05 Noiembrie, 2025, 10:14:15 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Gradina visurilor noastre  (Citit de 279187 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Iunie, 2006, 11:13:07 a.m.
Răspuns #270

serenity82

desdemona draga e minunata poza ta cu atat mai mult cu cat eu iubesc marea si tot ce ae legatura cu apa dar ca sa dam un mic citat dintr-un mesaj al tau

"unde sunteti?de ce transformati aceasta gradina intr-o piata publica cu tablouri la vanzare?"

deci poate sunt rea dar care e diferenta intre pozele postate de noi si ce de tine?  ???
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

05 Iunie, 2006, 07:24:10 p.m.
Răspuns #271

ONLY DESIRE

Draga noastra Allia da tarcoale gradinei...se va incumeta oare sa intre?oare i-a fost dor de noi?caci noua ne-a fost tare dor de ea....uite acum scot prajiturelele din cuptor!cafeaua e calda...te asteptam sa ne povestesti ce ai mai facut! :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

05 Iunie, 2006, 07:37:28 p.m.
Răspuns #272

Lady Allia

Bine v-am regasit dragii mei....
Sa nu credeti o clipa ca am uitat de voi...Cum sa va uit? Sunteti si ati fost mereu sufletele mele dragi..., zambetul si bucuria mea...Mi-ati alinat durerea in clipe in care nu putea fi alinata si ati stiut sa fiti dragii mei mereu...
Va multumec din nou pentru ca existati...multumesc pentru ca mi-ati ingrijit gradina atat de frumos si iertati-mi pelerinajul care a fost mai lung decat m-am asteptat..., dar macar mi-am alinat sufletul si l-am odihnit...
In sfarsit voi putea avea grija de gradina mai mult decat am avut in ultima vreme si voi putea fi alaturi de voi mai mult decat inainte...
 :)...e drept ca mi-am iesit din mana cu gradinaritul in ultima vreme, dar....sper sa imi revin... ;)...
Oricum, florile canta si zambesc...., gradina zumzaie de fericire si lumina...e bucuroasa pentru ca sunt atat de multe suflete frumoase si vesele aici...care ii dau culoare si caldura....

..............................

Draga mea surioara...iti multumesc din suflet pentru faptul ca mi-ai fost mereu alaturi....iti multumesc pentru ca ai stiut ca iti sunt alaturi si ii multumesc mereu lui Dumnezeu pentru ca existi...
Daca in lume sunt sapte minuni...,in sufletul meu surioara mea sigur este unica si cea mai draga....
Te iubesc draga mea surioara si iti multumesc pentru sufletul tau atat de frumos!

05 Iunie, 2006, 07:44:57 p.m.
Răspuns #273

Lady Allia

Multumesc din suflet draga mea pentru prajiturele si pentru frumoasa ta primire....Mereu esti plina de stralucire si de soare...Cum sa rezist sufletului tau frumos si caldurii tale? Sigur ca voi intra in gradina si sigur ca voi sta langa tine sa imi povestesti cum esti..., cum este sufletul tau...Si vreau sa aud doar ca esti fericita....Eu asta imi doresc... :) :-* :)
Nu mi-a fost dor de voi draga mea....mi-a fost foarte dor...foarte dor, dar v-am avut mereu in sufletul meu si mi-am gasit in voi puterea de a fi eu insumi ....
Bune prajiturele....
Un suc de soc...serveste cineva?

05 Iunie, 2006, 07:50:02 p.m.
Răspuns #274

ONLY DESIRE

sa fie si suc de soc pentru draga noastra Allia...daca nu ma insel avem chiar pus la rece!Eu sunt mai fericita....poate;simt ca am sufletul gol....insa nu mai sufar...pentru EL!sper sa apara si surioara mea....si surioara ta....si cine mai doreste sa sarbatorim! :-* :) ;)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

05 Iunie, 2006, 09:27:35 p.m.
Răspuns #275

desdemona

uff..in sfarsit Lady a mea....i miissed u a lot!

