09 Octombrie, 2025, 04:03:57 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Gradina visurilor noastre  (Citit de 264769 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Mai, 2006, 11:04:36 p.m.
Răspuns #240

serenity82

e superbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  ;D mersi din suflet e aproape perfecta nu ca nu ar fi super. abia astept sa ajung si eu acolo sa ma odihnesc pentru ca sunt terminata as vrea sa va arat la ce ma gandeam eu dar nu stiu sa adaug o imagine :( daca are cineva rabdare ii raman datoare (poate cu o prajitura ;)). hai sa facem un mic picnic, stam pe iarba povestim ce faceam cand eram mici si ne relaxam in timp ce ascultam susurul apei. ce senzatie placuta...........am sa-l aduc si pe pisul meu mic ca sa alerge prin iarba poate oboseste si ma lasa sa dorm la noapte  ;D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

22 Mai, 2006, 04:30:20 p.m.
Răspuns #241

ONLY DESIRE

cum imi ghiceste mie gandurile sis-ul meu...ador cascadele...pur si simplu le ador;as sta zile intregi langa o cascada doar sa o privesc si apoi luni intregi sa ma balacesc in apa ei!sa incepem plimbarea sis :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

22 Mai, 2006, 04:36:43 p.m.
Răspuns #242

serenity82

da chiar am nevoie de o plimbare acum mai ales ca e asa frumos afara  ::) vreau sa m aplimb cu picoarele goale prin apa raului eventual daca se poate sa fac o mica baie sub cascada si sa-mi las apa susuranda sa-mi curga prin par. ce frumos....................
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

23 Mai, 2006, 09:49:58 p.m.
Răspuns #243

charlie

una bucata cascada, cred ca stiti a cui e  :D
You believe but what you see
You receive but what you give

23 Mai, 2006, 09:54:36 p.m.
Răspuns #244

serenity82

a mea eu o revendic. mersi pt ajutor :-*

23 Mai, 2006, 09:58:08 p.m.
Răspuns #245

ONLY DESIRE

daca mai puneti multe cascade n-o sa mai scapati de mine!o sa raman aici pe veci...si o sa ma holbez la ele! :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

23 Mai, 2006, 10:00:07 p.m.
Răspuns #246

charlie

daca mai puneti multe cascade n-o sa mai scapati de mine!o sa raman aici pe veci...si o sa ma holbez la ele! :-*

sa zic, sa nu zic,..... hai sa zic ... ASTA E SCOPUL   :-*

23 Mai, 2006, 10:01:28 p.m.
Răspuns #247

ONLY DESIRE

daca tii mortis ...raman...dar cu o conditit:sa-mi tii companie! ::) ;) :-*

23 Mai, 2006, 10:05:45 p.m.
Răspuns #248

charlie

.....dar cu o conditit:sa-mi tii companie! ::) ;) :-*

atat cat o sa stau si eu pe aici, desi acum ceva vreme, ma gandeam la retragere

23 Mai, 2006, 10:42:13 p.m.
Răspuns #249

black rose

de ce :( desi tu nu ne vrei pe noi  noi te vrem pe tine....nu e corect
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

24 Mai, 2006, 10:47:58 a.m.
Răspuns #250

serenity82

e asa cald!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vreau sa fac baie in cascada pe care a adaugat-o Charlie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CINE MAI VINE CU MINE? ca nu imi place sa stau singura si nu e distractiv  :D

25 Mai, 2006, 03:04:14 p.m.
Răspuns #251

black rose

eu eu...ador sa innot... ;Dsunt nascuta pt apa
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

25 Mai, 2006, 03:09:21 p.m.
Răspuns #252

charlie

25 Mai, 2006, 03:09:51 p.m.
Răspuns #253

charlie

e asa cald!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vreau sa fac baie in cascada pe care a adaugat-o Charlie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CINE MAI VINE CU MINE? ca nu imi place sa stau singura si nu e distractiv  :D

eu eu...ador sa innot... ;Dsunt nascuta pt apa

as veni si eu, dar... ma primiti ?  ;D

25 Mai, 2006, 03:10:59 p.m.
Răspuns #254

serenity82

depune un cv si intr-o saptamana te anuntam :D tot cascada mea e mai misto  ;)