
Răspuns #4

un_suflet

hmmmmm.....parca as vrea sa "ma muste odata" si pe mine, ca parca mi-e dor si mie sa mai..."iubesc"! :)  Staiiiii nu daaaaaaaaaaaaaaa! cainele mahhhhhhh! nu iubitu'
na' ia de colea inca o cafea sa te linistesti...geloas-o!!!! pe caine mah? of, of, of,...si eu care credeam ca am gasit si io' pe cineva care imaprte cu mine si binele si raul.....nu-mi da nici macar "o muscatura"... da...mai gasesc eu, daca o sa caut, ca de caini...nu ducem lipsa (asta apropo de realitatea cruda) :)
Apropo de calatoria ta de maine la Focsani :)
In seara asta vine seful meu din Anglia (acolo locuieste) iar maine sau poimaine pleaca si el la parinti...unde crezi? La Focsaniiiiii! coincidenta:) Ieri am cunoscut un tip de pe internet care a fost in trecere prin Buc. de unde crezi ca era?.....din Focsaniiiiii!!!!...alta coincidenta :)
Cat despre..."sa nu te spun" ca ai deschis computerul....cum sa fac, ca eu nu mint? In cazul in care ma intreaba....in prima faza, incerc sa ocolesc raspunsul, daca asta nu tzine si "am loc" ascund adevarul, dar daca nu tine nici asta...n-am ce-ti face!!! Cine te-a pus sa-mi spui un secret? Alta data sa stii! daca vrei sa afle tot internetu'....spune-mi mie ceva si apoi trimite-mi numai oameni care stiu ce, cum si cand sa intrebe ca....esti un om halit! :)

20 Aprilie, 2005, 02:17:00 p.m.
Răspuns #5

HERRA

Vizitator
Cine ti-a zis ca-s geloasa mei??????????????
Io geloasa! heheheheh de cate ori nu m-am oferit sa il dau ( si pe el si cainele) Asa ca daca il rog pe iubitul meu sa te muste...ii dau comnda si cainelui iar daca nu esti satisfacuta vin chiar eu sa te musc!
Daca iti place muscatura lui, ti-l dau ! Eu pentru prietene ma sacrific!!!!!!!!!!!!! Eu sunt fata buna! pana acu mi-am implorata toate pritenele sa mi-l ia....da nimeni nu-l vrea!!!!!!!! :'( :'( :'(  E bun! E chiar foarte bun! Numai ca nu o sa iti care in veci sacosele....si e cam crizat! dar in rest e super! Il vrei? Mocka! dai 10.000 lei, ca atat am luat pe caine! Cica daca ti-l dau gratis nu ai parte de el...
P.S. PARACIOASO!!!!!!!!!!!!!!!!
« Ultima Modificare: 21 Aprilie, 2005, 07:07:29 p.m. de HERRA »

20 Aprilie, 2005, 02:45:54 p.m.
Răspuns #6

un_suflet

10 000 lei? hmmmmm! >:(...sper ca nu te referi la "lei grei"?
stiu io' nu-i mult...da' nici putin nu e...
Stii ce? hai sa facem afacerea... si, iti garantez eu, ca in foarte, foarte scurt timp...o sa te plateasca cu bani grei de tot sa il iei inapoi....ca alta ca tine nu-i :) 
Si, daca o sa fii multumita de..."cat iti ofera pentru rascumparare"...poate te gandesti si la mine (asa ca la o prietena adevarata) si la aia 10 000 pe care ti i-am dat ca sa-ti iei o mica vacanta :)
Apropo! Mai are frati? :)

