09 Octombrie, 2025, 08:18:15 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Gradina visurilor noastre  (Citit de 264829 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

27 Noiembrie, 2006, 12:04:24 a.m.
Răspuns #375

Romina

superb....dupa vreo luna de suferinta,sincer va spun k e singurul lucru care imi place si care a reusit sa-mi lumineze pt o clipa sufletul zdrobit de suferinta.....nu stiu ce caut aici...m-am ratacit in propriile greseli...pt k atat de mare e durerea din al meu suflet incat m-a orbit,nu mai stiu cum e sa zambesti...sa fii fericit...sa ai incredere in cineva...sa iubesti...sa fii iubit....nu stiu...nu mai stiu nimic de mine....

28 Noiembrie, 2006, 03:07:15 p.m.
Răspuns #376

Lady Allia

Romina...aici sigur vei gasi un loc cald unde sa iti asezi sufletul si gandurile..., sa le lasi o vreme sa adoarma de tot ce inseamna durere si lacrimi...., aici sunt doar povesti si viata...
Gradina e plina de viata..., florile rad, canta,..., pisicii te pot ajuta..., crengile stiu sa te mangaie fara sa te loveasca..., iar izvorul din padure are multe sa iti spuna...
Aici sunt multi elfi si as miza ca anul acesta il aduc pana si pe Mos Craciun   :);D :)..., dar asta doar daca vom invata sa impodobim  cu totii... impreuna....bradutul !
Micutul brad am sa il asez in gradina... in locul de unde o sa-l poata vedea toata lumea...ca sa stim mereu sa zambim copilariei din noi si sa nu ne mai lasam pierduti...

Cat despre gratare... Ce ati zice sa facem gratare de tot felul... sa nu mai fie nimeni necajit si flamand...? Sa fierbem vin si cafea cu lapte..., sa povestim si sa ascultam povesti? Unii vom face gratare..., altii vor face focul..., altele  ;D, vor face prajiturelele lor umplute cu suflet si sarutate cu iubire si speranta...
Poate, poate o sa o conving pe hangita de la Hanul cu Dor sa ma lase la cuptorul ei fermecat sa coc vreo cativa cozonaci...si...haideti sa visam putin...
Ce ziceti?

11 Decembrie, 2006, 11:40:20 p.m.
Răspuns #377

Lady Allia

- Buna seara Gradina mea iubita...! Am venit sa iti sarut sufletul si sa te vad cum te pregatesti de iarna. Vad cum florile zambesc impodobite de zapada..., cum luna se zbenguie printre fulgi... vad bradul pe care l-am visat atat de mult aici...si aud colindele...
  Draga mea Gradina...te-am nascut dintr-un vis si te visez prin fiecare gand... Iti multumesc ca existi si iti multumesc pentru ca stii sa lasi sufletele celor de aici sa se regaseasca...
  Anul trecut pe aceasta vreme...sufletul meu era cernit de incertitudini si durere... Eram departe de iubitul meu..., departe intr-o alta casa, langa o alta persoana...privind departe pe fereastra si lipindu-mi lacrimile de geam...speram!!!
Oricat de greu a fost nu am uitat sa sper si sa cer Mosului ca anul acesta sa fiu impreuna cu Catalin de Craciun...
Imi doream mai mult decat orice sa impodobim bradul si sa ne bucuram impreuna de tot... Nu am crezut ca visul poate deveni realitate, dar am crezut in dragoste si am crezut in Mos Craciun  ;D...!
Totul a durut cand eram departe de el, dar cel mai tare a durut Craciunul departe de sufletul meu drag... Totul era greu si apasator... Nici o luminita parca nu licarea asa cum ar fi trebuit..., nici un globulet parca nu avea aceeiasi frumusete..., nici un colind nu era cald..., iar bradul parea ca ofteaza mereu...
Acum...mai sunt cateva zile bune pana la Craciun, dar totul straluceste in jur..., iar bradul canta vesel si lumineaza magic... Poate si anul acesta va mai trece Mos Craciun pe la noi...
Am sa il rog cate ceva pentru fiecare..., dar asta nu aici...
Draga mea Gradina...inchide-ti ramurile in jurul meu si canta-mi un colind frumos...in timp ce fetele pregatesc braduletul, bunicii mei de acolo de unde sunt ma saruta cald si imi zambesc..., iar iubitul meu...ma tine in brate si e fericit!

