Bine v-am regasit pe toti...

,
...imi scuzati absenta, dar eu m-am retras intr-o camera de sus pentru a putea invata, caci luni am iarasi examen...

..ce sa faci?...vorba lui charlie..."a inceput sesiunea"...

. Imi place aici in camera asta pentru ca atunci cand deschid fereastra vad padurea, vad copacii si aud cum susura paraiasul...parca ar spune povesti de dragoste.
De jos va aud pe voi cum radeti si povestiti..., iar glasurile voastre frumoase ma incarca de putere...uit de somn, uit de oboseala si ma bucur.
Tare as mai vrea sa il va dis pe sufletel cum arata in pijamaua aia a lui roz bonbon...

si fardat cu verde...aaa, sufletel am uitat sa zic...vezi ca oja verde care ti-ai pus-o pe ochii era defapt pentru unghii

, dar las ca te salvam noi cu putina acetona...

. Off, vedeti mai fetelor, cum l-ati lasat un pic singur cum si el hop cu o boacana...

.
Acuma cred ca am sa cobor un pic pana la voi dupa cafeluta plina de dragoste de la sufletel de care mi-e tare dor... dupa niste prajiturele caci tare dulce si bine mai miroase...parce pluteste aroma lor in aer.
Apoi as vrea sa stau cu capul in brate la surioara mea si sa ii privesc zambetul care i-a inflorit pe chip de zateva zile,...sa o pup cu drag pe des pentru ca e atat de "lumanarica" plina de speranta pentru toti pe cand sufletelul ei drag si frumos e plin de tristeti si deznadejdi..., sa o imbratisez pe kitty17 care e plina de veselie si aduce atata lumina aici..., sa privesc romantismul minunat din ochii lui lorelei care de cand este pe la noi a facut ca si padurea, si liliacul si florile sa infloreasca mai frumos la auzul sufletului ei... , iar apoi...voi urca inapoi caci...datoria ma cheama...

.