20 Aprilie, 2005, 03:06:01 p.m.
Răspuns #7

HERRA

Vizitator
Da, din pacate... e deja 'luat'!
Si daca tot vrei sa ma parasti, poti sa stii ca azi m-a pus sa decongelez frigiderul...a sunt de 10 ori,ca ma roaga frumos, daca am timp, daca am chef...bla, bla...si l-am decongelat, numa ca l-am spalat cu solutie de gemamuri  8), pai da nu era sa spal cu 'pur' ca trebuie sa clatesti dupa, sa strergi, of, ce operatiune complicata!!!!!!!!!!!!!!asa am gasit soluti salvatoare...de ar stii ar da in balbaiala! heheheheh
P.S. sunt lei vechi! heheheh ;D
« Ultima Modificare: 21 Aprilie, 2005, 07:05:40 p.m. de HERRA »

20 Aprilie, 2005, 03:24:37 p.m.
Răspuns #8

un_suflet

Pai...din moment ce o sa gaseasca frigiderul spalat....ce motiv mai are sa ma mai intrebe pe mine ceva? Barbatii nu se gandesc la chestii d'astea marunte cum ai facut...cu ce ai facut...din moment ce AI FACUT CE TE-AU RUGAT! :) Intrebarile acelea....ni le adreseaza numai atunci cand facem ceea ce ai ne spun SA NU FACEM! (si ei "ne prind", evident) :)
Cat despre solutia de spalat geamuri, e OK! te-ai descurcat bine.
Iti recomand o alta metoda mai ieftina, ca tot vorbeam de bani pe aici, mai pui si tu 10 000 deoparte, nu se stie niciodata cand gasesti o super-oferta si daca nu-i ai, ti-l ia alta inainte  (vezi cazul meu :) ). Acum, fara gluma, o solutie mai "de efect" pentru frigider este sa il cureti cu OTET! Si curata bine, chiar dezinfecteaza si mai are proprietatea de a anihila toate mirosurile din frigider. Dupa ce l-ai terminta de curatat si l-ai repus in functiune...nici urma de miros de otet...dar nu uita sa te speli bine pe maini si sa-ti dai cu crema...sa nu te dai de gol :)
Si...dac-o fi... si-o fi... sa "te parasc" o sa-i spun ca.... ai spalat frigiderul (asa cum te-a rugat el sa faci) pentru ca iti era frica sa nu te parasc eu ca ai deschis calculatorul (asa cum te-a rugat el sa nu faci) :)

20 Aprilie, 2005, 03:41:15 p.m.
Răspuns #9

HERRA

Vizitator
Multumesc, pentru sfat! pe viitor o sa tin minte desi sper sa nu mai am astfel de 'rugaminti'
Stiam eu ca pana la urma ma vei salva! ...In legatura cu 'paratul'
Nu stiu cat mai stau, m-a sunat iar, sa imi zica sa imi fac bagajul ca peste putin trebuie sa plecam....
O sa-mi fie dor de voi!
Pana la revedere, va pupicesc si aveti grija ce faceti! Sa nu faceti nimic din ceea ce eu nu as face!
P.S. in legatura cu stelutele, citeste mai mult aici: http://www.lovetime.ro/community/index.php?topic=1049.15
Sper sa te lamuresti!
« Ultima Modificare: 21 Aprilie, 2005, 07:03:57 p.m. de HERRA »

20 Aprilie, 2005, 03:49:12 p.m.
Răspuns #10

un_suflet

Drum bun...sa te intorci sanatoasa!
Iar in legatura cu ceea ce tu n-ai face.....am inteles!:) de 2 x "al naibii de bine"
 :-*x 1 000 000 ...

