05 Noiembrie, 2025, 10:14:35 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cafeneaua "HERRA"  (Citit de 83125 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Decembrie, 2005, 11:23:05 p.m.
Răspuns #180

cv

Vizitator
sufletel esti o dulce, masa ta a fost minunata.iti multumesc de loc si lumina, iti multumesc de ceai si...mai ales lamaie :D

Lorelei,  :D La multi ani, domnita frumoasa. Usa e deschisa unui zambet oricand si unui pahar de vorba (fie ea inteleapta sau doar ghidusa). Odata inimi pe aici m-au fermecat... asta nu se uita...  chiar daca mor zeite razboinice ca minerva ;)

06 Decembrie, 2005, 11:25:07 p.m.
Răspuns #181

un_suflet

tocmai cand citeam mai sus ca noul oaspete....zicea ceva de manuta mea...pleaca la culcare...:((
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

06 Decembrie, 2005, 11:26:04 p.m.
Răspuns #182

Gordius

Uite ca a sosit si gazda! :) Domnita gazda, eram pe picior de plecare... Dar nu pot pleca fara sa iti multumesc pentru gazduire la randul meu :). Sper ca ne vom mai vedea, dar pana atunci, fie-ti inima usoara si plina de soare si "musteriii" aproape :) Noapte buna!

06 Decembrie, 2005, 11:29:21 p.m.
Răspuns #183

Lorelei

Minerva, zeita-hangita razboinica si nerazboinica, iti multumesc. Drumul spre casa, spre acasa nu este intotdeauna fara sfarsit. Multumesc.

PS. Sufletel, am ajuns mai tarziu, dar m-am simtit ca acasa! Ma bucur sa te vad!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

06 Decembrie, 2005, 11:30:39 p.m.
Răspuns #184

un_suflet

Noapte buna tuturor si va multumesc pentru bucuria daruita unui_suflet intr-o noapte de sarbatoare...
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

06 Decembrie, 2005, 11:39:30 p.m.
Răspuns #185

un_suflet

Herra! Oriunde esti...intr-o zi vei citi aceste randuri scrise in ultimele minute ale zilei de...Mosh' Nicolae. Astazi cafeneaua care iti poarta numele si pe care cu multa dragoste ti-am daruit-o...a fost pe prima pagina a LOVETIME...de sus pana jos...avand OASPETI DE ONOARE.
Aceste este cadoul tau de Mosh'Nicolae!

06 Decembrie, 2005, 11:53:23 p.m.
Răspuns #186

alexia

Seara buna! Tare sunt grabita dar vreau sa las si eu, in "papuceii" vostri, cele mai bune ganduri si sentimentul ca aici este tot... acasa.  :)
             Va imbratisez!
                                                   Alexia  :)
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

07 Decembrie, 2005, 09:37:21 a.m.
Răspuns #187

Robert.

Vizitator
 :) As fi regretat, intr-adevar, daca as fi lipsit de aici in seara asta. Unii poate vor crede ca am vreun amestec in aparitia voastra, insa stiti ca a fost vorba de o surpriza absoluta. Am vazut ca amintirile inca traiesc in noi si prin ele traim si noi in ceilalti, chiar daca nu mai suntem. Seara asta va insemna chiar mai mult decat s-a crezut.

