09 Octombrie, 2025, 04:03:57 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Gradina visurilor noastre  (Citit de 264768 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12 Februarie, 2006, 01:13:15 p.m.
Răspuns #150

Lady Allia

Ba da...ceai!? Cum sa nu...vrem ceai, mai ales ca sufletel trebuie sa lase cafeaua un timp deoparte...:);D :)...! Vrem si prajiturele...vrem si povesti si vrem sa fim aici cu voi sa radem si sa ne bucuram impreuna de tot!
Stii draga mea....nu cred ca va incerca sufletel violaceul....are o obsesie catre roz bonbon si verde...si pentru farduri cu oja...sa nu il dau de gol si pentru ce mai are obsesii  ;D ;D ;D ;D ;D ;D...cate erau dragule?...34?  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
sufletellllllllllllllll.....raspunde la apel ca altfel jur ca faci pfiuuu, pfiuuuu !  :-* :-* :-*

PS: Vaiiiii...ce face dragostea cu omul... ;D ;D ;D ;D...raspunsesem fara sa vreau in topicul Moartea.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ! Pai...hmmm daca stau sa ma gandesc nu e asa rau....mai ales ca Meet Joe Black este un film superb!!!

12 Februarie, 2006, 01:23:35 p.m.
Răspuns #151

desdemona

meet joe black...of..amintiri.Deci roz..bun!am sa ma apuc de facut un asternut exact aceasta culoare.Povesti?stiu povesti...vresti sa auziti? ::) ;D :D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

12 Februarie, 2006, 08:21:10 p.m.
Răspuns #152

Lady Allia

Da draga mea Des...eu vreau acuma sa ascult povesti ! Candva poate am sa o termin si eu pe a mea..., dar acuma atatea ganduri grele m-au trecut...amintirile uneori dor...nu stii ce e mai bine cu ele...uneori ma intreb pustiul din suflet cum se poate umple?...asteptand, sperand sau luand totul de la capat?...stiu doar ca unele lucruri nu pot fi luate de la capat niciodata...pot fi doar inchise in cel mai frumos loc din suflet si pastrate !
Spune-mi o poveste draga mea...caci greu mai este drumul pana sa aiba si a mea un final si un inceput..., dar doar speranta si iubirea pot sa decida !

17 Februarie, 2006, 05:16:17 p.m.
Răspuns #153

ONLY DESIRE

Ce se intampla in casuta noastra?!E atat de pustiu...O sa fac o ciocolata calda si o sa va astept sa veniti si voi!O sa va momesc si cu niste prajiturele.. :P!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

17 Februarie, 2006, 10:10:08 p.m.
Răspuns #154

charlie

Ce se intampla in casuta noastra?!E atat de pustiu...O sa fac o ciocolata calda si o sa va astept sa veniti si voi!O sa va momesc si cu niste prajiturele.. :P!

prajituri....

a zis cineva prajituri....

vreau si eu  ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

17 Februarie, 2006, 11:01:23 p.m.
Răspuns #155

ONLY DESIRE

hmmmm..stiam eu ca "prajiturele" e cuvantul magic ;D.Si acum Charlie draga.....spune drept ti-au placut ori ba?De ti-au placut...te mai poftesc cu drag si alta data.....de nu ti-au placut >:(...caut eu o reteta si pe placul tau :D ;)!..Surioara!Allia...Sunshine....cam timide!pe unde va ascundeti?nici pe Minerva,Gyulia nu le-am zarit.... ???
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

17 Februarie, 2006, 11:03:02 p.m.
Răspuns #156

charlie

poate vin si ele mai tarziu.

poate acum au alta treaba.

17 Februarie, 2006, 11:09:14 p.m.
Răspuns #157

ONLY DESIRE

si tot n-ai spus nimic despre parjiturele....

17 Februarie, 2006, 11:10:11 p.m.
Răspuns #158

charlie

si tot n-ai spus nimic despre parjiturele....

imi caut cuvintele....  ::)

acum serios vorbind, bune  :-*

18 Februarie, 2006, 08:29:20 p.m.
Răspuns #159

desdemona

eu iar am venit cu ceai.De acum cred ca mi se va scoate si porecla.Miss tea party! ;D :D Nu suna rau,nu?o povestioara daca va zic sunteti cuminti si ma ascultati pana la capat? ::) ;D :D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

18 Februarie, 2006, 11:53:03 p.m.
Răspuns #160

Strumfita

eu prefer o ciocolata calda ..  se poate ?  ;D  ::)
   des, te ascultam cu drag .. pana la capat .. cuminti ..  :D
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

19 Februarie, 2006, 12:03:37 p.m.
Răspuns #161

desdemona

ciocolata clada?gata gata facem..daca asta este dorinta maniakei noastre ;D
voi spune o poveste despre o floare..asa mi-a venit :D
intr-o tara indepartata s-a nascut un fecior de imparat...mandria intregului regat..mandria reginei si a regelui.Pt ca era rosu in obraji i-au dat numele de Bujor..
Anii au trecut si Bujor era un tanar foarte frumos,si destept nevoie mare!Ii placea foarte mult sa invete,sa cunoasca totul,il atragea tot ce este nou!De acea ii placea sa rataceasca prin padure,desigur cu cativa ostasi,ca sa nu fie in pericol.
Intr-o zi ..pleaca in obisnuita lui evadare,dar de data asta se duce intr-o padure unde s-ar banui ca este lacasul ielelor.s-au adancit tot mai tare in padure...ceva il facea pe tanarul print sa continue drumul desi de acum se lasa intunericul..Oamenii sai,care il insoteau incercau sa il convinga sa se intoarca,dar nu..printul nostru era vrajit de o muzica..de o muzica nepamnteasca..Si ajung la marginea unui lac..Aici erau ielele..dansau..dansau atat de frumos...iar ele erau extraordinare..nefiresc de frumoase.Bujor nu se mai misca...ostasii de spaima au fugit..pe el nu-l puteau clinti..asa ca l-au parasit.
La un moment dat ielele au simtit o prezenta straina...si si-au incetat dansul.Trezit ca din somn,printul a incercat sa fuga..dar ielele mai rapide l-au prins.Au hotarat ca pedeapsa lui pentru faptul ca le-a descoperit sa fie omorat,dar una dintre ele s-a indragostit pe loc de tanarul nostru..Si le-a convins sa il transforme intr-o floare.Pentru ca era respectata intre ele,ielel au accptat decizia surorii lor..si l-au transformat intr-o floare...Bujorul nostru de astazi.

v-a placut? ::) :D ;D

19 Februarie, 2006, 04:12:37 p.m.
Răspuns #162

ONLY DESIRE

Dak ne-a palcut?Mie personal imi plac foarte mult legendele...miturile,asa ca mie cel putin mi-a facut mare placere sa-ti citesc povestioara,surioara!

19 Februarie, 2006, 04:29:48 p.m.
Răspuns #163

desdemona

Stiam eu ca trebuie sa fie cineva care sa ma asculte..si cine poate mai bine asta decat draga mea sora!multumesc! :Dmai este careva? ??? ::)

19 Februarie, 2006, 04:40:18 p.m.
Răspuns #164

furia ingerului

Vizitator
Felicitari des :)

O poveste frumoasa plina de talc si care ne aduce aminte tuturora, sau ar trebui s-o faca,...daca viata nu e o poveste macar noi sa fim eroi de basme...