Pe cine incerc sa mint? Sunt cea mai groaznica persoana. Azi i-am intors spatele persoanei care avea nevoie de ajutorul si de sprijinul meu. Tu ai ramas in strada, eu am fugit crezand ca asa voi putea sa imi las in spate sufletul si sa ma inalt spre taramul inexistentei. Ghici ce? Nu am reusit. Ma rog zi de zi sa mi se sfarseasca zilele doar ca sa scap de ceea ce ma urmareste in fiecare zi. Nu stiu sa iau decizii, nu stiu sa mai fac fata problemelor.. sunt intr-o depresie continua si nu stiu sa ma impun. Am incercat atata timp sa ma conving pe mine insumi ca nu eu sunt de vina pentru ceea ce se afla in jurul meu, ca nu am facut rau nimanui si ca defapt cei din jurul meu sunt diferiti, rai.
Care este adevarul? .. Adevarul e urmatorul: am facut foarte mult rau lumii dar m-am mintit ca defapt fac un bine altor persoane si ca e firesc .. ca lupt pentru dreptate si adevar. Dar defapt cine sunt eu sa lupt pentru asta? Sunt o mucoasa care habar nu are sa faca fata vietii .. se roaga si se gandeste zilnic la moarte dar nu are curajul sa si-o cauzeze.
Poate m-ai iubit .. poate nu . Poate am fost doar doi copii care credeau ca au intalnit iubirea. Tu la 24 de ani, eu la 17.
Ma urasc, ma urasc pe mine insumi.
Sa stii bubisel, daca cumva va veni in curand ziua in care eu voi scapa de aceasta lume, nu vreau sa plangi si nu fi suparat. Ia-o ca pe un "iarta-ma" iar tu, fa ceea ce crezi tu ca e mai bine. Daca crezi ca iti cer prea mult, uita-ma si asta imi va provoca cea mai mare durere .. chiar si in lumea de dincolo.
P.S: eu nici acum nu am reusit sa ies din "jocul iubirii" noastre. Asadar, te iubesc!