09 Octombrie, 2025, 08:06:33 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Gradina visurilor noastre  (Citit de 264811 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

22 Ianuarie, 2006, 01:11:22 p.m.
Răspuns #90

Lady Allia

Am fost acolo...langa tine, imi pare rau insa daca nu am stiut sa ma fac simtita...linistea poate era prea adanca...cerul prea frumos...sufletul tau prea adancit in ganduri si sentimente...
Eu spun doar...sa privesti catre D-zeu cu mare incredere...sa inchizi ochii...sa iti pui mana acolo in dreptul inimii ca sa poti simti ce iti sopteste sufletul prin ea...si sa te gandesti la ingerul care de cateva zile te tine mereu in brate..., iar sufletul va stii sa iti arate calea...

22 Ianuarie, 2006, 01:55:56 p.m.
Răspuns #91

ONLY DESIRE

eu am trecut pe aici doar sa va fac prajiturelele caci se pare ca v-au placut tare mult....aveam asa o pofta azi dimineata cand am venit din club,dar n-am mai gasit nimic!dar Lui i-ati lasat vreouna?A venit azi noapte pe aici?....cat despre machiaj,oricand puteti sa va lasati pe mana mea caci face minuni in materie de make-up(ce modesta sunt :P).Acum va las ca am mult tare de invatat....v-am lasat prajiturelele pe masa!nu uitati...pastrati una!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

22 Ianuarie, 2006, 08:54:45 p.m.
Răspuns #92

sufletel

ma scuzati ca am lipsit azi...insa a trebuit sa ma curat de farduri, oje si alte vopseluri cu care ati reusit sa ma machiati aseara...acum insa ma duc la culcare..va las sa va distrati in continuare...distractie placuta...noapte buna si sa fiti iubiti sau iubite

hmmm...un comentariu despre prajituri...bune, foarte bune excelente....si da sa raspund si la intrebarea pusa despre pijamale ;D ;D ;D ;D ;D au culoarea iubirii...doar atat pot spune despre ele ;D

22 Ianuarie, 2006, 09:16:14 p.m.
Răspuns #93

ONLY DESIRE

Ma bucur ca ti-au placut prajiturelele...dar se pare ca e cam pustiu pe aici....cred ca merg si eu la somnic,ca maine am examen!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

23 Ianuarie, 2006, 03:05:08 p.m.
Răspuns #94

sunshine

Scumpa surioara , tare-i bun vinul rosu fiert, pe gerul asta.Brrrrrrr.Si nu-i nimeni sa ma incalzeasac.....Ia mai pune o canuta si ....va asteptam la casuta cu suflet, sa va incalziti, sa va relaxati dupa asa examene grele ;) :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

23 Ianuarie, 2006, 03:15:25 p.m.
Răspuns #95

Lady Allia

Iarna vazuta de pe fereastra mea...

23 Ianuarie, 2006, 03:16:50 p.m.
Răspuns #96

Lady Allia

Aceeiasi iarna...peste care ochii nostri viseaza..., iar noi stam zgribuliti pe langa sobe incalzindu-ne cu vin rosu...

23 Ianuarie, 2006, 08:55:34 p.m.
Răspuns #97

desdemona

sunshine ce spuneai de un vin fiert?va;eu parca simt irosul de cuisoare(asa imi place) si zaharul care se topeste...Dar am de invatat asa ca raman la o ciocolata calda..ma insoteste cineva?

off..iar vad ceva perfect,ce nu este perfect in aceasta gradina?Ies pana afara..vreau sa mangai fulgii.Sa ma asteptati(daca nu deranjez ;D )
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

23 Ianuarie, 2006, 10:08:23 p.m.
Răspuns #98

ONLY DESIRE

Eu am trecut pe aici doar sa va afc prajiturelele promise(1 saptamana...nu-i asa Des?)...si ma cuibaresc intr-un colt al patului caci imi e tare frig si nu are cine sa ma incalzeasca...nu uiatati:lasati o prajiturica! :-*

