05 Noiembrie, 2025, 10:21:38 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Gradina visurilor noastre  (Citit de 279380 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 Aprilie, 2006, 05:34:00 p.m.
Răspuns #210

desdemona

in focul curateniei ma aflu...trebuie sa am grija de locul nostru...
si trebuie sa arunc nimicurile din mine...ocupa spatiul degeaba..dar parca nu am inima sa o fac...le mai las un an..

imi era dor..dor de liliacul meu violet..de iasomia pe care o puneam in fiecare dimineata pe masuta pt  Lady...si de prajiturele dragii mele surori..
haide acum este frumos tare afara...a iesit soarele
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

17 Aprilie, 2006, 11:29:39 a.m.
Răspuns #211

ONLY DESIRE

prajiturelele sunt gata;afara e cam inorat...o sa ma ghemuiesc in pat si o sa astept sa veniti si voi in gradina! :-* :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

17 Aprilie, 2006, 01:21:22 p.m.
Răspuns #212

desdemona

hehe...m-am dus si eu sa ma ghemuiesc langa sisul meu.ca m-a luat frigul..si iar stam la vorba..punem tara la cale

au inceput sa se ofileasca liliecii...unde esti lady?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

17 Aprilie, 2006, 01:23:28 p.m.
Răspuns #213

furia ingerului

Vizitator
eu n-am scris pana acum aici pt. ca era topic de femei da' daca a ajuns fata draga si pe aici... ;)
stau intins cu capul la ea in poala si...nu scriu ca daca scriu mai departe ma invineteste ;D...si...pasc lucerna! :D :-*

17 Aprilie, 2006, 01:27:39 p.m.
Răspuns #214

desdemona

Oricine este bine venit in gradina!Pe aici este si piratul..il gasesti langa copacul acela...cred ca citeste.SHHHH! sa nu-l deranjam.
haide vino sa uitam de toate!

26 Aprilie, 2006, 10:27:57 p.m.
Răspuns #215

Lord_Saladin

Vizitator
uff, ca se cam goli gradina, sau toti ati atipit pe acilea ?

EU, tot citesc pe sub copac... dar aproape ca am adormit si eu in vantul cald al primaverii :)

26 Aprilie, 2006, 11:56:51 p.m.
Răspuns #216

ONLY DESIRE

observ....nu mai e nimeni pe aici!darga de Allia cine stie pe unde este!?ne-o fi uitat? ne tinem de urat unul altuia..ce zici Muzafer? :P
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

27 Aprilie, 2006, 10:00:39 p.m.
Răspuns #217

desdemona

ati uitat de mine si de copil >:( sa va fie rusine.
hehe!nu scapati de mine...inca nu...este timp...

29 Aprilie, 2006, 04:40:20 p.m.
Răspuns #218

Lord_Saladin

Vizitator
Ce vreti sa ne jucam, fetelor ?

18 Mai, 2006, 12:00:21 a.m.
Răspuns #219

valentina

Sper ca ma primiti si pe mine.Da e minunata gradina,totul,chiar si voi care va lasati urmele pasilor intipariti pe aleea in floare.
   Am venit tarziu .Nu cred ca va ve-ti supara ,promit sa nu fac prea multa galagie,sa va ajut la treburile casei...la tot.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

18 Mai, 2006, 02:43:00 p.m.
Răspuns #220

andrada

..ma primiti si pe mine ..? ce frumoasa casuta aveti...seamana cu casuta mea ..din vis :)...acolo eu si Alex...mereu ne iubim ...parca simt miros de liliac ..doamne! ce frumos e la voi in gradina...am sa va fac prajituri   :D
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

18 Mai, 2006, 02:46:35 p.m.
Răspuns #221

ONLY DESIRE

bine ati venit in gradina noastra!gazda noastra nu stiu pe unde umbla de ceva timp...sper ca se av intoarce!pana atunci sa ne asezam pe o bancuta, sa bem o cafeluta si sa mancam prajituri(apropo andrada....eu sunt cu prajiturile in casuta :P....dar poti sa am ajuti daca vrei ;))! :-*

18 Mai, 2006, 04:05:20 p.m.
Răspuns #222

serenity82

Frumoasa gradina voastra imi aduce aminte de unul din visele mele sa am asa o gradina aici in viata reala. ar fi frumos dar pana atunci as sta si eu cu voi o perioada poate aveti si un mic leagan in care sa ma pot da fara sa-mi fie frica sa nu primesc o amenda pentru ca am intrat in spatiu celor mici. Tare as vrea sa ma las purtata de leagan si sa-mi bata vantul prin par. Sa ma simt libera de tot si sa scap de toate grijile, eventual sa adaug dupa o cana cu lapte cu cacao si niste felii de paine cu dulceata cum imi facea bunica atunci cand eram mica............................ce frumos :)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

18 Mai, 2006, 04:11:35 p.m.
Răspuns #223

black rose

of....de mult imi doresc sa intru si sa ma plimb in aceasta gradina a viselor...dar mi-e frica ca nu voi putea fi la inaltimea asteptarilor gazdelor....vreau sa visez sum mireasma liliacului...sa  citesc sub salcam impreuna cu Muzafer...si totodata sa scriem marea corola de minuni(asta daca e de acord;D)...sa bantui cu prin casuta minunata...imrastiind parfum de trandafir ???
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

18 Mai, 2006, 04:17:15 p.m.
Răspuns #224

ONLY DESIRE

sa nu fie de acord gazdele?sunt de-a dreprul incantate...te pot asigura!noi infrumusetam aceasta gradina,noi o facem sa infloreasca....cu  dragostea noastra!se pare ca e ora mesei...asadar pofteste si tu alaturi de noi,sa mai pui 1 kg pe tine! :P