Eu nu sunt prea romantica (cel putin nu prea las aceasta latura a mea sa se vada) si nici prea "gogomana " nu sunt. Totusi sunt fericita ca mi-am gasit sufletul pereche, repet "sufletul pereche" nu partenerul ideal, sau iubitul ideal. L-am intalnit acum 10 ani, din prima clipa cand ne-am vazut am avut impresia ca ne cunoastem de foarte mult timp, sau mai bine spus dintotdeauna, am vorbit, pe masura ce ne cunosteam mai bine ne-am dat seama ca avem o groaza de lucruri in comun. Am devenit prieteni instantaneu, suntem prieteni in continuare, ne plac aceleasi lucruri, avem aceleasi pasiuni, ne sprijinim si ne sfatuim mereu, avem incredere unul in celalalt (as indrazni sa spun nelimitata), desi lucrez intr-o cladire cu patru etaje, va rog sa ma credeti stiu instantaneu(simt) cand intra in cladire. De fiecare data cand unul din noi are o problema, celalalt suna, absolut intamplator, atunci cand celalalt are nevoie de un sprijin moral. Telepatia functioneaza extraordinar intre noi, de multe ori nici macar nu este nevoie de cuvinte, stiu exact ce gandeste, ce-si doreste, ce asteapta de la mine. Dar soarta a facut ca noi sa nu putem fi impreuna. Am citit foarte mult, m-am documentat pe aceasta tema, Lazarev, Walter Carlos m-au luminat in aceasta privinta, poti intalni sufletul pereche chiar daca intre aceste persoane nu este neaparat o legatura sexuala. Noi nu avem asa ceva si mai mult ca sigur nici nu vom avea... La momentul cand ne-am intalnir eu nu eram singura, acum...el nu este singur.... Acest aspect nu ne impiedica sa fim cei mai buni prieteni. Multumesc cerului ca ne-am intalnit si ca ne avem unul pe celalalt. In ianuarie, de ziua mea, am mers la restaurant cu multi prieteni, fara el, ma gandeam ca as fi fost foarte fericita sa il vad, desi nu stia la ce restaurant am mers, absolut din intamplare a aparut cu un grup (probleme de afaceri) la acel restaurant. In toate momentele grele mi-a fost alaturi. Desi fiecare are drumul sau, soarta are grija sa ne intersecteze cararile. De cate ori suntem doar noi doi, ceva magic pluteste in aer. Fiecare dintre noi simtim acest lucru. ne place acelasi gen de muzica, aceleasi filme, natura, sportul, avem preocupari comune, ne place acelasi gen de carti, de stiinte,opinii comune, nu cred ca in cei 10 ani am avut vreo opinie diferita.... probabil ca intr-o viata viitoare ne vom mai intalni.... Da exista suflet pereche . Ceea ce simtim unul pentru celalalt este cu mult peste putinta cuiva de a intelege... Intre noi nu exista gelozie, egoism, sentimente meschine. Are de cativa ani o iubita, am sprijinit-o intotdeauna, cand s-au certat am facut tot posibilul sa-i impac, daca el este fericit eu nu pot decat sa ma bucur.... Discutam absolut orice lucru in cel mai liber mod.... Este o relatie cu totul deosebita...