24 Ianuarie, 2006, 06:37:10 p.m.
Răspuns #99

desdemona

he he?iti este frig?lasa in seama noastra.Pentru a te rasplati pentru bunatatea ta(niste prajituri excelente) am hotorat sa iti fac o rochie care sa te protejeze de rautate,de tristete,de invidie..alea alea rele ;D si normal ca si de frig.Asa ca am pus osul la treaba si gata este.Normal ca nu reuseam fara ajutorul dragelor mele privighetori si ciocarlii,mi-au fost tare de ajutor.Sa-mi spui daca iti vine ;D,oricum ar fi trebuie sa fii o splendoare :-*
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

26 Ianuarie, 2006, 04:57:17 p.m.
Răspuns #100

ONLY DESIRE

NU e nimeni pe aici?Prajiturelele sunt gata...gata este si cafeluta,am facut si niste vin fiert sa ne mai veselim si noi nitel...am probat rochia cea noua...imi vine tare bine si imi tine atat de cald;ce m-as face eu fara voi....multam' surioara Des...pofteste de gusta din prajiturele ca am incerca o reteta noua;poftiti cu totii ca am facut mai multe(am gasit un biletel la geam-"atat ma iubesti tu?de imi lasi o singura prajiturica?...asa ca am facut in plus si o sa las si un biletel: "ti-am lasat cate una sa-ti deschid apetitul,sa vii in fiecare seara sperand ca vei gasi mai multe sa-ti potolesti pofta").........si mai pe sear poate ne adunam sa bem un vin fiert sa facem o chindie mica...ca de mult nu m-am mai ametit putin
 8)

26 Ianuarie, 2006, 05:46:00 p.m.
Răspuns #101

Lady Allia

Draga mea only_u intr-o seara pe cand stateam pe marginea ferestrei privind stelele am auzit pasii iubirii oprindu-se in dreptul ferestrei tale...am auzit o rasuflare fericita si am vazut un zambet senin trimis pe un sarut fugar pe palma sufletului catre tine...dormeai..., dar sa stii ca ingerul tau iti vegheaza din cand in cand visele...fura cate o prajiturica si bea cate o gurita de cafea, dar numai de pe urma buzelor tale...!  :) :-* :)

26 Ianuarie, 2006, 05:53:57 p.m.
Răspuns #102

ONLY DESIRE

Intr-o noapte am sa ma trezesc si eu sa-l vad!sa vad ingerasul inimii mele...sa-l ating si sa guste o picatura de cafea direct de pe buzele mele...si apoi sa-l invit in casuta noastra sa impartim acelasi culcus pe veci!o sa am trezesc eu intr-o noapte...si de se av speria si va fugi,voi fugi dupa el...si-l voi prinde in cele din urma!...dar pana cand ma voi trezi,mai pandeste-l tu si povesteste-mi si mie draga allia... ;)

29 Ianuarie, 2006, 12:23:45 a.m.
Răspuns #103

Lady Allia

Dragele mele se pare că minunata noastră kitty17...va lipsi un timp, dar eu ştiu că este mereu în camera ei frumoasă pictată în culorile florilor de magnolie...unde se joacă iubind fluturii minunaţi ai privirilor ei tinere şi frumoase...unde ascultă cântecele elfilor mei dragi...unde luna o sărută, iar norii o ţin în braţe ca şi când ar fi cel mai de preţ îngeraş...
Eu îi aud mereu paşii înceţi, de parcă ar umbla în vârful degeţelelor să nu ne trezească sau să ne deranjeze cumva în timp ce noi medităm sau învăţam...îi aud glăsiciorul dulce gângurind cântecele de iubire...şi de multe ori zâmbesc pentru că ştiind că e aici...ziua mereu este mai frumoasă...
Însă...oriunde este noi îi suntem alături...o ajutăm, o alintăm, o iubim, o vrem bine şi fericită..., iar asta pur şi simplu pentru că...există..., iar lumea ei este minunată şi noi suntem fericiţi să facem parte din această lume....

Acum...o să merg şi ei în cameră să adorm...mi-e dorm de florile de lavandă şi crini pe care mi le lasă sufleţel pe pat...mi-e dor de gustul cafelei aici cu voi...mi-e dor de zâmbetul soarelui...mi-e dor...

29 Ianuarie, 2006, 01:35:58 p.m.
Răspuns #104

desdemona

mie...mie imi este dor de voi..de mireasma florilor impletita cu parfumul vostru,al boabelor de cafea prajite...imi este dor de mirosul atmosferei.Se pare ca sesiunea asta mi v-a furat..