10 Octombrie, 2025, 01:24:56 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Gradina visurilor noastre  (Citit de 265951 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Ianuarie, 2007, 01:41:23 a.m.
Răspuns #390

Strumfita

.. pot sa te incalzesc si eu cu pupici? .. sau mai bine zis sa te binedispun ?  ;D

.. incercarea moarte nu are .. deci ..  :-* :-* :-* :-* :-*

8) .. uh .. asa ii mai bine ..  8)
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

06 Ianuarie, 2007, 01:55:32 a.m.
Răspuns #391

ONLY DESIRE

mi-ati adus aminte unul din motivele pentru care gradina a fost mereu refugiul meu.aici mi-am spalat mereu batistele pline de lacrimi si am gasit alinare!cu voi nu pot fi trista si pesimista.nu cat timp sunt aici!uitasem cat de mult imi lipseste gradina noastra!strumfito....ai reusit sa ma binedispui!sar'mana pentru pupici!
lady ca intotdeauna stii ce sa spui sa-mi ridici moralul.tare fericit trebuie sa fie catalin ca te are! :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

06 Ianuarie, 2007, 01:57:17 a.m.
Răspuns #392

Strumfita

cu placinte ( dupa preferinta ) .. si-alta data .. sunt pe gratis !!!  ;D
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

06 Ianuarie, 2007, 05:27:07 p.m.
Răspuns #393

Lady Allia

...da iubita mea only_u...Catalin al meu este fericit...si eu sunt fericita si ii multumesc la D-zeu in fiecare rugaciune pentru ca exista, dar...sa stii ca sunt fericita si pentru ca va am pe voi..., pentru ca existati si....faceti lumea asta muuuulttt mai frumoasa...
...si cum sa nu fiu langa tine?...doar tu stii sa faci cele mai bune prajiturele... Fara ele...nimic nu ar mai fi la fel...nici iubirea... Ea este presarata cu dulceata si caldura prajiturelelor tale...draga mea...

...strumfi...placintele ar fi tocmai bune... si daca tot ai adus vorba...ce ar fi sa ne apucam sa facem cateva?...cuptorul e mereu cald..., focul arde neancetat...si mereu va fi cineva aici care sa vrea un zambet plin de drag si iubire...

06 Ianuarie, 2007, 05:35:48 p.m.
Răspuns #394

ONLY DESIRE

daca tot mi-ai amintit,pe langa placintele voaastre am sa fac si eu nsite prajituri,ca de mult nu am mai facut.poate le simte mirosul si sis-ul meu si mai vine prin gradina,ca de multisor n-am mai vazut-o!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

06 Ianuarie, 2007, 05:37:15 p.m.
Răspuns #395

Semiramis

Global Moderator
mai bine te băgai la cozonaci la han, aşa poate mai adunam lume pe acolo... ;)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

06 Ianuarie, 2007, 05:46:38 p.m.
Răspuns #396

Lady Allia

Facem placintele si prajiturele aici si...cozonaci la han..., poate asa vom reusi sa mai adunam lume si aici si acolo...

