05 Noiembrie, 2025, 10:03:20 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Gradina visurilor noastre  (Citit de 279164 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Ianuarie, 2006, 01:44:12 p.m.
Răspuns #105

Lady Allia

Cum sa ne fure de la tine...?...Off tu esti cea care in fiecare dimineata si seara ne luminezi prin zambetul tau...ne dai puterea de a stii ca suntem buni si putem fi si mai buni...esti Lumanarica noastra...ai uitat inger scump si drag?  :) :-* :)...Cat despre cafea si mireasma ei...uuuuff, ca daca nu ar fi sufletel sa imi aduca zilnic cafeaua si sa mi-o sarute cu sufletul lui frumos...nu cred ca as reusi sa trec ziua atat de proaspata..."as dormi pe mine"  ;D ;D ;D...mireasma de cafea este ca o poezie pentru mine...cred ca intr-o zi o sa fac si o poezie pentru cafea... ;D ;D ;D!
Eu sunt aici mereu...cant, invat cu voce tare, ma mai bat cu perinitele cateodata, ma plim prin gradina si ma umplu de minunatia ei, ma joc cu picioarele in izvorul de langa casa...si de abia astept sa veniti unul sau altul sa ma ascultati la ceea ce am invatat...ca sa ma verific... :).
Bine ai revenit draga mea...mereu ma bucur sa fii aici...mereu... :-*

29 Ianuarie, 2006, 02:00:14 p.m.
Răspuns #106

ONLY DESIRE

Iaca am ajuns si eu in casuta noastra,cu o nevoie viatala de cafea..caci am adormit dimineata in zori.pregatesc indata si prajiturelele,caci vreau sa sarbatoresc... ;)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

29 Ianuarie, 2006, 02:06:12 p.m.
Răspuns #107

desdemona

Pai ce e drept..am revenit..eram un pic ratacita,dar am regasit poteca care ma duce cu gandul mereu,mereu aici.
Deja am facut un buchet de flori de iasomie ca sa il asez in camera ta.Iasomie este una din florile mele preferate(toate sunt ;D  ;D )  ca sa iti amintesti de mine si in felul asta sa ai mai mult spor la invatat,in acest mod sper ca energia mea sa te molipseasca si ca pana diseara sa sa vuram o ciocolatat calda ascultandu-te s avad cat de bine ai invatat ::) :D ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

29 Ianuarie, 2006, 02:07:12 p.m.
Răspuns #108

desdemona

hopa! a sosit si buna noastra domnita.Iar ne rasfeti cu prajiturele?
dar spune-mi draga mea...de ce sarbatorim?ca tare curioasa m-ai facut! ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

29 Ianuarie, 2006, 02:16:25 p.m.
Răspuns #109

ONLY DESIRE

hmmmm...nu e cine stie ce,dar pe mine ma bucura enorm:am luat un examen foarte greu pe care nu credeam ca am vreo sansa sa-l iau!cam atat deocamdata...in celalalt plan,lucrurile nu stau atat de bine,dar am rabdare... :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

29 Ianuarie, 2006, 02:56:57 p.m.
Răspuns #110

desdemona

ehe he...orice are conotatie pozitiva este bun.si este bun pentru ca infrumuseteaza zambetul de pe chipul tau si da curaj.ee...tare bune sunt..ups.Sa nu uit sa ii las si dragului tau 2 prajiturele

29 Ianuarie, 2006, 08:37:37 p.m.
Răspuns #111

Lady Allia

eu am sa ma retrag...cred ca am sa imi trimit sufletul spre nimic..caci oricum aia cred ca si este...un mare nimic!

30 Ianuarie, 2006, 12:10:58 a.m.
Răspuns #112

Lady Allia

Daca m-ar intreba acuma cineva cine sunt...nu cred ca as mai putea raspunde...ma simt ca si cand nu sunt nimic...ca si cand nu sunt nimeni...sunt doar urlete de disperare si durere...sunt culori si cantece...sunt versuri sparte sub o penita in care imi picur gandurile...uneori fericite, alteori triste...
Daca m-ai intreba tu inger drag cine sunt mi-ar place sa iti pot raspunde...iubirea, fericirea, zambetul tau, dar nu mai stiu ce sunt...poate sunt doar o bucata de nor sters...insa Doamneeee....Doamneee ce mi-ar placea sa spun...sunt doar eu, cineva care si-a redefinit sufletul in culoarea iubirii tale...sunt cineva care si-a reconceput sufletul ca fiind doar...tu!