« Ultima Modificare: 27 August, 2007, 02:47:11 p.m. de Lady Allia »

13 Decembrie, 2006, 08:51:14 a.m.
Răspuns #378

desdemona

Dumnezeu exista!
si cum sa nu fie cand avem dovada acestui suflet langa noi...
am sa pun discul cu Stefan Hrusca la picup-ul vechi din pod..este un disc foarte frumos,care mi-a bucurat Craciunul de fiecare data si de asta vreau sa il impartasesc cu voi.
Acum am plecat la cumparaturi!!cadouri..si multe multe pentru impodobitul casei.
Craciunul se apropie!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

13 Decembrie, 2006, 03:10:44 p.m.
Răspuns #379

ONLY DESIRE

o insotesc si eu pe surioara mea la cumparaturi! ne pregatim pentru cina de Craciun cand ne vom aduna aici si vom povesti cu totii cate-n luna si-n stele,ne vom bucura de faptul ca a mai trecut un an si suntem sanatosi si dornici sa trecem peste toate obstacolele vietii!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

20 Decembrie, 2006, 02:08:16 p.m.
Răspuns #380

serenity82

E cineva aici? Am venit cu un bradut sa il impodobim. Are cine sa ma ajute :-\.Mi-as dori ca macar de Craciun sa ne intalnim aici la o felie de cozonac si un vin fiert, sa stam in jurul bradutului nostru si sa cantam colinde, sa ne bucuram de zapada din gradina noastra (ca afara nu e deloc  :'() si sa deschidem cadourile aduse de Mos Craciun (de fapt promise). As vrea sa impartim acest sentiment minunat insuflat de spiritul Craciunului si sa ne bucuram impreuna. Cine vine cu globuri si beteala? Dupa ce terminam e impodobit o sa postez si o poza sa vedeti cum arata  ::)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

20 Decembrie, 2006, 02:14:16 p.m.
Răspuns #381

ONLY DESIRE

eu eu! hai sa scoatem din camara ghirlandele si globurile pe care le-am cumparat cu des! dar hai sa ami asteptam putin.seraa e frumos sa impodobim bradul.acum ce-ar fi sa ne servim cu o felie de cozonac si vinul fiert promis? ;D
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

20 Decembrie, 2006, 02:26:53 p.m.
Răspuns #382

serenity82

Bun atunci bradutul il impodobim mai tarziu putin iar acum ne indulcim cu putin cozonac si ne incalzim cu putin vin fiert ca afara e tare frig (cel putin mie imi e frig  ;D)
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

22 Decembrie, 2006, 06:21:18 p.m.
Răspuns #383

ONLY DESIRE

am avut nitica treaba...am uitat de bradutul nostru! am pus niste colinde si am scos toate globurile si ghirlandele! e foarte inalt bradul nostru..cred ca voi avea nevoie de mai multe maini de ajutor la impodobit.pun si niste vin la fiert si aduc scara din pod.ce ziceti?trecem la treaba?trebuie sa facem si turtele,sa pregatim merele si covrigii pentru colindatori.........

22 Decembrie, 2006, 07:02:23 p.m.
Răspuns #384

sufletel

...Buna seara tuturor...!
Bun regasit Gradina draga care mi-ai daruit atatea vise frumoase si m-ai ajutat sa ma trezesc in bratele ei..., dar...unde imi este oare iubita  :-\ ::) :) ?
Mda...,  :), probabil s-a apucat de curatenie prin casuta noastra cea alba si minunata...casuta pe care ne-a daruit-o tuturor cu atat de multa iubire si caldura... Am sa merg si eu imediat sa o ajut (...sau poate sa o incurc???  ;D :D ;D...printre bratele si sarutarile mele... :-* :-* :-*), dar pana atunci... am sa ma apuc si eu sa impodobesc cerdacul casei...unde vad ca inca mai zace balansoarul ei iubit... :)...

Si...poate o sa ne mai revedem...la o pijama party...caci nu am uitat cum m-ati vopsit anul trecut  ;D ;D ;D... Parca eram un papagal micut... :D...!...

Sarbatori fericite tuturor si multa veselie, iubire si fericire...!

sufletel

22 Decembrie, 2006, 10:16:21 p.m.
Răspuns #385

Lady Allia

Asa care va sa zica... ;D ::) ;D...!!! Eu umblu dupa brad prin toata padurea..., ma chinui sa duc munca de lamurire cu el ca sa vrea sa fie braduletul nostru de Craciun aici in Gradina noastra si voi...va ganditi numai la distractii in pijamale si la machiaje...
Hmmm..., daca nu v-as iubit atat cred ca acuma v-as trimite pe voi dupa alt brad!  :) :-* :).
Dar... dragul meu sufletel..., dragele mele...bradul a sosit..., maine o sa il impodobim, iar apoi...vom astepta cadourile sub minunatele lui crengi...
Pana atunci...eu am sa il fur putin pe iubitul meu drag si...am sa ii povestesc ceva minunat... :D!
Noapte buna dragele mele si... pe maine va astept sa impodobim impreuna bradul!!!

