05 Noiembrie, 2025, 10:01:40 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Gradina visurilor noastre  (Citit de 279163 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Ianuarie, 2006, 02:27:04 p.m.
Răspuns #120

gyulya_28

ma primiti si pe mine in casuta care mi-a furat ochii? :o
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

31 Ianuarie, 2006, 03:53:55 p.m.
Răspuns #121

ONLY DESIRE

Bine ai venit draga mea...poate ma ajuti si pe mine sa fac prajiturelele...ca ma plictisesc singurica! ;)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

31 Ianuarie, 2006, 06:32:33 p.m.
Răspuns #122

desdemona

Si eu? :'( eu incepusem sa imi suflic manicile ma imbrobodisem,ca o adevarata gospodinA si sa incerc sa deslusesc reteta dragei mele only u.Sa incerc sa vad ingredientele..si poate descopar ce anume ii dau aroma asta devastatoare.Uf..uf...ce spui poate ma ajuti ,sa nu mai muncesc atat. ;D

bun venit gyulya.Sper ca pasarile si florile au avut grija de tine ca sa te simti cat mai bine.Eu special pentru tine am pus in vaza de pe masuta cea mica din colt iasomie,lacramioare,liliac....este un amestec dubios...dar crede-ma...sunt splendide!nu e asa ca iti plac?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

31 Ianuarie, 2006, 11:07:12 p.m.
Răspuns #123

ONLY DESIRE

Oricat te-ai fi chinuit sa-mi deslusesti reteta draga surioara,nu ai fi reusit,pentru ca folosesc un ingredient rar care poate avea efecte extraordinare,dar si dezastruoase:DRAGOSTEA...dragoste pentru voi,care mi-ati dat o mana atunci cand eram cu un picior in prapastie,si dragoste pentru El,care fara sa vrea a mai dat putina culoare vietii mele.Hai sa facem impreuna prajiturelel ca sunt sigura ca vor iesi la fel de delicioase sau chiar mai delicioase...pentru ca si tu ai acest ingredient secret!
Gyulia...tu ce parere ai despre prajiturele? ;D.....
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

31 Ianuarie, 2006, 11:08:47 p.m.
Răspuns #124

ONLY DESIRE

draga allia in ultimul timp tot ma trezesc noapte,poate ,poate il prind...dar e tare siret se pare!nu vrea deloc sa se arate si mie!oare dc se arata doar tie?! :-*

01 Februarie, 2006, 02:19:15 a.m.
Răspuns #125

Lady Allia

nu stiu draga only_u....poate pentru ca bantui noaptea prin casa ca si o fantoma  ;D...incercand in naivitatea mea sa mai fur cate o prajiturica... ;) fara sa ma vada nimeni..., dar sunt sigura ca de aia nu sta niciodata cu mine la vorba pentru ca vrea ca tu sa fii prima caruia sa ii spuna ce are de spus...si tare m-as mai bucura sa il iei prin surprindere si sa va vad intr-o dimineata razand fericiti in timp ce va savurati impreuna cafelutele pline de dragoste... :) :-* :)

01 Februarie, 2006, 11:44:13 a.m.
Răspuns #126

ONLY DESIRE

Neata'...ce frumos este afara!ce pofta de viata am!si ..de cafea!o sa-mi torn o cafeluta si o sa va astept sa veniti sa mai barfim putin,ca de mult n-am mai facut-o!...Azi noapte,m-am trezit,am mers tiptil pana aproape de fereastra,l-am zarit....si a fugit!am ieisit dupa el,insa nici urma de El;dar macar l-am vazut o secunda!....ce frumos e afara!