21 Aprilie, 2005, 12:28:53 a.m.
Răspuns #11

Guardian|Angel

tanti,imi dai si mie o cafea???
hai salut....am aterizat si eu p-aci pe la voi...ce-i drept nu cu prea mult chef de vorba...insa pentru dragii mei lovetime-istii voi face o exceptie....fii atenta sefa:imi dai una mare si fara zahar...po` sa-i pui oleac` de lapte in schimb...asa,mersi....deeeeci...ia mai ziceti ce mai e nou ca eu sunt aeriana...sunt terminatsa efectiv....sunt rupta de oboseala ca nu am dormit de 2 nopti si nici cum nu am timp de dormit,dar o ora tot dorm un pic...maine am premiera la piesa aia de teatru de care va spuneam....si tot repetam incontinuu...si mai am si inregistrari....articolele trebuiau predate ieri....deci in seara asta trebuie sa lucrez...acum am luat o pauza de 10 minute si am dat iama in compul regizorului...  ::)
Mai vreau o cafea..si mai mare si daca se poate si mai tare!
tot fara zahar!
multam`....oooff...si uite asa mi se duce mie tineretea....dar e ceva ce totusi nu imi convine...chiar daca sunt super obosita si ocupata, tot mi se duce mintea....la ..B.B.(boul baltii)...Claudiu...ei bine,despre adsta am scris la povestiri...dar ...ehehehehe..ce credeti voi nu am agatat un baiet aseara?
ei nu....ba da mai ca sunt FRUMOASA(cu toata modestia) ..pacat ca nu imi place....aseara imi placea ..acum...neahhh...asta e RebecKa voastra...gata multam sefa....trebuie sa ma intorc la repetitii...va pup dulce si ne vedem cat de curand....spor la bani,si vanzare buna....poate vin mai tarziu...tot cafea voi bea.... :-* :-* :-* :-* :-*
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

21 Aprilie, 2005, 10:59:30 a.m.
Răspuns #12

un_suflet

Rebecka....ma bucur ca ti-a placut cafeaua....si ca iti doresti sa mai revii...
Hai sa "te dezamagesc" umpic! :) printre alte tipuri de muzica de suflet...eu ascult si...manele :))
De ce am adus vorba de asta? pt ca mi-ai spus "tanti":) si ma gandeam sa facem "o afacere" :)
Vrei sa fii macar asa din cand in cand "fata mea"?
Despre ce e vorba? uite este o manea care suna cam asa...
"hei tanti, tanti...da-mi mie fata
ca ti-l dau si eu la schimb pe tata"...:)
Ce zici?..."te bagi"? :))
Hai ca urmatoarea cafea pentru tine, va fi atat...moka...cat si "pe de-a moaca"...:)
 :-*

21 Aprilie, 2005, 09:42:53 p.m.
Răspuns #13

HERRA

Vizitator
Sufletel, daca nu iti schimbi 'orientarile' ma voi vedea nevoita sa te cert!
Cum se poate sa iti placa manelele? Eu de la tine am pretentii! Apropos de melodia aia, intr-o zi veneam de la cumparaturi insotita de o prietena si am luat taxiul, ala infocat ascultator al manelelor asculta melodia asta  >:(, mi se parea o porcarie! Aici e la moda ca taximetristi sa asculte manele! Daca vrei, te poti face taximetrist  ;D
Glumesc, evident!
Rebeka, copil nebun baga-ti mintile in cap! Revino pe pamant si lasa-l pe B.B. balta asta e plina de pesti si tu plagi ca ti-ai pierdut rama? Data viitoare, drept pedeapsa bei ulei de masline!

21 Aprilie, 2005, 10:04:21 p.m.
Răspuns #14

Guardian|Angel

Alta cafea don`soara ca vine lumea de la munci....
salutari tuturor, ma bucur ca ma aflu aici si ma bucur ca ma revedeti!
aceeasi cafea te rog...foarte mare fara zahar, si cu putin lapte...sunt rupta d oboseala in 2 minute plec acasa si ntru de acolo...bineinteles,tre sa ma laud ca piesa a iesit foarte fain...si ca sunt BUNA, ce mai...cat despre tine sufletel, nu am nimic cu manelele am avut o perioada cand imi placeau la nebunie dar acum m-am sictirit...ascult alte neamuri...ooff..tre sa plec...cafeaua pe mai tarziu!va pupicesc :-* :-* :-* :-*
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"