09 Octombrie, 2025, 04:26:07 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Gradina visurilor noastre  (Citit de 264797 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Mai, 2006, 04:14:58 p.m.
Răspuns #255

charlie

sa caut CV'ul.... pana atunci ...
You believe but what you see
You receive but what you give

25 Mai, 2006, 04:17:07 p.m.
Răspuns #256

serenity82

ESTI PE DRUMUL CEL BUN deja m-a impresionat peisajul  :D vreau si eu acolo e asa frumos  :D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

25 Mai, 2006, 04:19:15 p.m.
Răspuns #257

charlie

poate o sa te duc intr' zi  :D

daca ai incredere in mine  8)

25 Mai, 2006, 04:21:43 p.m.
Răspuns #258

serenity82

eeeeeeeeee pentru partea cu increderea trebuie sa muncesti mult ca e mai greu  :)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

25 Mai, 2006, 04:27:56 p.m.
Răspuns #259

charlie

eeeeeeeeee pentru partea cu increderea trebuie sa muncesti mult ca e mai greu  :)

banuiesc ca asa e

25 Mai, 2006, 08:47:05 p.m.
Răspuns #260

serenity82

27 Mai, 2006, 02:50:00 p.m.
Răspuns #261

black rose

stii serenity...daca vrea sa innoate cu noi la cascada...el va trebui sa ne duca acolo sus?cum e oare sa privesti lumea de sus?...asta e pretul..o excursie pe aripile vantului...in schimbul innotului ;D
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

27 Mai, 2006, 07:21:56 p.m.
Răspuns #262

furia ingerului

Vizitator
Vreau seri de sambata seara cu luni pline, cu miliarde de stele siferite una de alta, cu cai pline de lapte ce picura pe fiecare apus boabe albe si dulci, cu campuri nemarginite de un verde-galbui, su izvoare reci si repezi si salcii pletose sub care sa-mi plimb iubita batrana...da, batrana atunci cand va citi acest mesaj peste ani si ani cand acei ce se plimba prin aceeasi gradina cu noi fi-vor la fel de batrani si vor avea nepoti se nepoate...iar in jurul nostru, al tuturor, iubirea va intineri gradini pentru cei ce merita sa le strabata impreuna...

27 Mai, 2006, 07:58:37 p.m.
Răspuns #263

desdemona

si iubirile vor fi...vor exista si vor prinde voata iar si iar si iar...
poate va prinde viata si acest loc...
unde sunteti?de ce transformati aceasta gradina intr-o piata publica cu tablouri la vanzare?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

29 Mai, 2006, 07:37:24 a.m.
Răspuns #264

andrada

...buna dimineata !...am cam lipsit un timp  :(...oare mai e cineva in gradina ?...cine bea cu mine o cescuta de ceai  ?...
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

29 Mai, 2006, 05:02:00 p.m.
Răspuns #265

ONLY DESIRE

offf ce pustie e gradina fara Lady Allia....oare ea chiar nu simte ca ii ducem dorul?oare nu ii pasa? mi-a promis ca nu va pleca...si totusi a facut-o! :(.....dar noi..noi o vom astepta...mereu aici in gradinita noastra,cu o cafeluta pe banca spalata de ploi si lacrimi!sis-ule.....am facut din nou prajituri,vrei sa le imparti cu ceilalti? :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

30 Mai, 2006, 03:31:14 p.m.
Răspuns #266

sunshine

Nu a plecat surioara mea scumpa, este in mare impas, ii este mai greu ca niciodata si se lupta pentru un viitor alaturi de sufletul ei iubit.Ai incredere draga mea, este alaturi de noi si nu ne-a uitat. Bine faci ca pastrezi gradina ingrijita , sa se bucure cand se va intoarce . :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

30 Mai, 2006, 08:58:19 p.m.
Răspuns #267

littlerose

Vizitator
o, gradina a visurilor ce vor sa iubeasca, au iubit, iubesc, vor iubi, au uitat sa iubeasca sau fac exercitii de a reinvata sa iubeasca.
primeste-ma si pe mine!
nu voi deranja. voi inflori in serile cu stele si ma voi inchide in caldura arzatoare. vreau sub prichiciul geamului de la casuta oferita noua de lady alia. casuta plina de lumina, in gradina de minune.
cand nu o sa fiu littlerose o sa va aduc turta dulce.
nu o sa va ademenesc ca in fratii grimm, ci o sa va indulcesc clipele, oricum ar fi ele.
nu-i asa ca aerul e atat de tare in seara asta?
littlerose e printre voi. :)

30 Mai, 2006, 09:02:35 p.m.
Răspuns #268

desdemona

normal ca avem griji....
daca nu noi atunci cine? ;D
cred ca sis meu vrea sa ma puna la ingrasat :D(nu ca m-as fi suparat...
oo...exact de un little rose aveam nevoie...ai Bine ai venit draga mea!...si iti promit ca aici vom avea grija sa infloresti asa cum inima iti cere...

eu am sa mai trag cu chiulul si am sa retrag in pod.De ce acolo?pentru ca acolo se ascund lucruri uitate de timp..iar eu nu vreau asta...
nu e asa iubitule ca noi nu vom uita?

florile sunt asezate ca de obicei...intelegerea si zambetele langa ele...oricine le poate lua..Hehe...sa va mai incant cu o fotografie?

doar sa privim..
« Ultima Modificare: 30 Mai, 2006, 09:04:56 p.m. de desdemona »
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

30 Mai, 2006, 09:16:32 p.m.
Răspuns #269

furia ingerului

Vizitator
Eh iubito, as prefera sa uit sa mai oblig cord-ul sa bata decat sa uit clipele de iubire cu tine...
Clipe de iubire intamplate, clipe de iubire ce se intampla in clipa in care scriu aceste randuri si clipe ce n-au venit inca si care zambesc din ce in ce mai aproape de noi...
Voi, dragii mei, care cititi aceste randuri, aflati ca luna e mai galbena cand gradina emana iubire, cerul mai plin de stele cand cineva le numara cu tine, iarba sub voi mai moale cand va imprejmuie trupurile ce deseneaza cu penelul dorintei, pescarusii mai guralivi cand descriu cercuri deasupra capetelor voaste ca o scara ce va asteapta sa o urcati spre ceruri, potecile mai tainice spre a-i fura dragei voastre sau dragului vostru o sarutare...iar viata mai lunga cand cineva va va fi alaturi cand, cu parul carunt si aplecati de spate, veti strabate alei din gradina visurilor noastre unde tineri ca noi acum viseaza batraneti cu iubire pline...
« Ultima Modificare: 30 Mai, 2006, 09:19:03 p.m. de furia ingerului »