02 Februarie, 2006, 08:26:36 a.m.
Răspuns #127

Lady Allia

neatza' dragii mei! neatza' viata! neatza' dimineata draga! neatza' soarele meu drag... :-*!

m-am trezit fericita...alintata de cele mai frumoase ganduri si cel mai cald zambet...si stiu ca asa va fi mereu...cate zile vor fi sa fie...
am cules flori...liliac, crini, lacrimioare, lavanda si le-am pus toate in vaza...am asezat masuta pentru cafea...vi-am pus cafelutele in cesti si....va astept...pe rand...
si regret doar un singur lucru...ca fericirea, zambetul si iubirea nu sunt molipsitoare....pentru ca mi-ar placea sa va molipsesc pe toti..in special pe surioara mea draga si iubita...pentru care as face orice...as da orice pentru un zambet fericit de al ei...caci...Doamne...tare mi-as mai dori sa fie fericita...
ei am sa imi fac un obicei si am sa culeg in fiecare zi cate o steluta sa i le pun in privire...cate o raza de soaresa i-o pun in suflet....cate un crin sa ii aminteasca cat este de minunata si frumoasa....sa ii aminteasca culoarea si frumusetea pe care o imparte peste tot in jurul ei...ca o minune!

only_u... ;D...ma bucur ca in sfarsit ti s-a aratat si tie dragul tau...deja am crezut ca am vedenii...atat de mult imi doream sa fie aici langa sufletelul tau frumos incat pentru o clipa am crezut ca incep eu sa mi-l inchipui... :), dar sunt tare feicita ca l-i zarit...fie si o clipa...sigur data viitoare sta mai mult, pana in ziua in care va invata sa ramana mereu... :)

02 Februarie, 2006, 02:50:49 p.m.
Răspuns #128

ONLY DESIRE

Hmmmm.....eu am sosit!o sa beau o cafeluta si apoi...din nou la invatat!se pare ca veselia si pofta ta de viata sunt molipsitoare Allia...si eu m-am trezit foarte bine dispusa si cu o pofta de viata!si eu imi doresc tare mult sa-ti vad surioara zambind,sa o vad fericita,dar am eu asa o presimtire ca in curand va fi! ;).....pana atunci va propun sa mergem in club...sa ne distram putin....ce ziceti?

02 Februarie, 2006, 06:33:42 p.m.
Răspuns #129

desdemona

cred ca m-ati molipsit si pe mine...m-am trezit destul de suparata..aproape plangand...dar cerul era atat de frumos,soarele stralucea mai frumos ca niciodata..dupa iarna grea apare si primavara..macar in ochii nostri.Sper ca si in ochii dragii de sunshine..
sper ca only u si Lady mi-ati pastrat o cafea..macar una mica...ca de mai mult nu am voie ;D azi am mai baut doua  ;D(faat ocupata).ultima sa fie pt a avea cat mai mult chef de dans :D ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

04 Februarie, 2006, 02:32:07 p.m.
Răspuns #130

ONLY DESIRE

haideti fetelor...ne distram in seara asta?mergem in club?....eu imi pregatesc deja hainele ;D

04 Februarie, 2006, 02:39:01 p.m.
Răspuns #131

desdemona

he he harnica fata!cu ce te imbraci?iar vrei sa sucesti mintile la toti baietii?vezi sa nu devina gelos.. ;D ;D

04 Februarie, 2006, 02:42:01 p.m.
Răspuns #132

ONLY DESIRE

lasa sa fie......ce-i rau in asta? ;)...lasa ca le sucim amndoua mintile la baieti!o sa stralucim......sa vina si allia si sunshine,gyulia...sa vezi ec prapad facem noi in club!trupa de soc!

04 Februarie, 2006, 03:01:06 p.m.
Răspuns #133

desdemona

hmm..merge merge.imi surade tare tare ideea.Numai ca nu prea stiu cu ce sa ma imbrac.Dar stai..nu hainele conteaza... ;D vom straluci..vom face o lumina acolo.Sper sa fie si El acolo...sa il vad si eu,ca de mult ma furisez sa il vad cand ia o prajitura,dar la naiba..niciodata nu il prind.
Si cu grija fetelor..nu cumva sa il orbim! :D ;D

04 Februarie, 2006, 03:14:43 p.m.
Răspuns #134

cv

Vizitator
 :( eu n-am venit inca la voi in gradina. Uneori trebuie sa fii prea trist sau prea vesel sa iesi din apatie (parere personala).  Sper sa imi fi iesit lupta cu "virusul asta" si... parca as merge intr-un club  ;) Dar au maica, au si bomboane moi... ca la varsta mea... :D