23 Decembrie, 2006, 05:21:05 p.m.
Răspuns #386

burn_2_hell

astazi trebuie sa il impodobim nu?  ;D...eu l-am impodobit ieri pe al meu...nu pot sa uit fericirea fratiorului meu cand a vazut bradul..sarea in sus si spunea ''va adoresc''(va ador)...si nu stia unde sa mai puna si el globulete.. :D..daca am fi ca el..am fi mereu fericiti...pentru orice lucru marunt..este atat de fericit!
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

23 Decembrie, 2006, 09:46:36 p.m.
Răspuns #387

Lady Allia

Slobozi-ne gazdă-n tindă

Slobozi-ne gazdă-n tindă,
Ziurel, ziurel
Că-i omătu’ până’n grindă
Ziurel de ziurel.
Şi cămaşa-i subţire
Şi intră frigu’ prin ie.
Că-i destul gazdă de-aseară
De când stăm pe prispă afară.
Să nu crezi, gazdă, găzdiţă
Că n-om colinda-n credinţă.
De ni-ţi da vreo două mere
Bine ne-a părea de ele.
Şi-un colac de grâu frumos
De naşterea lui Hristos.
Şi la anu’-om veni iară
De nu ni-i mai ţine-afară.

.......................................................................

Am început printr-un colind...deoarece nimic nu ne imprimă mai frumos în suflet spiritul Crăciunului decât colinzile..., colinzile şi bradul..., bradul cu zeci şi zeci de luminiţe..., cu globuri unde ne aşezăm visele şi zâmbetele...dragostea şi iubirea...
Crăciunul...este sărbătoarea care ne face mai buni şi mai frumoşi..., care ne aminteşte de copilărie şi de omuleţii de zăpadă.., de cozonacii bunicii şi de clopotele bătrâne ale bisericii...
Crăciunul este acea zi când ne simţim mai plini de sentimente caritabile..., când parcă nu mai trecem atât de nepăsători pe lângă oameni, când învăţăm să zâmbim din nou mai mult şi mai larg...
Crăciunul este ziua când totul străluceşte...chiar şi noi şi sufletele noastre...!
Fie ca această zi să vă găsească mai frumoşi, mai plini de veselie şi copilărie...! Să vă găsească alături de cei dragi şi iubiţi şi să nu uitaţi să fiţi fericiţi pentru că fericirea voastră este fericirea lor...!
Să aveţi case pline de căldură şi lumină, de colinzi frumoase şi colindători minunaţi...şi trăiţi Crăciunul...fiţi din nou copii pentru că viaţa este o clipă...o priveşti şi imediat devine amintire..! Haideţi să învăţăm să trăim frumos şi plini de copilărie !  :) :-* :-* :-* :)
[/b]

Sărbători Fericite dragele şi dragii noştri !!!

........................................................................

Iar acum..., haideţi fetelor să împodobim brăduleţul nostru..., să facem colăcei, să povestim şi să râdem...! Haideţi să pregătim ziua această magică aşa cum trebuie şi să umplem casa de veselie, lumină şi iubire..., iar cei pe care îi iubim să strălucească de fericire şi drag de noi!!!  :) :-* :-* :-* :)

.........................................................................

« Ultima Modificare: 27 August, 2007, 02:49:00 p.m. de Lady Allia »

05 Ianuarie, 2007, 05:27:50 p.m.
Răspuns #388

ONLY DESIRE

ma simt inconjurata de neputinta si minciuna,de tradare si abuz! sunt scarbita de usurinta cu care unii oameni se joaca cu sufletele altora,de curajul de a nu avea resentimente....mi-e scarba de mine! totul in viata se plateste,dar la unii dobanda e de 1000%.vreau sa dorm aici,intr-un coltisor si cand am sa trezesc,totul sa fie asa cum am invatat aici ca trebuie sa fie:pur si frumos!

05 Ianuarie, 2007, 10:42:28 p.m.
Răspuns #389

Lady Allia

...Nu spune asa iubita mea... Tu nu ai un suflet rau...si la tine daca viata ar trebui sa faca ceva sigur ar trebui sa te plateasca pe tine cu multa fericire, zambet, iubire...numai pentru ca existi..., iar daca ar trebui sa pedepseasca...ar trebui sa te pedepseasca doar cu tot ce are mai frumos suflet drag... Scarba?...Nuuu..., nu trebuie suflet plin de caldura..., deoarece tu ne-ai facut pe multi sa simtitm puterea de a merge inainte, de a lupta, ne-ai facut mai frumosi oarecum.... Fiecare pas al tau aici pe acest site...ne-a ajutat si pe noi sa mergem inainte alaturi de tine pentru tine, pentru noi..., zambetul tau a fost ca o raza calda de soare...ne-a ghidat uneori...ne-a aratat ca putem fi mai puternici...
Da..., aici cu siguranta iti vei gasi din nou linistea si..."uneori cand te intorci la tine te bucuri ca si cand ai reantalni dupa mult timp un bun prieten"...
Fie ca gradina sa iti mangaie sufletul cu fiecare petala..., fie ca elfii sa iti cante melodii frumoase, iar casuta sa te incalzeasca cu dragostea noastra....