07 Decembrie, 2005, 12:36:39 p.m.
Răspuns #188

cv

Vizitator
Robert, stau in cafenea cu o ceaşcă în faţă şi nu prea ştiu ce să spun. în fiecare clipă a vieţii, ne întoarcem privirile spre evenimentele din trecut, spre ceea ce am făcut, gândit sau simţit, deţinem un... să-i zicem carneţel de conturi, în care înscriem trăirile noastre înţelepte, inteligente, pline de înţelegere, dar şi tot ce a fost irational, rău şi urât în viaţă.
Cine nu a simţit că am venit pentru că într-o zi deosebită s-a deschis uşa hanului cu drag (întrebând de hangiţă), cine nu ştie că prezenţa alături de un prieten e importantă în anumite momente ale vieţii, iar sărbătorile aduc aproape pe cei dragi suferă de o miopie sufletească.
Gestul tău de acum ştiu că te doare mai mult decât pe noi. Nu e doar o vorbă goală când afirm că ai lăsată o bucăţică de suflet aici. Spunea domniţa Lorelei că drumul spre acasă nu este întotdeauna fără sfârşit. Are dreptate. Ai să-l regăseşti. Eu am răbdare. Acest loc a fost minunat, poate să fie minunat, a fost gândit pentru cei ce văd. Cred în minuni şi sper că cine trebuie va înţelege că frumuseţea acestui loc nu se impune şi va fi recucerită când va trona altceva decât orgoliul.

Te aştept
Un  :) şi un  :-* pe frunte să se descreţească.
Sărbători după inima ta, friend Robert

07 Decembrie, 2005, 01:38:36 p.m.
Răspuns #189

|ngerMorT

Uf Minerva...serveste cineva aici sau ma servesc singura? Trebuie sa beau o cafeluta ca simt ca-mi cade capul pe masa  :-\...si-n doua ore ma asteapta 5 ore intensive de matematica!!!!
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

07 Decembrie, 2005, 01:52:28 p.m.
Răspuns #190

viulian

Administrator
Ia cafeaua mea :) eu am scapat de mult de matematica and stuff  ;D

07 Decembrie, 2005, 02:06:38 p.m.
Răspuns #191

|ngerMorT

Norocosule!  ;D Mersi pentru cafea...e cam tare ce-i drept...si mergea ceva mai mult laptic, dar merge! Cu siguranta o sa ma tina treaza!
Hai ca un an ai am de matematica si am scapat si eu  ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

07 Decembrie, 2005, 02:11:16 p.m.
Răspuns #192

cv

Vizitator
Hai, va fac o cafea. ;) Dar dupa o sa ma fac luntre si punte si va scriu o nozuroasa de fabula de pe la noi. Repede comanda la fata! Sper sa ma descurt prin blide ;)

07 Decembrie, 2005, 02:47:30 p.m.
Răspuns #193

cv

Vizitator
Atâtea vorbe săltărete în cafenea. M-am hotarât să aduc oleacută de întelepciune (că doar zisei de luntre si punte). Iertată-mi fie îndrăzneala, nu sunt de neam boieresc, asa că zic ca pe la han, sperând să nu se simtă nimeni jenat de nu mi-s cuvintele de miere. Oricum e ora cafelei si mie amară imi place. Amu îi vorba de domnie şi domnitori că vremurile uneori sunt drepte alte ori îs strămbe iar noi nu se cuvine a ne îndoii după ele
Se zice că demult, vrând să-si pună domnitor, copacii au tăbărăt pe bietul măslin dar numa ce-l văzură dând din cap si cu vorbă aleasă le zise:
-multam, prieteni dragi dar eu pun mai mult pret pe licoarea cea grasă pretuită de oameni si de zei, nu trebuie asa mărire!
-primeste tu! ziseră atunci către smochin
si acesta se-nclină, cuvântă că multumeste alegerii dar el preferă rodnicia.
Încurcati, ajunseră în cele de pe urmă la mărăcine: de va voi dânsul, a lui fie onoarea! 
-primesc! a zis, dacă, pe loc, vă învoiţi, toţi cedrii de prin preajmă ai pune azi în foc!
acum morala o ghiceste din fabula oricine: cu cedri mari alături, nu-i domn un mărăcine

07 Decembrie, 2005, 02:53:01 p.m.
Răspuns #194

|ngerMorT

Da-mi si mie una neagra...am gustat putin din cea de la Iulian si mi-am adus aminte ca azi nu am voie lapte!  :(...ah si ce-as fi papat si un biscuite  ;D N-are nimic...niste alune aveti?  :)