19 Ianuarie, 2007, 07:52:44 p.m.
Răspuns #397

Lady Allia

Am ieşit la plimbare...eu şi sufletul meu...! Zâmbim amândoi...Nimic din ce e greu afară în lumea reală nu o să ne mai facă vreodată să lăcrimăm de neputinţe şi durere... Am plâns amândoi destul..
 Privesc pe aleile poleite încă în gândul meu de ninsori strălucitoare şi printre urme de paşi...în sus şi în jos..., în trecut şi în viitor...văd florile de cireş..., văd fluturii cum îşi întind aripile frumos colorate peste magicile flori de liliac..., văd soarele cum încălzeşte cuiburile micuţelor păsărele şi aud privighetoarea... Doamne, dar cât de frumos poate să cânte...!
 Sufletul îmi aleargă înainte...Aşa a făcut mereu... :)..niciodată nu am putut ţine pasul cu el..., dar nici nu mi-am dorit...! Am vrut mereu să îl las liber...,liber să aleagă, liber să primesc ceea ce a ales..., liber să viseze... Sufletul meu este...ciudat... Vieţuieşte în mine cu chirie... ::)..., dar nu a fost şi nici nu va fi niciodată al meu...A fost a primei raze de soare care apare împiedicându-se printre norii de pe cer dimineaţa...! A fost al ciripiturilor măestre care îmi umplu viaţa de fericire...! A fost al bunicilor mei, care mi-au umplut fiecare moleculă din mine de fericire, de iubire, de căldură, de gratitudine că D-zeu a vrut să fie ai mei...! A fost al părinţilor mei care mi-au umplut anii de bucurii şi linişte...! A fost a fraţilor mei care m-au făcut cu fiecare clipă să vreau să mă ridic...şi să merg mai departe!!! A fost...a vieţii...
 Sufletul meu l-am sădit într-o zi într-o Grădină frumoasă aici în lumea LoveTime şi am dăruit o floare din mine fiecăruia...pentru că sunteţi raze de soare de dimineaţă, ciripituri, flori, ape limpezi, norişori rozi...sunteţi zâmbet, prietenie, iubire...sunteţi suflet din sufletul meu...şi pentru prima oară...florile dăruite de mine nu s-au ofilit...înfloresc în fiecare zi prin fiecare din voi...şi sunt atât, atât de fericită...
 Sufletul meu...într-o binecuvântată zi de 17 august 2005 a plecat...Ştiam că nu mai vrea să se întoarcă...vroia să se cufunde în abisul întunecat al lipsei de speranţă, al lacrimilor, al neputinţei, al dorului de două mânuţe care să mă mângâie şi pe mine seara înainte de culcare..., de doi ochii în care să mă pot găsi şi eu...măcar o dată!!! L-am lăsat să plece şi am rămas rece...Pentru prima dată îmi era dor de sufletul meu...şi am plâns...Mi-am creat o lume fără lume şi un vis fără vise...!!!
 Dar...în aceeiaşi zi...spre seară sufletul meu s-a întors şi de atunci am ştiut că deşi va rămâne mereu acolo unde se afla...era pentru prima dată...al meu! Mi-am simţit inima iubită...! Mi-am simţit obrajii sărutaţi..! Mi-am simţit ochii priviţi şi scăldaţi în dragoste...! Mi-am simţit mâinile adorate...! M-am simţit o persoană împlinită..., iar asta pentru că pentru prima dată cineva mă iubea şi mă iubea aşa cum eram eu...prin sufletul meu!!!
 ...Pe alee nu departe...sufletul se întorce către mine şi îmi face cu mâna...E pentru prima oară când ştiu că nu mai pleacă înaintea mea...Va fi mereu aici...să mă iubească prin el...cel care există dinainte de a mă naşte acolo..în sufletul meu...!...
 Nu departe...Căsuţa aruncă luminiţe calde pe ferestre...ştiu că mereu este cineva acolo...ca şi în sufletul meu...cineva care are nevoie de vise, de poveşti, de amintiri..., iar Căsuţa ştie să i le ofere...prin fiecare floare a sa, prin fiecare fereastră, prin fiecare cântecel, prin fiecare prăjiturică, prin fiecare odăiţă..., prin fiecare ciripit de dimineaţă...
 Brrr, dar este frig... Îmi iau sufletul de mână şi intru în Căsuţă...Acolo este cald şi focul arde mereu aruncând în jur umbre jucăuşe...exact ca şi în copilăria mea...

30 Ianuarie, 2007, 02:38:18 p.m.
Răspuns #398

natare

Mai sunteti careva pe aici ?
Imi place aici la voi ...e soare afara , si eu va astept la o cana de ceai sau la o cafeluta .
Tine minte ca tacerea este uneori cel mai bun
raspuns.
Urmeaza cele 3 R :
respect pentru tine,
respect pentru altii,
responsabilitatea pentru toate actiunile
tale.