P.Sdeci poate sunt rea dar care e diferenta intre pozele postate de noi si ce de tine?

iubita mea...nu l-a asta ma refeream ;D
era o metafora...
stai linistita...nu ma refeream la pozele postate de voi..sunt frumoase toate
« Ultima Modificare: 05 Iunie, 2006, 09:37:10 p.m. de desdemona »
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

06 Iunie, 2006, 03:22:53 p.m.
Răspuns #276

ONLY DESIRE

e iarasi plina gradina  :D!ma pun pe facut prajiturele....sa nu spuneti dragele mele ca am devenit o lenesa! :P...e atat de cald afara!o sa fac si o limonada...si o sa va astept! :-*

06 Iunie, 2006, 03:28:24 p.m.
Răspuns #277

ONLY DESIRE

vad prin preajma un ingeras trist! de ce nu vrea oare sa intre in gradina noastra,sa-l servesc cu o prajitura si sa il inveselim putin,caci atunci cand zambeste nici soarele nu vrea sa mai plece???

06 Iunie, 2006, 03:39:56 p.m.
Răspuns #278

Strumfita

hmm .. sa fie oare vorba de mine? daca da .. sunt aici dragele mele ... mereu langa voi pentru ca voi m-ati invatat ca in tot raul este un bine .. voi m-ati linistit atunci cand nimeni nu ma putea calma ... voi mi-ati fost alaturi mereu .. si vreau sa va mai spun inca o data .. din tot sufletelul meu .. ca va iubesc enorm de mult.

Lady Allia .. te-am asteptat .. ne-a fost atat de dor de tine .. stiam ca ai sa te intorci si ca nu ne vei parasi... acum suntem din nou aproape toti ..
Lady .. a iesit soarele o data cu venirea ta si cu fericirea noastra .. a tuturor .
 :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

06 Iunie, 2006, 03:42:09 p.m.
Răspuns #279

ONLY DESIRE

de tine era vorba !de cine altcineva?cine e ingerasul nostru trist? ce bine ca am o companie placuta! sa-mi spui daca iti plac prajiturele! ;D :-*

06 Iunie, 2006, 03:49:47 p.m.
Răspuns #280

Strumfita

mmm  :D ... mai bune de-atat nu se putea ..  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

06 Iunie, 2006, 11:03:47 p.m.
Răspuns #281

Lady Allia

Bine te-am regasit ingeras drag  :) :-* :)....
Sa va parasesc? Nuuu  :), nici gand! Nu am sa va parasesc niciodata, iar asta pentru ca "acasa" este acolo unde iti este si sufletul, unde esti fericit si unde te poti bucura de fericirea celor dragi....!
Ma bucur insa ca te-am regasit pe tine cu zambet si lumina in sufletelul atat de trist si incercat... :) :-* :)....!
Draga mea...soarele a fost mereu aici...voi il aduceti si-l faceti sa straluceasca atat de frumos...!

..........

sunt clipa,
dar nu doar pentru o clipire
sunt zambet
care daruieste si rasare
din clipe adunate
din lacrimi calzi de soare
de ingeri
si de oameni
din vise trecatoare,...
sunt picurul de roua
ce doar traieste clipa
din nou ca sa apara
sunt lacrima amara
...sunt om....
si-s clipa clipei iara......... :-*

07 Iunie, 2006, 04:21:18 p.m.
Răspuns #282

serenity82

daca va apucati de prajituri vin si eu sa va ajut cu mare drag. abia astept sa simt mirosul acela specific casutelor de la tara unde bunicii ne asteapta in prag cu prajituri si bunatati. scuze daca tot insist cu bunicii dar i-am iubit foarte mult, practic ei m-au crescut si acum cand nu mai sunt mi-e dor de ei. casuta si gradina noastra imi aduc aminte de ei si ma ajuta sa le pastrez vie in minte si in suflet amintirea. parca ii si vad in prag asteptandu-ma sa ma intorc de la mare avand pregatit pentru mine o felie mare de pepene yammy  ;D e asa liniste aici, ma pot odihni si pot sa scap de toate durerile si de stresul acumulat la servici si acasa. unde sunteti? ati fugit la cascada sau sunteti in casa? nu vreau sa fiu singura  :'(
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

13 Iunie, 2006, 01:17:41 p.m.
Răspuns #283

serenity82

unde sunteti? chiar nu mai e nimeni aici?  :'( deja ati uitat gradina si linistea care ne-o ofera. plssssss daca e cineva sa spuna  :'(

13 Iunie, 2006, 08:40:24 p.m.
Răspuns #284

sunshine

Nu am uitat , doar ca fara surioara mea nu pot sta aici.........mi-e tare dor de ea!!!!!!!!!!!!! Aici totul poarta umbra ei si nu pot s-o ating. Unde esti surioara??????? :'( :'(
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\