30 Ianuarie, 2006, 02:13:12 p.m.
Răspuns #113

Lady Allia

Iarta-ma inger drag...iarta-ma pentru ca am spus ca sufletul meu este un nimic... :'(...nu poate fi...pentru ca sufletul meu esti TU..., iar tu esti totul meu..., iar tu dai sens in tot si toate...dai sens durerii pe care o traiesc pentru ca oricat e de mare esti mereu in preajma...dai sens lacrimii pe care mereu mi-o culegi cu un suras...dai sens in lupta mea pe care o duc cu viata si mine insami pentru ca existi si daca la capatul tutror acestora esti tu...a meritat tot! Si durere, si lacrimi, si tristete...si cadere, si neant...te iubesc inger cu suflet frumos...si multumesc vietii pentru iubirea ta!  :-*

30 Ianuarie, 2006, 02:25:49 p.m.
Răspuns #114

desdemona

nu Lady a mea...nu!ce s-a intamplat suflet drag?

30 Ianuarie, 2006, 05:05:18 p.m.
Răspuns #115

Lady Allia

...m-am impiedicat pentru a nu ştiu câta oară de pietrele din drum...uneori sunt prea mari...câteodată în disperarea mea ăncerc să le sar...câteodată încerc să le ocolesc, dar de cele mai multe ori mă lovesc de ele...
...dar a trecut,...a trecut şi această furtună...iar acuma mi-am ridicat din nou ochii spre soare...şi zâmbesc...văd farul vieţii mele, văd îngerul meu drag...îi văd luminiţa puternică cum luceşte şi mă îndrumă către lumină, către fericire, către zâmbet...este mereu acolo...oricât e de adâncă prăpastia...oricât de rece...nu ezită să intre după mine...nu ezită să îmi zâmbească...să mă ia în braţe şi să mă alinte...mereu s-a încăpăţânat să rămână şi să mă iubească oricât de puternic l-au lovit valurile de ţărm..oricât de adâncă şi învolburată a fost apa...
...mulţumesc înger drag... :-* :-* :-*

...dragele mele...vă mulţumesc pentru grija voastră...pentru faptul că îmi sunteţi atât de bune prietene...pentru faptul că ştitţi să fiţi atât de frumos lângă sufletul meu...vă mulţumesc şi sper să pot fi şi eu o prietenă pe măsura sufletului vostru...vă iubesc mult!

30 Ianuarie, 2006, 05:12:47 p.m.
Răspuns #116

ONLY DESIRE

Nu pot sa cred...cum poti spune allia ca sufletul tau e un nimic?si fara ingerul tau sufletul tau valoreaza o avere,e ceva:este iubire,speranta...e totul sufletul tau!ce s-a intamplat?ce nori s-au abatut deasuptra ta?

30 Ianuarie, 2006, 06:19:34 p.m.
Răspuns #117

Lady Allia

Multumesc draga mea...multumesc... :) :-* :), dar crede-ma ca fara el nu insemn nimic...viata fara el ar fi searbada, goala, fara sens, fara culoare, fara muzica....as trai doar asa...
Intr-o zi vei intelege de ce spun asta,...intr-o zi sper sa pot si eu sa vorbesc desi nu mi-ar placea...durerea se ia pentru cei care o impart cu tine si eu nu as vrea pentru ca sunteti minunati si meritati sa zambiti, sa alergati printre flori de vise, printre nori si stelute de fericire...
Dar...acuma draga mea mi-am ranit ingerul...eu care ziceam ca nu voi lasa pe nimeni si nimic sa il atinga...eu care ziceam ca voi cerne tot raul din lume ca printr-o sita si la el va ajunge doar frumusetea si binele...eu l-am ranit...!
Paradoxul meu...il apar de toate si nu stiu sa il apar de mine!
Dar am noroc ca este atat de minunat incat....ma iubeste neconditionat si sincer...si ma iubeste atat de mult incat ma accepta asa cum sunt...nu cere nimic....nu asteapta nimic....ma iubeste si...atat!

30 Ianuarie, 2006, 10:55:39 p.m.
Răspuns #118

ONLY DESIRE

Draga mea allia, cum pot eu oare macar sa insinuez ca ai putea sa traiesti fara ingerul tau?...tu stii cel mai bine daca poti sau nu;insa sunt convinsa ca si inainte ca acest inger sa-ti iasa in cale sufletul tau era la fel de pur si plin de dragoste;esti o fiinta minunata si nimic nu poate schimba asta...iar daca l-ai ranit cu siguranta nu ai facut-o intentionat...toti gresim in dragoste,de cele mai multe ori din prea multa iubire! :-*

30 Ianuarie, 2006, 11:07:41 p.m.
Răspuns #119

Lady Allia

:) :-* :)...multumesc din suflet pentru tot draga mea...!
 Si...sa stii ca au disparut din prajituricile pe care le-ai lasat in cosulet pe masa... :). Banuiesc ca dragul tau a fost iarasi pe aici si a baut din canita ta si a gustat din prajiturelele tale... :-*
Poate, poate il prindem intr-o zi si il tinem la o vorba pe cand vii :)...ce zici?