Dalai Lama

30 Ianuarie, 2007, 07:45:36 p.m.
Răspuns #399

ONLY DESIRE

suntem suntem...mereu suntem aici:uneori cufundati in ganduri ori vise,alteori veghem sufletele triste......dar cel mai des ne gasesti la o cafeluta,pevestind multe si marunte..... bine ai venit! hai sa-ti pun o cafeluta si sa te servesc cu o prajitura.pun pariu ca n-ai sa mai pleci de aici.uite a inceput o melodie superba:florin chilian-zece!

30 Ianuarie, 2007, 08:01:26 p.m.
Răspuns #400

natare

superba piesa ....fredonez si eu ..
zece zile trec absurd de nu stiu
nu stiu cum, nu stiu pe unde, nu stiu
zece vieti de-as sta cu tine
tot ar fi putine

savurez cafeaua ..mmmmmm aromata asa cum imi place mie... e bine aici la voi ...nu mai plec ...
oare care sunt sufletele triste? le-as mangaia cu bratele sufletului
raspuns.
Urmeaza cele 3 R :
respect pentru tine,
respect pentru altii,
tale.

Dalai Lama

30 Ianuarie, 2007, 08:33:13 p.m.
Răspuns #401

ONLY DESIRE

eu sunt unul....cred ca mereu am fost un suflet trist.doar aici reusesc sa ma inveselesc,sa uit de toate si de toti...aici imi e permis sa cred...sa cred ca intr-o zi voi fi iubita in aceeasi masura in care iubesc.

zece intamplari ciudate si-o minune
te-au adus in casa,zece.
zece pictori se tot mira
cat esti frumoasa.

.(...imi plange sufletul cand mi te amintesc cantand aceste versuri....lacrimile mi se inmultesc cand imi amintesc ca le dedicai Ei!)

30 Ianuarie, 2007, 08:53:47 p.m.
Răspuns #402

pokemon

calc si eu pentru prima oara in gradina voastra...un pic tematoare si sfioasa...si rusinoasa...
as bea o cana cu ceai si as vrea sa fiu cu voi...sa va ascult...decat atat...
zece...ce frumos...pot sa fredonez?incetisor ca sa nu va speriati...
sufletel frumos nu fi trist...bineinteles ca cineva te va iubi mai mult decat iubesti tu,dar dureaza pana o sa isi dea seama,dureaza pana o sa te vada asa cum esti tu...
haideti sa ne strangem cu totii la o cafea,la un ceai,fiecare cum ii place
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

30 Ianuarie, 2007, 09:36:00 p.m.
Răspuns #403

ONLY DESIRE

he he...lume noua ,lume noua.n-ai de ce sa fii sfioasa,caci te primim cu bratele deschise.trage un scaunel si alatura-te noua.fredonam impreuna cea mai frumoasa melodie romaneasca din toate timpurile.fiecare vers imi picura in suflet o picatura de miere si una de venin in acelasi timp!.........haideti la un ceai dragele mele,sa ne inveselim putin......schimbam si melodie cu una amuzanta:Jaga jaga! sa inceapa petrecerea! ;D

30 Ianuarie, 2007, 10:01:48 p.m.
Răspuns #404

natare

mama ce piesa super ! imi place ... :laugh:...am luat o pauza de studiu sa-i zicem si asa ..sa inteleg de ce e trista unly_u...nu mai plange suflet drag ...nu te-a meritat , asta e parerea mea .Vei gasi tu un suflet care va stii sa-ti atinga sufletul si sa te faca sa simti ca zbori ...sunt sigura de asta .Am sa-mi iau cana de cafea si am sa vin sa-ti tin sufletul in brate in timp ce te mangai usor pe par spunandu-ti vor trece toate draga mea !
raspuns.
Urmeaza cele 3 R :
respect pentru tine,
respect pentru altii,
tale.

Dalai Lama